Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo - Středočeský krajský fotbalový pohár (SKFS) – Čtvrtfinále, středa 14.5.:
ON-LINE přenos utkání, začátek v 17:30 hodin:
SK Benátky - TJ Jíloviště

V semifinále Středočeského poháru nastoupí Benátky ve STŘEDU 14.5. od 17:30 hodin na DOMÁCÍM HŘIŠTI proti týmu TJ Jíloviště.


Náročný program Ondrášovka krajského přeboru, kdy benátečtí fotbalisté nejprve byli hosty u třetí Libiše a v neděli nastoupí doma proti vedoucím Ovčárům, bude v tomto týdnu proložen ještě zápasem krajského Poháru SKFS. V semifinále k řece Jizeře přijede soupeř z KP – TJ Jíloviště. Otázkou však zůstává v jakém složení Benátečtí proti Jílovišti nastoupí, neboť se chtějí plně soustředit na závěr Ondrášovka krajského přeboru. Nováček nejvyšší krajské soutěže je v aktuální tabulce na 10. místě, když v 25 zápasech 9 vyhrál, 5 remizoval a 11 prohrál. Při skóre 32:39 získal 32 bodů.

Benátky v semifinále poháru:
Benátečtí se do semifinále Poháru SKFS probojovali přes sousední SK Rejšice, hrající I. A třídu skupiny B. Po brzké trefě Jiránka již z první minuty si Benátečtí zkraje druhé půle vypracovali již tříbrankové vedení. Po vlastní brance domácích se trefil Smetana. Pak se ale hosté uspokojili a Bělík dvěma góly zdramatizoval zápas, avšak ihned po jeho druhé trefě sudí Kabyl zápas ukončil a Benátečtí tak postoupili (článek z utkání).

Jíloviště v semifinále poháru:
Jíloviště ve čtvrtfinále poháru bylo hostem na Kladensku, kde se střetlo s místním účastníkem I.B třídy skupiny A SK Doksy. Outsider doma předvedl kvalitní výkon, s týmem krajského přeboru držel celých devadesát minut krok a skóre bylo rovněž vyrovnané 1:1. Až v penaltovém rozstřelu si hostující mančaft vybojoval postup, když střelami z penaltové značky zvítězil 4:2. Po necelém měsíci tak Jíloviště opět vycestuje na benátecký pažit (článek z utkání).

Představení soupeře – TJ Jíloviště:
Tým Jíloviště je v letošním ročníku nováčkem soutěže. Postup si tento celek zajistil výhrou v I. A třídě skupiny B, když zvítězil se sedmibodovým náskokem na druhé Polepy. Brankářskou jedničkou Jíloviště je Ondřej Vahala, který je synem slavnějšího Stanislava Vahaly, někdejšího brankáře Slavie Praha, Dunajské Stredy, Hradce Králové či Litole. Také Vahala mladší je odchovancem týmu, za nějž jeho otec chytal, tedy Slavie Praha. Do prvního mužstva se tam ale nikdy neprobil. V obraně se domácí mohou spolehnout na hrajícího trenéra Jiřího Bezpalce. Pětačtyřicetiletý obránce prošel několika známými kluby – Tábor, Bohemians Praha, Písek, Benešov, Admira Praha, Krč, Neratovice, Břevnov, Stříbrná Skalice a naposledy Řevnice, za něž už si tento veterán zahrál proti Benátkám nad Jizerou. Dále v týmu působí například Jan Kočí, jinak také trenér slávistického žactva, kapitán týmu Jíloviště. Zkušenost v Jílovišti reprezentuje Michal Jiráň, ročník narození 1969, tedy totožný s trenérem Bezpalcem. Jiráň si zahrál v České republice druhou nejvyšší fotbalovou soutěž v barvách Benešova či Bohemky. Za tento tým také často obráží zápasy staré gardy. Zajímavou postavou je pak útočník Bassem Hannachi. Tento Afričan si ve své domovině zahrál za kluby Africa Menzel Bourguiba a Sportif Bizerte. Nejlepším střelcem týmu je se šesti trefami záložník či útočník Ladislav Obermajer, který hrál například ve Spartě Krč, Černolicích, Libiši, Štěchovicích nebo naposledy Dobřichovicích a proti Benátkám si již také zahrál. V zimní přestávce tým doplnila dvojice Josef Rezek ze Stříbrné Skalice a Lukáš Rada z Letů. Hrajícím trenérem týmu Jíloviště je, jak již bylo napsáno, pan Jiří Bezpalec.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Kabyl Jiří z Prahy. Na pomezí mu budou pomáhat p. Zuskin Petr z Neratovic a p. Máj Pavel z Libiše. Rozhodčím přejeme, aby se jim v Benátkách rozhodovalo co nejlépe.

ZAČÁTEK utkání:
Semifinále poháru SKFS bude sehráno na Městském fotbalovém stadionu v Benátkách ve STŘEDU 14. května s výkopem v 17:30 hodin. Přijďte podpořit benátecké fotbalisty v pohárovém utkání!

Textový ON-LINE přenos: Semifinále poháru SKFS: SK Benátky – TJ Jíloviště

Webové stránky soupeře: TJ Jíloviště

Los semifinále poháru SKFS, středa 14.5. od 17:30 hodin:
SK Benátky – TJ Jíloviště
SK Votice – Sokol N.Strašecí

--> Zpět