Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 6.kolo 13.09.2009

SK Benátky   Český Lev Union Beroun
0:1
( 0:1 )

Bejr – Beneš (66. Olšák), Pára, Kolář, Lacina – Kořínek, Karásek, Škuthan, Novotný (58. Korezja) – Hruška (71. Novák), Došlý

Diváků: 150

Lacina – Novák, Chroust, Klička, Choc – Šíma (64. Hájek), Osvald, Němec (90. Vlček), Spousta – Neuman (86. Vopěnka), Horel

 
góly: 45+2. Klička z penalty
karta: 45. Bejr, 45+1. Hruška, 45+2. Kolář – 50. Spousta, 79. Neuman
karta:
rozhodčí: Malý – Zelenda, Svoboda M., delegát: Tasch
  Střely na branku: 3:4
Střely mimo: 0:4
Rohové kopy: 8:2
Ofsajdy: 1:3
Fauly: 19:14
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Fotbalovou nudu v Benátkách rozhodla sporná penalta !

AKTUALIZOVÁNO o rozhovor trenéra Pavla Šafáře

Dosud neporažené Benátky čekal v nedělním podvečeru  nepříjemný celek Berouna, který se stal, jak se později ukázalo, prvním přemožitelem Benáteckých v této sezóně, stalo se tak až v 6. kole. Benátečtí v rámci šestého kola krajského přeboru nastoupili v totožné sestavě, jak minulý týden v Kácově. Přesto však výhru s Vlašimí "B" potvrdit nedokázali a na svém hřišti si ještě za čtyři domácí utkání nedokázali připsat plné tři body, což stojí určitě za pováženou!

První poločas by se všeobecně dal nazvat fotbalovou nudou. K vidění byly jen dvě akce, které stojí za zmínku. Nejzkušenější a nejnebezpečnější hráč Berouna Marek Horel několikrát své spoluhráče vybízel centrovanými míči do vápna a po jednom z nich, který Karásek ještě tečoval, se balón odrazil do vápna k trestuhodně volnému Němcovi, který naštěstí pro Benátky netrefil ideálně. 45. minuta pořádně zvedla žluč všem benáteckým hráčům i divákům. V nepřehledné skrumáži před brankou boxoval gólman Bejr balón od své brány a při výskoku nechtěně nejspíše zasáhl berounského Neumana. Ten se teatrálně skácel k zemi a sudí Malý mu skočil na špek a pískl nepochopitelnou penaltu! Tu ve druhé minutě nastavení proměnil Radek Klička, když se trefil přízemní střelou k levé tyči domácí brány. Gólman Bejr sice balón zasáhl, ale vyrazit jej nedokázal – 0:1.

Hosté byli při chuti a ihned po začátku druhé půle to zkoušel Němec, jeho pokus však jen těsně minul břevno. V 65. minutě do vápna neohroženě vlétl střídající Hájek, přesprintoval Koláře, ale Josef Bejr mu skvělým zákrokem vystavil stopku. V 75. minutě mohlo být vymalováno. Tomáš Osvald předvedl individuální akce, ve finále obhodil i Bejra, jenže míč putoval od jedné tyče po brankové čáře do druhé tyče, od níž se poté odrazil do zámezí. Benátečtí se prakticky nedostávali do šancí. Střídající Korejza v ojedinělém útoku centroval před branku, ale nikdo z jeho spoluhráčů nedokázal usměrnit míč do branky a meruna tak nerušeně prolétla vápnem. V samém závěru ještě rybičkou zakončoval kanonýr Marek Horel, ale branku netrefil. Benátečtí tak přišli o neporazitelnost a ztracené body se budou snažit získat příští sobotu na půdě Nového Strašecí.

Trenér domácích Pavel ŠAFÁŘ: Bídnou hrou v utkání krajského přeboru proti průměrnému celku Berouna nadzvedli svého trenéra Pavla Šafáře fotbalisté Benátek snad ještě více než první porážkou v soutěži! Český Lev Beroun zvítězil díky gólu z penalty po faulu brankáře Bejra v nastavení prvního poločasu 1:0. „Penalta byla sporná, ale za dnešní výkon jsme si žádný bod nezasloužili,“ uznal Šafář. Domácí si totiž v celém zápase nevypracovali jedinou šanci! „Nepředvedli jsme vůbec nic, nebylo tam přečíslení, střelba, soupeře jsme nijak neohrozili,“ soptil naštvaný trenér, podle něhož pokutový kop utkání zásadně neovlivnil. „Samozřejmě měl dopad na výsledek, ale náš výkon se po inkasované brance vůbec nezměnil. Musíme v týdnu třikrát pořádně potrénovat a pak se navrátit k výkonům, jaké jsme předváděli venku.“ Benátky mají letos v krajském přeboru neobvyklou bilanci – ze tří zápasů na hřištích soupeřů vytěžily sedm bodů, zato před vlastními fanoušky ještě nevyhrály a připsaly si jen dva body. Můžou za nesehranost i časté změny v kádru? „Poslední dobou se to v Benátkách hodně točí. Angažmá u nás prodloužil boleslavský Olšák, další změny v kádru už na podzim nechystáme. Základní sestavu ale změním určitě,“ dodal Šafář.

Článek z Berounského deníku naleznete ZDE!

Všechno FOTO ze zápasu naleznete ZDE!

Předzápasové představení soupeře z Berouna naleznete ZDE!

ON-LINE: SK Benátky – Un.Beroun ZDE!

VÝSLEDKY 6. kola krajského přeboru :

  • SK Benátky – Český Lev Un.Beroun 0:1 (0:1)
  • Sedlčany – Zápy 0:1 (0:0)
  • Úvaly – Semice 0:1 (0:1)
  • Brandýs/Boleslav – Vlašim "B" 3:2 (0:2)
  • Neratovice – N.Strašecí 2:1 (0:0)
  • Pol.Nymburk – Polepy 4:1 (2:0)
  • Kolín – Libiš 2:1 (0:0)
  • Litol – Milín 4:1 (0:0)

Příští 7. kolo v 16:30  hod.: SOBOTA: Libiš – Pol.Nymburk (10:15), N.Strašecí – SK Benátky, Un.Beroun – Brandýs/Boleslav, Polepy – Litol, Milín – Sedlčany, NEDĚLE: Vlašim "B" – Kolín, Semice – Neratovice, Zápy – Úvaly.

Fotogalerie