Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 18.kolo 23.03.2014

SK Benátky   MFK Dobříš
1:0
( 0:0 )

Vlk – Borovička, Karásek, Jakubec, Horák – M. Novotný (68. Sosnovský), Buryán, Smetana, Jiránek (90+1. J. Novotný) – Škarecký (85. Kamlach), Šimek (46. Martin Korec)

Diváků: 110

Jechort – Pokorný, Talůžek, Svárovský, Šrain – Procházka, Nikl, J. Liška (84. Foltýn), Vostrý – Synek (66. Suchan), Karas

 
góly: 47. Martin Korec
karta: 78. Smetana, 89. Buryán – 81. Svárovský
karta: 88. Smetana
rozhodčí: Suchý – Mansour, Němeček
delegát:
Mareš Pavel
  Střely na branku: 4:2
Střely mimo: 3:3
Rohové kopy: 10:2
Ofsajdy: 1:1
Fauly: 27:14
Hráč utkání:
František Jakubec
Hráč utkání:
Jan Jechort

Průběh zápasu

Benátky doma v deštivém počasí porazily Dobříš !

Utkání dvou týmů z vrchu tabulky krajského přeboru slibovalo napínavou podívanou. Favorizované Benátky ještě v jarní části sezóny neztratily ani bod, ba co víc neinkasovaly ani jednu branku. Obě série pokračují i po utkání s třetí Dobříší. Domácím tentokrát stačila k vítězství hubená výhra 1:0, která je ale bezpochyby zasloužená. Zápas na těžkém, silně podmáčeném terénu byl jistě hodně náročný. Důležitým faktorem výhry byla šťastná ruka trenérského tandemu Sedláček – Sosnovský. Útočník Martin Korec byl na trávníku necelé dvě minuty, když střelou podél vybíhajícího brankáře Jechorta vstřelil jedinou branku zápasu. Druhá mu byla odepřena chybným posouzením pomezního rozhodčího Mansoura pro domnělý ofsajd. Sama trojice rozhodčích tuto chybu také po shlédnutí videa po zápase přiznala. Ale až na toto zaváhání bylo samotné utkání řízeno velice objektivně.

Jak již bylo řečeno, terén byl velmi těžký, vždyť po celý den v Benátkách nad Jizerou hustě pršelo, nicméně kvalita hrací plochy byla vůči klimatickým podmínkám připravena velmi dobře. Do samotného zápasu vstoupili lépe Benátečtí, kteří přišpendlili svého soka před Jechortovu branku. Již v první minutě měl po přihrávce Jiránka Šimek, avšak utopil se ve svých kličkách. Neuplynuly ani tři minuty, kdy se po rohovém kopu dostal míč k Jakubcovi, který ještě nevystřelil, balón ale přes Buryána putoval k Jiránkovi, jehož pokus byl sražen nad branku. Vzruch způsobil také Horákův centr, na který těsně nedosáhl Škarecký. Šanci o malou chvíli déle spálil také Matěj Novotný, který byl hodně blízko brankáři Jechortovi, jenž jej vychytal. Hosté se prezentovali několika centry, které stáhl do svých rukavic klidný brankář Vlk.

Úvod druhé půle též patřil benáteckým hráčům. Martin Korec byl na hřišti necelé dvě minuty, když ho našla přesná příhra Smetany. Benátecký útočník se podíval na vybíhajícího Jechorta a s ledovým klidem poprvé, a jak se později ukázalo naposledy, rozvlnil síť – 1:0. Vyrovnat mohl za malou chvíli Šrain, povedenou střelu ale zneškodnil Vlk. Domácí brankář úspěšně lapil též střelu druhého nejlepšího dobříšského střelce Karase. V 76. minutě zahrával po Niklově faulu Martin Korec přímý kop, přesným technickým pokusem obstřelil zeď a zamířil k pravé tyči. Jeho následnou oslavu utnul zvednutý praporek pomezního rozhodčího Mansoura, jenž signalizoval ofsajd. Jak se později, i z pořízeného videozáznamu ukázalo, o postavení mimo hru se nejednalo a Benátkám tak byla upřena regulérní branka. O deset minut déle měl Korec další příležitost z přímého kopu, tentokrát možná ještě z lepší pozice. Domácí střelec tentokrát nastřelil břevno, od kterého se míč odrazil do zad šťastného Jechorta a posléze mimo. Určitou komplikaci pro Benátky znamenala druhá žlutá karta a poté i červená pro Smetanu. Hosté se ale ve zbytku času do ohrožení Vlkovy branky nedostali. Naopak Josef Novotný se mohl stát druhým střídajícím a zároveň skórujícím hráčem. Záložník Benátek nebyl na hřišti ještě ani minutu, když se ocitl sám před Jechortem, kterého ale nastřelil.

Benátky tak zvládly důležité utkání na domácím trávníku. Po třech jarních výhrách mají impozantní skóre 9:0, které budou chtít ještě vylepšit v příštím zápase v Nymburce.


Trenér Benátek Vladimír SEDLÁČEK: „Pro nás je to důležité vítězství, protože soupeř se nacházel na 3. místě, tedy za naším týmem. Jsem rád, že jsme toto utkání zvládli. První poločas byl spíše bojovnější než fotbalový. Poté se nám ale podařilo střídání, kdy Martin Korec přetavil první dotyk s míčem v gól. Trochu jsme se zklidnili, nicméně soupeř stále zlobil. Měl sice jen jednu šanci, možná lépe řečeno nebezpečnou střelu, přesto si vypracoval několik rušivých protiútoků. Těší mě, že jsme neinkasovali. Chtěl bych pochválit všechny hráče. Naše výhra je zasloužená."

Trenér Dobříše Martin ŠRAIN: „Byli jsme horším týmem. Nevytvořili jsme si ani jedinou kloudnou brankovou situaci. Domácí vyhráli spravedlivě. Benátečtí byli lepší zejména v rychlosti."

Předzápasové představení soupeře z Dobříše naleznete ZDE!

ON-LINE: SK Benátky – MFK Dobříš ZDE!

CELÉ VIDEO ze zápasu naleznete ZDE!

Článek z webu soupeře naleznete ZDE!

VÝSLEDKY 18. kola Krajského přeboru :

Příští 19. kolo v 15:00 hod., SOBOTA: Libiš – Semice (10:15), Sp.Příbram – Ovčáry (10:30), Čáslav "B" – Čelákovice, Tn.Rakovník – Sedlčany, Dobříš – Un.Beroun, Jíloviště – Vraný, N.Strašecí – Klecany, NEDĚLE: Pol.Nymburk – SK Benátky.