Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 22.kolo 20.04.2014

SK Benátky   TJ Jíloviště
2:0
( 1:0 )

Vlk – Borovička, Karásek, Murárik, Horák – Kamlach (76. Sosnovský), Smetana, Škarecký (90. Krýda), Jiránek (87. J. Novotný) – Martin Korec (82. Mašek), Šimek (60. M. Novotný)

Diváků: 220

Vahala – Staněk, Pecháček, Bezpalec, Rada, Kočí, Janoušek (46. Lehovec), Balcar (74. Obermajer), Němec, Rezek, Černý

 
góly: 10. Škarecký, 58. Borovička
karta: 51. Smetana – 21. Kočí, 45. Rada
karta: 63. Rada
rozhodčí: Pudil – Pospíšil, Müller
delegát:
Kruliš Ladislav
  Střely na branku: 7:0
Střely mimo: 10:2
Rohové kopy: 8:2
Ofsajdy: 3:2
Fauly: 11:11
Hráč utkání:
Martin Borovička
Hráč utkání:
Ondřej Vahala

Průběh zápasu

Benátky přibalily Jílovišti na cestu "jen" dvě branky !

Také Jíloviště se muselo sklonit před útočně laděným benáteckým týmem, který tak dal zapomenout na nepovedený domácí zápas s Tatranem Rakovník. Benátečtí po celý zápas naprosto dominovali, počet střel 17:2 je toho jasným důkazem. Vstřelili dvě pěkné branky, avšak další spoustu šancí nedokázali využít. Mrzet je to tentokrát nemuselo, vždyť hosté z Jíloviště se do koncovky dostávali spíše sporadicky, přímá střela na branku jim dokonce ve statistice chybí. Domácí tak navlékli další korálek, který jim zase přiblížil vysněný postup do divize. Utkání opět také sledovala v pěkném počasí početná divácká návštěva.

Již od úvodního hvizdu hlavního rozhodčího Pudila Benátečtí naznačovali, kam se bude zápas ubírat. Po většinu času totiž byli usazeni na útočné polovině a s jejich tlakem přicházely také i šance. V 6. minutě si dvě „gólovky“ připravil Šimek, ten měl ale v nedělním podvečeru špatně seřízena mířidla. V prvním případu těsně minul pravou šibenici, v tom druhém hlavičkoval v záklonu nad odkrytou část branky. Co se nepovedlo Šimkovi, to dokonal o čtyři minuty déle jeho spoluhráč Martin Škarecký, kterého našla Kamlachova příhra. Domácí záložník zkontroloval, kde stojí Vahala a poslal míč přesně k pravé tyčce – 0:1. Náznaky šancí na druhé straně byly vždy včas zažehnány konsolidovanou domácí obranou, brankář Vlk byl tedy téměř bez práce. Naopak další stoprocentní šanci měl Šimek, který pospíchal sám na Vahalu, jenž jej ale vychytal. Dorážet se snažil ještě Korec, kterého ale včas pokryli jilovišťští zadáci. O zápis do kolonky střelců se po Borovičkově centru snažil také Jiránek, špičkou kopačky ale usměrnil míč těsně vedle.

Také druhý poločas nabídl navlas stejnou podívanou. Benátečtí byli při chuti, zatímco hosté se bránili zuby nehty. V 58. minutě také Benátky vstřelily zaslouženou druhou branku. Centr od rohového praporku hosté ještě stihli odhlavičkovat, avšak přesně k nohám hlídkujícího Martina Borovičky, který tvrdou falšovanou střelou namířil míč za záda marně se natahujícího Vahaly a benátecký hlasatel Miroslav Bohdan mladší mohl podruhé v zápase přiložit mikrofon ke svým ústům – 2:0. Šance na zvrat v utkání vzaly za své v 63. minutě, kdy na polovině hřiště zbytečně fauloval hostující Rada Korce a po druhé žluté kartě se musel poroučet do sprch. Benátečtí si ve zbytku zápasu vypracovali ještě čtyři brankové příležitosti, s koncovkou v nich ale byli na štíru. Jiránkovo sólo zastavil velmi dobře chytající Vahala, následně Škarecký těsně přestřelil odkrytou branku. Sám na syna někdejšího ligového brankáře Stanislava Vahaly pospíchal také Korec, v rozhodující chvíli si ale příliš předkopl míč. Přízemní centr Borovičky usměrňoval Škarecký, avšak Vahala byl opět na místě. Překonán byl nejlepší hráč hostujícího týmu až v 88. minutě. Po střele Sosnovského jej ale zachránila spojnice břevna a tyče. S dorážkou Matěje Novotného si už pak strážce hostující svatyně poradil. Po krátkém minutovém nastavení, dobře pískající rozhodčí Pudil, zápas ukončil.

Benátečtí tak nepřipustili žádné drama, vybojovali cenné tři body a udrželi tak sedmibodový náskok na třetí Libiš. V dalším kole čeká tým trenérů Sedláčka a Sosnovského cesta na trávník rezervy Čáslavi, která je pevně ukotvena v sestupovém pásmu. O jednoduchý zápas se rozhodně jednat nebude. Dle kuloárních informací bude do rodiště režiséra Miloše Formana či fotbalového trenéra Karla Jarolíma vypraven autobus s volnými místy pro benátecké příznivce!


Trenér Benátek Vladimír SEDLÁČEK: „Jsem rád, že jsme tento zápas zvládli jak výsledkově, tak i herně. Soupeře jsme nepustili do žádné vyložené brankové příležitosti, měl jen dva závary, které jsme odvrátili. Mužstvo splnilo veškeré pokyny, které jsem po něm chtěl. Za vítězství jsem pochopitelně rád, byť tam bylo ještě několik situací, které jsme mohli vyřešit daleko lépe a naše výhra tak mohla být o dvě nebo tři branky výraznější. Každé následující utkání bude pro nás složité, protože soupeři se na nás budou chtít vytáhnout. Čeká nás ještě spoustu těžké práce."

Trenér Jíloviště Jiří BEZPALEC: „Zápas se mi hodnotí špatně. Věděli jsme, že benátecké mužstvo je velmi dobrý soupeř. Řekl bych, že mají dokonce kvalitnější kádr než Ovčáry. Chtěli jsme hrát ze zabezpečené obrany a co nejdéle vydržet bez inkasovaného gólu. Bohužel se nám to nepodařilo. V první půli jsme měli náznak šance, kdybychom to proměnili, možná by zápas byl o něčem jiném. Do druhého poločasu jsme nastoupili se stejnou taktikou. Chtěli jsme čekat na nějakou šanci a vyrovnat. Opět jsme ale brzy dostali branku. Poté přišlo zbytečné vyloučení od našeho hráče, které ovlivnilo zápas. Pak už jsme byli rádi, že zápas skončil tak, jak skončil. Soupeři a také kamarádovi Sedymu chci pogratulovat. Věřím, že postoupí. V divizi určitě nebudou hrát druhé housle."

Předzápasové představení soupeře z Jíloviště naleznete ZDE!

ON-LINE: SK Benátky – TJ Jíloviště ZDE!

CELÉ VIDEO ze zápasu naleznete ZDE!

VÝSLEDKY 22. kola Krajského přeboru :

Příští 23. kolo v 17:00 hod., SOBOTA:  Libiš – Klecany (10:15), Sp.Příbram – Vraný (10:30), Tn.Rakovník – Pol.Nymburk (14:15), Čelákovice – Semice, Jíloviště – Un.Beroun, N.Strašecí – Dobříš, Ovčáry – Vraný, NEDĚLE: Čáslav "B"SK Benátky.