Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo - ON-LINE utkání 17:00 hod.: SK Mn.Hradiště - SK Benátky

V NEDĚLI 28.8. zajíždí "A" tým ve 3. kole k okresnímu derby k týmu - SK MNICHOVO HRADIŠTĚ.



Třetí kolo krajského fotbalového přeboru přichystalo pro benátecké fotbalisty okresní derby utkání. Svěřenci trenérů Samuela a Nejedlého budou zajíždět na půdu Mnichovohradišťského SK, tedy nováčka soutěže. Oba celky jistě budou chtít naplno bodovat, do soutěže totiž nevstoupily úplně nejšťastněji. Mnichovo Hradiště v obou předchozích zápasech prohrálo shodně 0:1 a bez jediného bodu mu patří průběžná 13. příčka (dosavadní výsledky a tabulka KP – SK Mnichovo Hradiště).

NAPOSLEDY proti Mn.Hradišti:
Po postupu Mn.Hradiště z I.B třídy v sezóně 2005/2006 do I.A třídy se benátečtí s tímto soupeřem střetli tehdy ještě v I.A třídě celkem čtyřikrát. V sezóně 2006/2007: Benátky – Mn.Hradiště 1:0 a Mn.Hradiště – Benátky 0:1 (článek z utkání). V sezóně 2007/2008: Benátky – Mn.Hradiště 2:0 (článek z utkání) a naposledy se Benátky s Mn.Hradištěm střetli 27. dubna 2008, když v Hradišti došlo k dělbě bodů ze remízu 2:2. Za domácí dvakrát skóroval Bejda, za hosty pálili do černého Došlý s Havránkem. Je zajímavé, že Stanislav Bejda působí v hradišťském týmu v letošním ročníku opět (článek z utkání).

MINULÉ kolo Benátky:
Benátky v minulém kole měly zápas s Libiší dobře rozjetý, přesto dvoubrankové vedení zařízené Michalem Korcem nedokázaly udržet. Oba góly ve druhé půli inkasoval náhradní brankář Gabriel, jelikož jedničku týmu, zkušeného Josefa Bejra zranil před poločasem libišský Zuskin (článek z utkání).

MINULÉ kolo Mn.Hradiště:
Mnichovo Hradiště po domácí těsné prohře 0:1 s Úvaly nestačilo venku na Sedlčany, kterým podlehlo rovněž tím nejtěsnějším možným rozdílem. SK tak na první letošní vstřelenou branku dosud čeká (článek z utkání).

Představení soupeře – SK Mnichovo Hradiště:
Mnichovohradišťský SK se z postupu z I.A třídy skupiny B radoval po umístění na třetí pozici, v závěsu za rovněž postupujícími Louňovicemi a Nymburkem. Post brankáře obsazuje hradišťská stálice, a sice Jaroslav Moc. Vzrůstem nepříliš vysoký gólman pamatuje ještě vzájemné souboje s Benátkami z A třídy. Zadní řady diriguje kapitán týmu Tomáš Hofman, mimo jiné trenér starších dorostenců Mnichova Hradiště. V záložní řadě kromě zkušeného Stanislav Bejdy, který hrával třeba v Mladé Boleslavi, Dobrovici, Nymburce, Benátkách, Českém Dubu atd., působí také někdejší futsalový reprezentant Martin Hrdina, jenž také v minulosti hrával v Benátkách nad Jizerou. Trenérem týmu je pak pan Pavel Kočí.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Mrázek Radek a na pomezí mu budou pomáhat p. Kovář Otto a p. Šimáček Jakub. Delegátem ČMFS je p. Krčín Zdeněk. Rozhodčím přejeme, aby se jim v Mn.Hradišti rozhodovalo co nejlépe.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 3.kola bude na stadióně v Mn.Hradišti sehráno v NEDĚLI 28. srpna s výkopem v 17:00 hodin. Autobus do Mn.Hradiště vypraven nebude. Přijďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším utkání na hřiště soupeře a k zisku tří bodů!

Sledujte ON-LINE: 3.kolo: SK Mnichovo Hradiště – SK Benátky

Stránky soupeře: SK MNICHOVO HRADIŠTĚ

--> Zpět