Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo - ON-LINE utkání 10:15 hod.: SK Benátky - SK Úvaly

V SOBOTU 21.8. ve 3. kole přijede na Městský stadion tým - SK ÚVALY.


Třetí kolo krajského fotbalového přeboru sehrají benátečtí fotbalisté na domácí půdě. A čekat je nebude rozhodně nic lehkého. K řece Jizeře totiž přijede totiž celek SK Úvaly. Právě tento tým v loňském ročníku obsadil třetí příčku v krajském přeboru, a protože nedaleký Český Brod odřekl účast v divizi, měl možnost zvážit okolnosti postupu do vyšší soutěže. Nakonec se pro postup nerozhodl a v sobotu se tak může představit v Benátkách. Jak již všichni jistě víte, divizi hraje celek Litole. Úvalští v dosavadních dvou zápasech získali dva body a stejně tak jako Benátky mají remízové výsledky 1:1 a 2:2. V tabulce se tak dělí o 10. příčku (dosavadní výsledky a tabulka KP – SK Úvaly).

MINULÉ kolo Benátky:
Benátečtí v minulém zápase zajížděli na půdu Berouna a po domácí remíze se Štěchovicemi sehráli nerozhodný zápas také Na Ostrově. Benátky v prvním poločase hrály ustrašeně a také za svou pasivitu obdržely branku na 1:0. Ve druhé půli hosté zvýšili aktivitu a byli za to odměněni šťastnou vyrovnávací brankou Petra Kopeckého. Zápas tak skončil smírně 1:1 (článek z utkání).

MINULÉ kolo Úvaly:
Téměř tři stovky diváků sledovaly minulý víkend utkání domácího SK a rezervou druholigové Čáslavi. První poločas skončil bez branek a vše podstatné se tak odehrálo ve druhé půli. V ní šli překvapivě do vedení hosté po brance Jandy. A když o čtyři minuty později Krupička zvýšil na 2:0, vypadalo to s domácími špatně. V 62. minutě na rozdíl jediné branky snížil Vojtěch a v 69. minutě Špringr zařídil konečnou remízu (článek z utkání 1 a 2).
Úvaly nastoupily v minulém kole doma proti Čáslavi „B“ v této sestavě: Popelka – Matějka, Korbelář, Macek, Míka – Novák (57.Vojtěch), Vorlíček (67.Švec), Marek, Matoušek (57.Szöcs) – Kokeš, Špringr.

Představení soupeře – SK Úvaly:
Jedním z úvalských brankářů je letos již dvaačtyřicetiletý nestárnoucí Radek Havel, který pamatuje v černobílém dresu ještě I.B třídu. Dalším gólmanem je Tomáš Popelka který přišel v loňské sezóně na hostování z týmu AFK Nehvizdy (III.třída Praha – východ) nebo Martin Vacek. V obraně již několik let působí zkušený Pavel Korbelář. O ofenzívu by se měl starat mj. Jindřich Pavlíček, který je ovšem prozatím na soupisce zraněných hráčů. Do zálohy se ale v loňské sezóně úvalským funkcionářům podařilo přivést opravdu kvalitní posilu. Z ligového celku Bohemians 1905 přišel osmadvacetiletý Lukáš Marek, který si ligu v zelenobílém dresu zahrál v ročníku 2007/08. Dres Bohemky v této sezóně oblékl celkem třiadvacetkrát. Ve druhé lize má Marek odehráno celkem 184 zápasů, když hrál v týmech Třince, Xaverova a Bohemians 1905. Před letošní sezónou o něj mocně usilovaly třetiligové Ovčáry, ale Lukáš Marek upřednostnil civilní zaměstnání a akceptoval tak nabídku přeborových Úval, kde také bydlí. Nyní je jeho působení v Úvalech potrvzeno přestupem z pražského celku. K nejlepším střelcům týmu bude patřit Milan Szöcs, který má divizní zkušenosti z dresu Českého Brodu. Novými hráči v úvalském týmu jsou například Lukáš Vorlíček ze Semic, Radek Matoušek z Újezda nad Lesy, Jiří Novák z Kunic, Milan Švec z Jiren či staronová trojice ze Zlína Tomáš Míka, Tomáš Macek a Filip Kokeš. Trenérem družstva je Karel Báča.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Nehasil Karel a na pomezí mu budou pomáhat p. Myška Roman a p. Suchý Aleš. Delegátem ČMFS je p. Helebrant Luboš.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 3. kola krajského přeboru bude na Městském stadionu v Benátkách sehráno v SOBOTU 21. srpna s výkopem v 10:15 hodin. Přijďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším domácím utkání krajského přeboru a k zisku prvních tří bodů!

Sledujte ON-LINE: 3.kolo: SK Benátky – SK Úvaly

Stránky soupeře: SK ÚVALY

--> Zpět