Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo - ON-LINE utkání: SK Benátky - Český Lev Union Beroun

V NEDĚLI 13.9. přivítame v 6. kole tým ČESKÝ LEV UNION BEROUN.


Fotbalový středočeský krajský přebor pokračuje o tomto víkendu již svým 6. kolem. Benátecké čeká soupeř, se kterým měli v loňské sezóně stoprocentní bilanci, ba co víc. Český Lev-Union Beroun nedokázal benáteckým fotbalistům loni vstřelit ani jediný gól a na domácí půdě ještě neproměnil penaltu. Benátečtí tak po dobrém vstupu do soutěže budou mít na domácí půdě povinnost, soupeře z dolní poloviny tabulky porazit. Beroun v dosavadním průběhu soutěže získal v pěti zápasech celkem šest bodů. Dvakrát vyhrál a třikrát odešel z pole poražen. Při skóre 7:9 pak Českému Lvu patří 11. pozice (dosavadní výsledky v KP – Český Lev Union Beroun).

MINULÉ kolo Benátky:
Benátečtí fotbalisté v minulém kole zajížděli na půdu lídra soupeře, dosud neporažené vlašimské rezervy. Jen málokdo čekal, že Benátky by mohly v Kácově zvítězit, ale přece se to nečekaně, ale o to více radostněji, podařilo. Hosté se prezentovali výbornou poziční hrou a když vše vzadu podpořil bezchybným výkonem gólman Bejr, mohli benátečtí pomýšlet na úspěch. Na konci první půle skóroval po centru Novotného Hruška a stejný hráč v 56. minutě křižnou střelou vstřelil druhou branku (článek z utkání).

MINULÉ kolo Union Beroun:
Beroun v minulém kole hostil na domácí půdě nováčka soutěže, FK Neratovice-Byškovice. 120 diváků na berounské Máchovně se branek dočkalo až ve druhé půli. Jako první udeřil domácí Neumann v 56. minutě a když v 80. minutě přidal pojistku kanonýr Horel, bylo vymalováno. Domácí Lvi se tak dočkali důležité výhry ( článek z utkání).
Un.Beroun nastoupil v minulém kole doma proti Neratovicím v této sestavě: Lacina - Choc, Klička, Chroust, Novák - Spousta (Boháč), Osvald, Němec, Šíma - Horel, Neuman (Vopěnka).

Představení soupeře – Český Lev Union Beroun:
Berounští Lvi se od loňské sezóny pyšní nejen novým názvem, ale k dispozici mají i nově zrekonstruovaný areál „Na Ostrově“, kde však své domácí zápasy nehrají, neboť využívají areál „Na Máchovně“, který se nachází na opačné straně města ve směru na Králův Dvůr. Pojďme si nyní kádr berounského celku trochu představit. V brance Berouna objevíme největší stálici a oporu mužstva. Je jím jedenačtyřicetiletý velezkušený gólman a zároveň hlavní trenér mužstva Vladimír Lacina. Kanonýrem mužstva je Marek Horel, který v minulosti hrával například za sousední Králův Dvůr, letošního účastníka ČFL. Marek Horel patřil v loňském přeborovém ročníku k nejlepší kanonýrům soutěže. Další obávaný střelec Michal Novák z klubu v letní pauze odešel a nyní již střílí góly ve třetí fotbalové lize ČFL v dresu sousedního Králova Dvora. Tvář berounského kádru se přes léto notně změnila a jak se budou hráči jevit, se dozvíme až ze samotného průběhu soutěže.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Milan Malý a na pomezí mu budou pomáhat p. Marian Svobodaa p. Zelenda Lukáš. Delegátem zápasu je p. Zdeněk Tasch.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 6. kola krajského přeboru bude na Městském stadionu v Benátkách sehráno v neděli 13. září s výkopem v 17 hodin. Přijďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším utkání krajského přeboru!

Sledujte ON-LINE: 6.kolo: SK Benátky – Český Lev Union Beroun

Stránky soupeře: ČESKÝ LEV UNION BEROUN

--> Zpět