Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - Přípravné utkání 14.05.2014

SK Benátky   TJ Jíloviště (KP)
1:2
( 1:0 )

Jíra – Rosenkranz (60. Pařízek), Jäger, Jakubec (77. Chupík), Richtr – Kamlach, Sosnovský, M. Novotný, Třasák – Krýda (69. Davídek), Mašek

Diváků: 40

Vahala – Staněk, Krištůfek (55. Moc), Bezpalec, F. Janoušek, Kočí, Jiráň (11. Obermajer), Rada, Rezek, V. Janoušek, Černý

 
góly: 5. Sosnovský – 72. Rada, 73. V. Janoušek
karta:
karta:
rozhodčí: Zuskin – Šnýdr, Máj
  Střely na branku: 5:7
Střely mimo: 3:7
Rohové kopy: 2:4
Ofsajdy: 2:2
Fauly: 7:8
Hráč utkání:
Jindřich Jäger
Hráč utkání:
Josef Rezek

Průběh zápasu

POHÁR SKFS: Benátky nastoupily v kombinované sestavě a do finále poháru se nedostaly !

Podali sympatický výkon, přesto v krajském poháru končí. Fotbalisté Benátek nad Jizerou dlouho vedli nad hosty z Jíloviště, poté však obdrželi dvě slepené branky, které rozhodly o tom, že finále si zahraje tým z úpatí kopce Cukrák. Nutno dodat, že Benátečtí nastoupili do zápasu v dosti míchané sestavě. Nastoupili tedy hráči, kteří za první tým spíše střídají, nebo kteří nastupují pravidelně za rezervní tým. Také na střídačce nestál jako obvykle hlavní trenér Vladimír Sedláček, nýbrž hlavní kouč benáteckého béčka Jan Buryán.

Výkop zápasu musel být posunut o třicet minut z důvodu pozdního příjezdu hostujícího družstva, které se mylně domnívalo, že se zápas odehraje v Jílovišti. A právě samotný úvod utkání měli Benátečtí jako z říše snů. Neuběhla ještě ani jedna minuta, když si na dlouhý nákop mezi hostující obránce nasprintoval Krýda a tvrdou střelou orazítkoval břevno. V 5. minutě se již skóre měnilo. Zpoza vápna napřáhl k nádherné střele Václav Sosnovský a míč se zastavil až v levé šibenici Vahalovy branky – 1:0. Benátky byly i nadále aktivnější, avšak druhé útočné tykadlo Mašek nemířilo přesně. Brankovou konstrukci nastřelilo také Jíloviště. Po rohovém kopu se dostal míč na kopačky Rezka, který mířil jen do pravé tyče. Postupem času začalo být fotbalovější téměř kompletní Jíloviště, avšak Jíra byl víceméně bez práce. Jeho klid mohla vyrušit snad jen propagační střela Václava Janouška, se kterou si ale mladý benátecký brankář poradil. V závěru první půle si právě tento hostující útočník vypracoval slibnou akci, když obešel i domácího brankáře, pak ale mířil jen do boční sítě.

Nástup do druhé půle měli opět lepší domácí, nicméně druhý pojišťující gól se jim vstřelit nedařilo. Během minuty prozkoušeli Vahalu Krýda s Jakubcem, syn někdejšího ligového gólmana byl ale vždy na místě. Naopak na druhé straně vyboxoval centr Františka Janouška Jíra jen k Rezkovi, který benáteckého brankáře sice přehodil, za ním stojící Rosenkranz ale balón odhlavičkoval. Velkou šanci na pojištění náskoku měl v 59. minutě Mašek, který pospíchal sám na Vahalu, trefil ale levou tyč. O dvanáct minut později spěchal na Jíru zcela osamocený František Janoušek, benátecký gólman se ale znovu vyznamenal. Zhruba za šedesát vteřin bylo vyrovnáno. K zahrávání trestného kopu se postavil Lukáš Rada a nádhernou střelu přes zeď namířil do levé šibenice – 1:1. Vzápětí domácí klopili hlavu podruhé. Hrubku vyrobil mladý Pařízek, který nepřesnou přihrávkou našel pouze hostující hráče a Václav Janoušek, který přišel k míči jako slepý k houslím, ho usměrnil za záda vybíhajícího Jíry – 1:2. Tvrdý direkt domácími neotřásl. Vyrovnat mohl Třasák po Sosnovského centru, mezi tři tyče ale svoji placírku nenamířil. Na druhé straně do otevřené obrany pláchl Rezek s Václavem Janoušek, ani jeden si ale na benáteckého brankáře nepřišel. Druhý jmenovaný měl ještě jednu šanci, střelu na zadní tyč však namířil mimo branku. To byla také poslední šance zajímavého střetnutí, ve kterém míchaný benátecký tým zanechal velmi dobrý dojem.

Daleko důležitější zápas mají Benátečtí před sebou. V neděli přijíždí vedoucí Ovčáry a jestli minulý zápas nebyl utkáním jara, tak tento si toto přízvisko bezesporu zaslouží.


Trenér Benátek "B" Jan BURYÁN: „Vedli jsme 1:0, poté ale hosté dvěma slepenými góly zápas otočili. Pro některé kluky byl tento zápas testem s lepší ligou. Za nás nastoupili hráči z béčka i ti, kteří nemají jisté místo v základní sestavě, zatímco hosté přivezli téměř kompletní tým."

Trenér Jíloviště Jiří BEZPALEC: „Zápas ovlivnil náš pozdní příjezd, který zavinila organizační chyba. Začátek utkání jsme zaspali. Ve druhé půli jsme se rozehráli. Na Benátkách bylo samozřejmě vidět, že proti nám nenastoupilo áčko. Fyzicky jsme je začali přehrávat. Poté jsme vstřelili dvě branky a díky tomu vyhráli. Když už jsme sem jeli, tak jsme chtěli postoupit. Kdyby domácí nastoupili s kompletním A-týmem, utkání by bylo o něčem jiném."

Předzápasové představení soupeře z Jíloviště naleznete ZDE!

ON-LINE: SK Benátky – TJ Jíloviště ZDE!

VÝSLEDKY semifinále poháru SKFS :

  • SK Benátky "B" – TJ Jíloviště 1:2 (1:0)
  • SK Votice – Nové Strašecí 3:1 (3:0) článek

FINÁLE poháru SKFS: SK Votice (I.A) – TJ Jíloviště 21. a 28.5 od 18:00 hod.