Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo - ON-LINE utkání: SK Benátky - FK Litol

V NEDĚLI 25.10. přivítáme v domácím prostředí ve 12. kole tým FK LITOL.


Podzimní část středočeského fotbalového krajského přeboru mílovými kroky spěje ke svému konci. O tomto víkendu bude mít nejvyšší soutěž v kraji na program již své 12. kolo, což znamená jediné - do konce podzimu zbývají sehrát ještě čtyři kola. Fotbalisty Benátek nad Jizerou však čeká velmi přitažlivý zápas. Budou totiž v derby utkání hostit nedaleký celek z Litole a očekávat se kromě dobré divácké kulisy bude samozřejmě také dobrý fotbal. Proto si nezapomeňte udělat čas a přijďte shlédnout kvalitní mač! (dosavadní výsledky v KP – FK Litol).

MINULÉ kolo Benátky:
Benátečtí fotbalisté v minulém 11. kole zajížděli na horkou půdu ambiciózního nováčka z Polep. Domácí potvrdili, že ne nadarmo se pohybují v horních patrech tabulky a v zápase nakonec zvítězili přesvědčivě 3:0. O dvě branky se postaral kanonýr Javorek a skóre na konečný tříbrankový rozdíl uzavřel dalekonosnou střelou další bývalý kolíňák František Suchánek (článek z utkání).

MINULÉ kolo Litol:
Nedělní soupeř Litol na domácím hřišti přivítali dalšího nováčka - Neratovice-Byškovice. 150 diváků sledovalo fotbalovou nudu, v níž nepadla ani jediná branka, i přesto, že Litol doma nastoupila v tradiční sestavě. Obě mužstva se tak rozešla smírně a do tabulky si připsala po bodu (článek z utkání 1 a 2).
Litol nastoupila v minulém kole doma proti Neratovicím v této sestavě: Rathouský – Petrouš, Zikmund, Bodlák, Černý – Michal Jareš, Bohdan, Matěj Jareš, Bobek (70. Hubač) – Sosnovský, Ježek.

Představení soupeře – FK Litol:
Již přes rok v brance Sršňů působí stálice, na kterou se můžou litolští spolehnout. Z divizního celku Unionu Čelákovice totiž v loňském létě přišel vysoký a zkušený brankář Václav Rathouský. Ten dokonce chytal v týmu Benátek, když nastoupil před několika lety v benáteckém dresu k jednomu utkání tehdy ještě v oblastním přeboru. Dalším zvučným jménem v obraně je exligista Michal Petrouš, současný trenér divizních Čelákovic. Ten v české nejvyšší soutěži nasbíral například v dresu plzeňské Viktorky či pražských Bohemians a Žižkova přesně 314 startů. V předminulé sezóně Petrouš spolu se Stanislavem Levým koučoval prvoligovou Plzeň, kde také působil během své hráčské kariéry. Obranu drží svými výkony i Tomáš Zikmund, který vyniká především svou brilantní kopací technikou. V záloze Sršňů působí jistota v podobě benáteckého Michala Bohdana. Bohdan v předloňské sezóně pomohl benáteckému týmu krajský přebor vybojovat, ale v mateřském dresu do nejvyšší krajské soutěže nezasáhl. V útoku mají litolští dva své největší poklady – jedná se o dva kanonýry. Stanislav Ježek a Václav Sosnovský jsou obávanými přeborovými střelci. Ježek je dokonce nejlepším střelcem mužstva a s 8 brankami nejlepším kanonýrem přeboru. O prvenství se dělí s polepským Javorkem. Druhý kanonýr, Václav Sosnovský vstřelil již šest branek a oba určitě budou velkou výstrahou pro Josefa Bejra i celou benáteckou obranu.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Mikeš Karel a na pomezí mu budou pomáhat p. Novotný Petr a p. Železný Martin. Delegátem ČMFS je p. Maurer Vladimír.

ZAČÁTEK na utkání:
Utkání 12. kola krajského přeboru bude na Městském stadionu v Benátkách sehráno v neděli 25.října s výkopem ve 14:30 hodin. Přijďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším utkání krajského přeboru!

Sledujte ON-LINE: 12.kolo: SK Benátky – FK Litol

Stránky soupeře: FK LITOL

--> Zpět