Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 2.kolo 21.08.2011

SK Benátky   TJ Sokol Libiš
2:2
( 1:0 )

Bejr (46. Gabriel) – Beneš, Kolář, Cruz, Novotný – Reichert, Smetana, Martin Korec (86. Kučera), Korejza – Vodák, Michal Korec

Diváků: 200

Kratochvíl – Zuskin (46. Michal Novák), Janík (73. Kabyl), Trojan, Martin Novák – Kubeš, Bičanik (90+1. Mitáš), Špička, Slezák – Jirásek, Pochman

 
góly: 3. a 48. Michal Korec – 54. Slezák, 74. Michal Novák
karta: 33. Cruz, 59. Korejza, 76. Kolář – 12. Martin Novák, 32. Zuskin, 60. Slezák, 67. Michal Novák
karta:
rozhodčí: Svoboda J. – Benák, Hron, delegát: Bohuněk
  Střely na branku: 7:5
Střely mimo: 6:5
Rohové kopy: 6:4
Ofsajdy: 4:1
Fauly: 24:27
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Benátky dvougólové vedení proti Libiši neudržely !

Krajský fotbalový přebor si přichystal na třetí sprnový víkend své druhé kolo. Benátečtí fotbalisté v něm přivítali tradičního soka z Libiše, kterému měli z loňské sezóny co vracet. V samotném zápase měli domácí dobré vstupy do obou z poločasů, když Michal Korec zařídil pro Benátecké dvoubrankové vedení. Přestože by tento náskok Benátky doma ztratit rozhodně neměly, dovolily Libiši snížit a poté dokonce vyrovnat. Zápas tak skončil výsledkem 2:2 a dělbou bodů. Pro benátecký tým je získaný bod určitě málo, rozmnožit bodovou sbírku budou chtít svěřenci trenérů Samuela a Nejedlého o příštím víkendu, kdy budou zajíždět v okresním derby na pažit nováčka z Mnichova Hradiště.

Utkání začalo pro benátecký tým nejlepším možným způsobem. Dva rohové kopy ze samého úvodu Libiš ještě odvrátila, po další standardní situaci už ale inkasovala. Branka padla ze vzdálenosti, odkud by ji čekal jen málokdo. Michal Korec totiž napřáhl z dobrých třiceti metrů a jeho dělová rána málem protrhla síť za Kratochvílem – 1:0. Poté byla k vidění vyrovnaná partie, přece jenom trochu více ze hry měli domácí fotbalisté. Hra byla vcelku často kouskována píšťalkou rozhodčího Jindřicha Svobody, který napískal několik faulů na obou stranách. Ve 22. minutě měl po přihrávce Smetany Michal Korec na kopačce druhý gól Benátek, jeho křížnou střelu ale Kratochvíl dokázal skvělým zákrokem vyrazit na rohový kop. I hosté o sobě dali vědět, konkrétně to bylo ve 26. minutě. Zkušený Jirásek si udělal prostor za obranou Benáteckých, střílel však těsně vedle. Ke konci první půle měly oba celky ještě dvě velké šance. Nejprve postupoval sám na Kratochvíla ze strany Martin Korec, ale libišský brankář jeho tutovku vyrazil. Na opačné straně šel osamocen na branku Jirásek, domácí gólman Bejr podržel svůj tým a vyrazil na roh.

Do druhé půle už nenastoupili dva hráči, kteří první půli končili. V kabině zůstal libišský tvrďák Zuskin, kterého nahradil Michal Novák, a ke změně pak došlo v benátecké brance! Zraněného Josefa Bejra nahradil Jiří Gabriel, který si tak odbyl mistrovskou premiéru v benáteckém dresu. A nebyla pro něj zrovna dvakrát šťastná. Nástup do druhé půle ovšem měly Benátky stejně raketový. Míč opět putoval od Smetany, tentokrát přes Cruze, k Michalu Korcovi, který se otočil a poslal kulatý nesmysl do branky – 2:0. Libiš snížila z trestného kopu po faulu Cruze na Pochmana, a to z výhodné vzdálenosti. Jan Slezák technickou střelou pod břevno překonal střídajícího Gabriela – 2:1. Inkasovaný gól možná trochu poznamenal Jiřího Gabriela, jehož chybný odkop zachytil Janík, ale gólem to nepotrestal, když slabé zakončení skluzem odvrátil Jan Cruz. Poté se několikrát žlutilo a v 74. minutě přišla pro domácí studená sprcha. Pochman se uvolnil na hranici vápna a odcentroval na zadní tyč, kam naběhl střídající Michal Novák, jenž měl lehkou pozici dopravit míč do prázdné branky – 2:2. Od té doby byl Sokol lepším týmem a mohl si z Benátek odvézt i výhru. Bičaníkovu tutovku vychytal Gabriel a poté Špičkův centr jen těsně netrefil Jirásek.

Po závěrečném hvizdu sudího Svobody tak došlo k dělbě bodů. Spokojenější byli samozřejmě hosté, domácí promrhali dvoubrankový náskok a na první výhru v soutěži si tak budou muset počkat minimálně do dalšího kola.


Trenér Benátek Vladislav NEJEDLÝ: „Naše představy o sestavě vzali za své již před zápasem kvůli zraněným (Rosenkranz, Mareš). Takže sestava vykrystalizovala z 13 přítomných hráčů! Bohužel v zápase se ještě zranil gólman Bejr a s tržnými ranami na hlavě se sebezapřením dohráli Smetana a Korec Martin. Přesto nás mrzí ztráta bodů po nadějném vedení 2:0."

Trenér  Libiše Václav HAVEL „Dostali jsme dva laciné góly, pak jsme zvedli hlavu a nejenže jsme vyrovnali, ale zasloužili jsme si vyhrát, od 60.min. jsme byli výrazně lepším mužstvem. Musím kluky pochválit za morálku, za vůli se o výsledek poprat, škoda, že jsme nepřidali třetí gól, ale i přes remízu jsme s výkonem spokojeni."

Předzápasové představení soupeře z Libiše naleznete ZDE!

ON-LINE: SK Benátky – TJ Sokol Libiš ZDE!

VÝSLEDKY 2. kola krajského přeboru :

  • SK Benátky – Sokol Libiš 2:2 (1:0)
  • SK Rakovník – N.Strašecí 2:6 (0:2) článek a 2
  • Čáslav "B" – Kutná Hora 0:1 (0:0) článek
  • Louňovice – Český Brod 0:1 (0:1)
  • Dobřichovice – Tn.Rakovník 2:1 (0:1) článek
  • Dobrovice – Pol.Nymburk 4:0 (3:0) článek a foto a video
  • Sedlčany – Mn.Hradiště 1:0 (1:0) článek
  • SK Úvaly – Un.Beroun 3:0 (1:0) článek 1 a 2 a foto

Příští 3. kolo v 17:00  hod.: SOBOTA: Libiš – Louňovice (10:15), Český Brod – SK Rakovník, Tn.Rakovník – Úvaly, Un.Beroun – Sedlčany, Nové Strašecí – Dobrovice, NEDĚLE: Mn.Hradiště – SK Benátky, Polaban Nymburk – Čáslav "B", Kutná Hora – Dobřichovice.