Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 3.kolo 21.08.2010

SK Benátky   SK Úvaly
3:2
( 2:2 )

Bejr – Rosenkranz (57. Smetana), Pára, Skramužský, Olšák (78. Novotný) – P.Kopecký, Karásek, Kohout, Korejza – Šimek, Korec (85. Davídek)

Diváků: 200

Vacek – Matějka (73. Benčic), Korbelář, Macek, Mika – Szöcs, Marek, Vorlíček (64. Matoušek), Vojtěch – Špringr (64. Novák), Kokeš

 
góly: 10. Karásek, 30. Korejza, 51. P.Kopecký – 2. Špringr, 37. Szöcs z pen.
karta: 49. P.Kopecký – 78. Marek
karta:
rozhodčí: Nehasil – Myška, Suchý, delegát: Helebrant
  Střely na branku: 4:6
Střely mimo: 5:6
Rohové kopy: 3:6
Ofsajdy: 2:3
Fauly: 22:9
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

V pěkném zápase braly tři body domácí Benátky !

Ve třetím kole fotbalového krajského přeboru přijel v sobotu dopoledne na Městský stadion do Benátek tým SK Úvaly, který v předchozích dvou kolech uhrál stejné výsledky jako právě  benátečtí a v tabulce se před tímto zápasem dělily oba celky o 10. příčku se dvěma body. Na benáteckém pažitu se hrál pohledný fotbal pro diváky a nakonec s tříbodovým koncem pro domácí borce.

Po domácí ztrátě bodů se Štěchovicemi čekal na benátecké jeden z nejtěžších soupeřů v soutěži. Přáním bylo samozřejmě vítězství, na což se mužstvo celý týden poctivě připravovalo. Ovšem nástup do utkání tomu neodpovídal, protože hosté Benátky zmrazili již ve 2. minutě vedoucím gólem. Za benáteckou obranu dostal balón Petr Špringr a tváří v tvář proti Bejrovi uspěl – 1:0. Potíže dělala především domácím jejich hra záložní a útočné řady. Z útlumu se Benátky vysvobodily až vyrovnávací brankou Milana Karáska, který po rohovém kopu dostal střelou míč do branky – 1:1. Toto benátecké nabudilo k další ofenzivě. Toho využil Milan Korejza k obrácení skóre, když dokázal prostřelit Vacka – 2:1. Již se zdálo, že veškeré trumfy jsou v rukou Benátek, zvláště když vzápětí běželi domácí hráči ve třech proti dvěma obráncům Úval. Tato příležitost zůstala však nevyužita a vzápětí si hosté nebezpečným výpadem do pokutového území a po faulu Rosenkranze ve 37. minutě vynutili pokutový kop. Balón na značku pokutového kopu si postavil Milan Szöcs, poslal Bejra na drouhou stranu a skóre bylo srovnáno – 2:2. Po zbytek prvního poločasu byli domácí pod mírným tlakem soupeře, ale na skóre se nic nezměnilo a do šaten se odcházelo za nerozhodného stavu.

Druhý poločas začal podobně. Hosté podnikali nebezpečné výpady do domácích řad. Když už to vypadalo, že soupeř půjde do vedení, podnikly Benátky v 51. minutě nebezpečný útok, na jehož konci po centru Šimka poslal hlavou Petr Kopecký domácí do vedení – 3:2. To nabudilo hosty k ještě větší ofenzivě. Největší šanci Úval vyrazil na brankové čáře domácí gólman Bejr. Do otevřené obrany soupeře benátečtí podnikali protiútoky, ale šance střídajícího Novotného a Šimka zůstaly neproměněny. A když i po tříminutovém nastavení svítil na ukazateli stav 3:2 pro domácí, zůstali tři body v Benátkách a byli odměnou za bojovnost v pěkném utkání a nasazení ve druhém poločase.

Všechno FOTO ze zápasu ZDE!

Předzápasové představení soupeře z Úval naleznete ZDE!

ON-LINE: SK Benátky – SK Úvaly ZDE!

VÝSLEDKY 3. kola krajského přeboru :

  • SK Benátky – SK Úvaly 3:2 (2:2)
  • Kutná Hora – Un.Beroun 6:1 (3:1) článek 1 a 2
  • Sokol Libiš – Štěchovice 1:0 (0:0) článek
  • Hradištko – Brand./Bol. 3:1 (1:0)
  • Nové Strašecí – Zápy 2:0 (1:0) článek
  • Čáslav "B" – Tatran Rakovník 0:2 (0:1) článek 1 a 2
  • SK Rakovník – FK Dobrovice 0:4 (0:3) článek
  • Český Brod – FK Neratovice 0:0 (0:0) článek

Příští 4. kolo v 17:00  hod.: SOBOTA: Tatran Rakovník – SK Benátky, Dobrovice – Hradištko, Č.Brod – N.Strašecí, Un.Beroun – Libiš, NEDĚLE: SK Úvaly – K.Hora, Zápy – Čáslav "B", Neratovice – Brand./Bol., Štěchovice – SK Rakovník.

Fotogalerie