Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 3.kolo 28.08.2011

SK Mnichovo Hradiště   SK Benátky
1:1
( 1:0 )

Moc – Sameš, Hofman, Rambousek, Kraus, Krejza, Hrdina, Klain (72. R. Lakatoš), Špetlík, M. Lakatoš (88. Nohýnek), Kučera (75. Vodák)

Diváků: 250

Bejr – Kozma, Kolář, Cruz, Beneš – Reichert, Smetana, Karásek, Třasák (67. Korejza) – Vodák, D. Šťastný (59. Michal Korec)

 
góly: 34. Klain – 78. Smetana (pen.)
karta: 43. Krejza – 54. Beneš, 61. Kozma, 63. Třasák
karta:
rozhodčí: Mrázek – Kovář, Šimáček, delegát: Krčín
  Střely na branku: 3:6
Střely mimo: 5:5
Rohové kopy: 6:5
Ofsajdy: 3:3
Fauly: 18:19
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Benátky v okresním pojizerském derby získaly bod !

Ke třetímu mistrovskému utkání nového ročníku krajského přeboru cestovali benátečtí fotbalisté do Mnichova Hradiště. V rámci pojizerského derby sehráli s místním SK vyrovnanou partii, v níž nakonec došlo k dělbě bodů. Po většinu zápasu byli hosté herně aktivnějším týmem, v závěrečných dvaceti minutách měly Benátky velký tlak. Podařilo se jim vyrovnat z penalty, avšak na víc už nezbyl čas. Hradiště vstřelilo jedinou branku po chybě obránce Kozmy. S remízou 1:1 tak přílišná spokojenost nepanovala ani na jedné straně. Mnichovohradišťský SK má totiž v tabulce po třech kolech pouhý bod, Benátky na tom nejsou o moc lépe, získali zatím dva bodíky.

Benátecká sestava byla pro zápas v Mnichově Hradišti posílena o dva hráče mladoboleslavské rezervy Karla Kozmu a Davida Šťastného. Po vypršení karetního trestu nastoupil také Martin Třasák. Na lavičce náhradníků tak od první minuty zůstali bratři Korcové, Rosenkranz a Korejza a náhradní gólman Gabriel. Od úvodního výkopu měli Benátečtí častěji míč na svých kopačkách, soupeři ho půjčili jen ve velmi málo případech. Na to se ale ve fotbale nehraje, důležité jsou góly. Ani terén kombinačnímu fotbalu příliš nenahrával, byl velmi měkký a zhruba po dvaceti minutách se tvořily rozkopané ostrůvky. Po půlhodině hry měl první velkou šanci utkání novic David Šťastný. Kozma na pravé straně vybojoval téměř ztracený balón, nacentroval ho do vápna, kde Šťastný zblízka trefil rukavice gólmana Moce a následnou dorážku taktéž z bezprostřední blízkosti srazili domácí zadáci. A po neproměněné šanci přišel ve 34. minutě trest na druhé straně. Fatální chybu vyrobil Kozma, který poslal Bejrovi příliš pomalou malou domů, míče se chopil Pavel Klain a dopravil ho do sítě – 1:0. Těsně před koncem prvního poločasu Kolář fauloval Krejzu na hranici vápna a to je přesně parketa pro Martina Hrdinu. Ten také trestňák zahrál, avšak Bejr míč vyškrábl ze šibenice, čímž podržel Benátky.

Úvod druhé půle patřil hostům a vše vykrystalizovalo v 56. minutě, kdy Třasák nacentroval z levé strany balón ideálně Reichertovi na hlavu a jeho pokus taktéž ze šibenice parádním zákrokem vytáhl pohotový Moc. Více aktivity do hry hostů vnesl především střídající Michal Korec. Od 70. minutě přiložily pod kotel a přišly šance. Vodák hlavou přistrčil míč zcela volnému Reichertovi, který před Mocem špatně zpracoval, a nic z toho nebylo. O minutu později si šanci vypracoval Michal Korec, avšak byl ve vápně zezadu sražen osmnáctiletým Špetlíkem a sudí Mrázek nařídil pokutový kop. Jeho exekuce se ujal Stanislav Smetana a s přehledem proměnil – 1:1. Od té doby Benátky svého soupeře nepustily do hry a samy si ještě vytvořily šance. Hned tři měl Michal Korec. Nejprve si udělal prostor ve vápně, ale Moc podržel Hradiště výborným zákrokem. O tři minuty na to opět Korec z hranice vápna trefil jediného obránce před sebou a tu největší příležitost hbitý útočník neproměnil ve druhé nastavené minutě. Dostal ideální pas za obranu, přehodil vybíhajícího Moce, ale nastřelil jen břevno! Dorážející Reichert do prázdné branky stál v ofsajdu.

Po závěrečném hvizdu sudího Mrázka se taky body dělily. Oba celky tak na letošní první přeborovou výhru čekají. Benátky budou v příštím kole na domácím trávníku hostit Beroun a výhra už by byla skutečně na místě.

Trenér Benátek Vladislav NEJEDLÝ: „Utkání jsme začali dobře, ale po fatální chybě se domácí dostali do vedení. Velkou chybou byla spousta nepřesností způsobená velkým počtem "malých domů", které soupeř využíval k nebezpečným atakům. Ve druhém poločase jsme domácí dostali pod velký tlak, ale z něj přišlo pouze vyrovnání. Z výsledku jsme zklamáni, ale věříme, že bojovností zvládneme další zápasy."

Trenér SK Mn.Hradiště Pavel KOČÍ: „Soupeř přivedl do týmu sedm nových hráčů plus další dva udělal v týdnu, nám naopak chyběli tři hráči ze základní sestavy. Hráčům nemůžu nic vyčíst, vedli jsme, poté jsme mohli ještě přidat druhý gól z trestňáku, ale brankář soupeře to výborně chytil. Ve druhé půlce nám došly síly, protože kádr v úvodu nové soutěže hraje na hranici svých možností, musíme ještě na některých věcech zapracovat."

Předzápasové představení soupeře z Mn.Hradiště naleznete ZDE!

ON-LINE: SK Mn.Hradiště – SK Benátky ZDE!

FOTO ze zápasu naleznete ZDE! 

VIDEO a ohlasy obou trenéru ze zápasu ZDE!

VÝSLEDKY 3. kola krajského přeboru :

  • SK Mn.Hradiště – SK Benátky 1:1 (1:0)
  • Český Brod – SK Rakovník 4:2 (3:0) článek 1 a 2
  • Kutná Hora – Dobřichovice 5:2 (2:1) článek
  • Pol.Nymburk – Čáslav "B" 3:0 (2:0) článek 1 a 2
  • Nové Strašecí – Dobrovice 1:0 (0:0) článek
  • Sokol Libiš – Louňovice 3:1 (2:0) článek
  • Un.Beroun – Sedlčany 3:1 (2:0) článek a 2
  • Tn.Rakovník – Úvaly 3:2 (2:0) článek 1 a 2 a 3 a foto

Příští 4. kolo v 17:00  hod.: SOBOTA: SK Rakovník – Dobrovice, Dobřichovice – Polaban Nymburk, Louňovice – Mnichovo Hradiště, Český Brod – Libiš, NEDĚLE: SK Benátky – Un.Beroun, Čáslav "B" – Nové Strašecí, SK Úvaly – Kutná Hora, Sedlčany – Tn.Rakovník.

Fotogalerie