Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo
ON-LINE přenos utkání, začátek v 17:00 hodin:
SK Benátky – TJ Jíloviště

V NEDĚLI 20.4. hostíme u Jizery ve 22. kole - TJ JÍLOVIŠTĚ



Anglický týden mají za sebou fotbalisté Benátek nad Jizerou. Po mistrovském vítězném zápase v Novém Strašecí totiž Benátečtí ve středu hráli krajský pohár ve Velimi, kde rovněž zvítězili brankou Sosnovského těsně 1:0. Nyní už se ale jistě soustředí na další zápas Ondrášovka krajského přeboru, v němž na domácím hřišti nastoupí již v neděli. Soupeřem jim bude tým TJ Jíloviště. Nováček KP je aktuálně přesně v polovině tabulky, když z 21 zápasů 8 vyhrál, 5 remizoval a 8 prohrál. Při skóre 30:32 získal 29 bodů a patří mu 8. Příčka (dosavadní výsledky a tabulka KP – Tj Sokol Nové Strašecí).

NA PODZIM venku v Jílovišti:
Na podzim se ve vzájemném zápase Benátek a Jíloviště konala kanonáda v podání hostujícího celku. Střelecké hody odstartovali v prvním poločase svými trefami bratři Korcové. To už domácí hráli od 21. minuty o deseti hráčích. Přesilovku ve druhé půli Benátky využily dalšími pěti zásahy a přichystaly tak pro domácí celek velmi krutou porážku 0:7 (článek z utkání).

MINULÉ kolo Benátky:
V minulém kole si Benátky rovněž s chutí zastřílely, a to v Novém Strašecí. Skóre už v 8. minutě otevřel nejzkušenější hráč hostí Jan Buryán, na jeho trefu navázal v 15. minutě Jiránek a ještě veseleji bylo v hostujícím táboře ve 31. minutě, kdy Martin Korec proměnil penaltu za faul gólmana Kuta na Kamlacha. Druhý poločas přinesl ještě dvě benátecké trefy. Martin Korec přidal druhý gól a účet na bůra završil Šimek. (článek z utkání).

MINULÉ kolo Jíloviště:
Jíloviště v minulém kole doma hostilo Tatran Sedlčany a hrál se vyrovnaný zápas. Skóre otevřel již po třech minutách hry domácí Rezek, hosté však ještě do poločasu vyrovnali. Rozhodnutí přišlo po hodině hry, kdy domácí celek z nařízené penalty rozhodl zápas. Vítězný gól zajistil úspěšný exekutor Kočí (článek z utkání a Video).

Představení soupeře – TJ Jíloviště:
Tým Jíloviště je v letošním ročníku nováčkem soutěže. Postup si tento celek zajistil výhrou v I.A třídě skupiny B, když zvítězil se sedmibodovým náskokem na druhé Polepy. Brankářskou jedničkou Jíloviště je Ondřej Vahala, který je synem slavnějšího Stanislava Vahaly, někdejšího brankáře Slavie Praha, Dunajské Stredy, Hradce Králové či Litole. Také Vahala mladší je odchovancem týmu, za nějž jeho otec chytal, tedy Slavie Praha. Do prvního mužstva se tam ale nikdy neprobil. V obraně se domácí mohou spolehnout na hrajícího trenéra Jiřího Bezpalce. Pětačtyřicetiletý obránce prošel několika známými kluby – Tábor, Bohemians Praha, Písek, Benešov, Admira Praha, Krč, Neratovice, Břevnov, Stříbrná Skalice a naposledy Řevnice, za něž už si tento veterán zahrál proti Benátkám nad Jizerou. Dále v týmu působí například Jan Kočí, jinak také trenér slávistického žactva, kapitán týmu Jíloviště. Zkušenost v Jílovišti reprezentuje Michal Jiráň, ročník narození 1969, tedy totožný s trenérem Bezpalcem. Jiráň si zahrál v České republice druhou nejvyšší fotbalovou soutěž v barvách Benešova či Bohemky. Za tento tým také často obráží zápasy staré gardy. Zajímavou postavou je pak útočník Bassem Hannachi. Tento Afričan si ve své domovině zahrál za kluby Africa Menzel Bourguiba a Sportif Bizerte. Nejlepším střelcem týmu je se šesti trefami záložník či útočník Ladislav Obermajer, který hrál například ve Spartě Krč, Černolicích, Libiši, Štěchovicích nebo naposledy Dobřichovicích a proti Benátkám si již také zahrál. V zimní přestávce tým doplnila dvojice Josef Rezek ze Stříbrné Skalice a Lukáš Rada z Letů. Hrajícím trenérem týmu Jíloviště je jak již bylo napsáno p. Jiří Bezpalec.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Pudil Václav z Kutné Hory. Na pomezí mu budou pomáhat p. Pospíšil Miloslav z Vrdů a p. Müller Valter z Čáslavi. Delegátem FAČR je p. Kruliš Ladislav z Kolína. Rozhodčím přejeme, aby se jim v Benátkách rozhodovalo co nejlépe.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 20. kola Ondrášovka krajského přeboru bude na Městském fotbalovém stadionu v Benátkách sehráno v NEDĚLI 20. dubna s výkopem v 17:00 hodin. Přijďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším domácím utkání v Ondrášovka krajském přeboru a k zisku tří bodů!

Textový ON-LINE přenos: 22. kolo: SK Benátky – TJ Jíloviště

Webové stránky soupeře: TJ Jíloviště

TOMBOLA:
Součástí domácích zápasů je také poločasová tombola. Šťastlivci se budou moci těšit na jednu ze tří cen, které do soutěže věnuje samotný klub SK Benátky nad Jizerou. Nebo někdy v dalším domácím zápase nějaký sponzor utkání, který doufejme, že se "nějaký najde" a přispěje cenami do tomboly. Stačí si pouze za pětikorunu zakoupit slosovatelný Zpravodaj a poté již pozorně poslouchat rozhlas, odkud zjistíte, jestli právě vaše číslo není výherní. Přejeme hodně štěstí!



--> Zpět