Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo
ON-LINE přenos utkání, začátek v 15:00 hodin:
SK Benátky – MFK Dobříš

V NEDĚLI 23.3. poprvé po zimě doma, hostíme v 18. kole - MFK DOBŘÍŠ



Fotbalisté Benátek nad Jizerou do jarní části sezóny vkročili pravou nohou a ve dvou utkáních na hřištích soupeřů dokázali získat plný počet šesti bodů. Nyní se poprvé na jaře představí na svém hřišti, když v rámci 18. kola Ondrášovka krajského přeboru budou hostit ve veledůležitém utkání souseda v tabulce – MFK Dobříš. Rozdíl mezi oběma nedělními soupeři je sedmibodový, a tak by se zápas určitě dal v dosavadním průběhu nazvat pro Benátky zápasem jara. Dobříšští jsou po 17 odehraných kolech v tabulce na 3. místě, když 10 utkání vyhráli, 3 remizovali a 4 prohráli. Při skóre 49:30 získali 33 bodů a na paty jim zdárně šlapou Libiš, Nové Strašecí nebo Tatran Rakovník (dosavadní výsledky a tabulka KP – MFK Dobříš).

NA PODZIM venku v Dobříši:
Na podzim si Benátky v Dobříši připsaly jednu z dosud jen tří porážek v této sezóně. Přitom hosté nezačali špatně a díky trefě Škareckého v poločase vedli. Na vyrovnání domácího Karase o minutu nato bleskově odpověděl Karásek a benátečtí hráči opět vedli. Jenže MFK dokázal ještě do konce utkání vývoj skóre otočit. Talůžek v 74. minutě vyrovnal, a když už se zdálo, že by utkání snad mohlo dojít k dělbě bodů, rozhodl opět Robert Talůžek svou druhou přesnou trefou o výhře domácích 3:2 (článek z utkání).

MINULÉ kolo Benátky:
Benátky v minulém kole zajížděly do Berouna, kde toužily navázat na výhru 5:0 ze Semic. Nutno podotknout, že se jim to povedlo neméně zdařile. Novic v benáteckém dresu, brankář Vlk, si připsal druhou vychytanou nulu v řadě a činili se také jeho spoluhráči. Do vedení Benátecké poslal střelou na vzdálenější tyč Jiránek, krátce před koncem první půle svůj důraz uplatnil Šimek a zajistil hostům důležitý dvoubrankový náskok. A když opět Radek Šimek v 65. minutě vstřelil gól a upravil na 3:0 pro Benátky, bylo jasné, že si hosté z Máchovny odvezou výhru (článek z utkání).

MINULÉ kolo Dobříš:
Minulé kolo čekalo na Dobříš derby s nedalekými Sedlčany. Vše podstatné se v tomto utkání událo už v první půli. Do vedení MFK poslal po třiadvaceti minutách hry nejzkušenější hráč na place, Marek Nikl. Vyrovnání obstaral o pět minut později sedlčanský Pešek, jenže Dobříšští přispěchali s brzkou odpovědí. Maryška ve 31. minutě zajistil opět těsný náskok domácím, ale v tu chvíli ještě ani on nevěděl, že to bude trefa vítězná. Další gól totiž nepadl, a tak favorit v derby slavil těsnou výhru (článek z utkání).

Představení soupeře – MFK Dobříš:
Naposledy se Benátky s Dobříší utkaly v sezóně 1998/1999 v tehdy Oblastním přeboru, kdy Benátečtí skončili na předposledním 15. místě a sestoupili do I.A třídy a Dobříš skončila na 12. místě. Po přelomu milénia si Dobříš epizodně zahrála i čtvrtou nejvyšší soutěž – divizi. A to po postupu ze 4. místa KP v roce 2004 jednu sezónu a po postupu z 5. místa KP v roce 2006 rovněž jen jedinou sezónu. Poté Dobříš spadla až do I.B třídy, z níž v roce 2008 postoupila o stupínek výše, aby právě v minulé sezóny slavil MFK návrat mezi krajskou elitu. V loňském ročníku skončila Dobříš v I.A třídě skupiny A na druhém místě o dva body za rovněž postupujícím Vraným. Ještě před sezónou měli Dobříšští ve svém kádru třiatřicetiletého odchovance klubu Filipa Dorta. Někdejší útočník ligových týmů Sparty, Opavy, Blšan, Liberce, Teplic či Příbrami v lize 145 zápasů a vstřelil 24 gólů. Profesionální kariéru ale z osobních důvodů ukončil a vrátil se do I. A třídy v Dobříši, před letošním ročníkem však vyslyšel vábení ambiciózního nováčka divize Nové Vsi pod Pleší a právě tam v zimě prodloužil své hostování.
Přesto má Dobříš ve svém kádru někdejšího ligového fotbalistu. Oporou týmu je osmatřicetiletý Marek Nikl, jenž má na kontě 101 ligových startů v dresu Bohemians, odkud právě do Dobříše po ukončení profesionální kariéry přišel. Největší část své kariéry ale Nikl strávil v Německu, kde devět let od roku 1998 hrál za Norimberk, než se v roce 2007 vrátil do Ďolíčku. Na kontě má i pět reprezentačních startů v dresu s lvíčkem na prsou. V zimní pauze došlo v dobříšském týmu k několika změnám. Václav Šrain se vrátil z hostování ve Štěchovicích, odkud na hostování přišel Tadeáš Synek. Radim Weber a Pavel Foltýn přišli na hostování z Nového Knína, Robert Talůžek prodloužil hostovačku z Mníšku, odkud dále přišel Jindřich Svárovský. Hostování ukončil Milan Vančát, do Horšovského Týna odešel Michal Pinc. Nejlepším střelcem týmu je s dvanácti přesnými zásahy Štěpán Maryška, jen o gól méně nastřílel Jan Karas. Třetím nejlepším kanonýrem je s osmi trefami Robert Talůžek. Trenérem týmu Dobříše je p. Martin Šrain.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Suchý Aleš z Nymburka. Na pomezí mu budou pomáhat p. Mansour Jakub z Poděbrad a p. Něměček Josef z Nymburka. Delegátem FAČR je p. Mareš Pavel z Kondrace. Rozhodčím přejeme, aby se jim v Benátkách rozhodovalo co nejlépe.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 18. kola Ondrášovka krajského přeboru bude na Městském fotbalovém stadionu v Benátkách sehráno v NEDĚLI 23. března s výkopem v 15:00 hodin. Přijďte podpořit benátecké fotbalisty v prvním domácím utkání v Ondrášovka krajském přeboru a k zisku tří bodů!

Textový ON-LINE přenos: 18.kolo: SK Benátky – MFK Dobříš

Webové stránky soupeře: MFK Dobříš

TOMBOLA:
Součástí domácích zápasů je také poločasová tombola. Šťastlivci se budou moci těšit na jednu ze tří cen, které do soutěže věnuje samotný klub SK Benátky nad Jizerou. Nebo někdy v dalším domácím zápase nějaký sponzor utkání, který doufejme, že se "nějaký najde" a přispěje cenami do tomboly. Stačí si pouze za pětikorunu zakoupit slosovatelný Zpravodaj a poté již pozorně poslouchat rozhlas, odkud zjistíte, jestli právě vaše číslo není výherní. Přejeme hodně štěstí!



--> Zpět