Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo - ON-LINE utkání 17:00 hod.: SK Benátky - TJ Sokol Libiš

V NEDĚLI 21.8. hostíme ve 2. kole na Městském stadionu - TJ SOKOL LIBIŠ.



Krajský fotbalový přebor otevřel své brány, nový ročník počínaje minulým víkendem začal. Benátečtí do něj nevstoupili zrovna šťastně, neboť v Českém Brodě podlehli těsně 1:2, přestože vedli. Šanci na reparát budou mít svěřenci trenérů Samuela a Nejedlého už v neděli, kdy na domácím hřišti přivítají soupeře – TJ Sokol Libiš. Pro řadu z hráčů z loňského kádru bude mít tento zápas bezesporu velký náboj. Benátečtí totiž oprávněně cítili křivdu, byla to jedním slovem fraška. Nyní jsou oba celky na prahu nového ročníku, body do tabulky bude chtít určitě každý, a tak očekávejme bojovný duel.

V loňské sezóně s Libiší:
V minulé sezóně sehrály Benátky s Libiší dva velmi pochybné zápasy. Je zajímavé, že podzimní duel v Libiši řídil na pomezí rozhodčí Benák a Hron, kteří přijedou v neděli také k nám do Benátek. Tato českobrodská dvojice spolu s kolegou Šmejkalem nebo Svobodou vůbec často jezdila rozhodovat právě na libišský pažit. O průběh zápasu se postarala velice briskně, hlavní Šmejkal daroval domácím penaltu a Libiš po obrátce po evidentní ruce upravila na 2:0 (článek z utkání).
Co však na jaře předvedla trojice sudích v Benátkách v duelu s Libiší, to nemělo obdoby. Hlavní Aleš Brejník z Újezdu nad Zbečnem z Kladenska přeměnil zápas ve frašku, vyloučil domácím hned tři fotbalisty a sedm statečných v poli ještě zatápělo kompletním hostům. Brejník ve druhé půli doslova daroval hostům gól, když nařídil neexistující trestňák z vápna, který Slezák proměnil (článek z utkání).

MINULÉ kolo Benátky:
Benátky v prvním kole zajížděly do Českého Brodu, kde utkání řídil starý známý Aleš Brejník. Na vedoucí gól Rosenkranze odpověděli domácí ze sporné standardky z okolí vápna a ve druhé půli z penalty Štefančíkem rozhodli (článek z utkání).

MINULÉ kolo Libiš:
Libiš v prvním kole hostila mladý tým nováčka ze Sedlčan. V zápase padlo hned pět gólů, přestože po první půli vedli domácí Zuskinovou trefou jen 1:0. Poté co Pochman zvýšil libišské vedení, udeřilo také na druhé straně. A hned dvakrát, z kopaček Soldáta a Matouška. Rozhodující trefu na 3:2 pro domácí obstarala nová posila – Josef Bičaník (článek z utkání 1 a 2 a 3).
Libiš nastoupila v minulém 1. kole doma proti Sedlčanům (3:2) v této sestavě: Kratochvíl – Novák, Trojan, Zuskin – Špička, Slezák, Janík (80. Mitáš), Pražák (80. Hityk) – Bičaník – Jirásek, Pochman

Představení soupeře – TJ Sokol Libiš:
Někdejší pravidelný divizní účastník již čtvrtou sezónu bude válčit na poli přeborovém. Záchranářské starosti v Libiši nemívají, jejich umístění je každoročně okolo středu tabulky krajského přeboru.V loňské sezóně se v brance vcelku pravidelně střídali tři brankáři. Jedním z nich byl i Václav Kratochvíl, který se mezi tyčemi objevil i v prvním letošním kole. V týmu má již něco odehráno např. Patrik Zuskin, syn krajského rozhodčího a v minulosti také libišského trenéra a funkcionářa Petra Zuskina. Také další rozhodčí krajského přeboru Jiří Kabyl má v Libiši svého syna Jiřího Kabyla, který se objevuje v sestavě mistrovských zápasů. Je pak pozoruhodné sledovat, jak se tyto vzájemné vazby mezi rozhodčími a samotným libišským klubem propujují, podobně jako cukr, máslo a tvaroh u švestkových knedlíků.... V obraně k oporám patří Jan Janík z Brandýsa nad Labem, nebo také stoper Václav Trojan. V útoku působí zkušený Tomáš Jirásek, který v Libiši působí dlouhá léta a už má něco odkopáno. V prvním kole Jirásek utvořil útočný tandem s Petrem Pochmanem, který je nejčastějším exekutorem pokutových kopů a který právě z penalt zaznamenal drtivou většinu svých loňských gólů. Z letních posil určitě vypíchněme jednu, která se prosadila už v prvním kole. Jedná se o Josefa Bičaníka, nejlepšího střelce pražského přeboru z roku 2009. V této době ještě Bičaník hrával za tým FC Háje Jižní Město, po kanonýrském triumfu se přestěhoval do Jinonic, kde se rval za divizní Motorlet. Jeho střeleckých schopností určitě budou v Libiši využívat. Mužstvo již několik sezón trénuje p. Václav Havel.

VZÁJEMNÁ bilance s Libiší:
Benátečtí se po postupu do krajského přeboru v roce 2007/2008 utkali s Libiší již šestkrát. Sezóna 2008/2009 – Podzim 2008: Libiš – Benátky 2:1 (článek z utkání).
Jaro 2009: Benátky – Libiš 1:0 (článek z utkání).
Sezóna 2009/2010 – Podzim 2009: Benátky – Libiš 2:2 (článek z utkání).
Jaro 2010: Libiš – Benátky 4:0 (článek z utkání).
Sezóna 2010/2011 – Podzim 2010: Libiš – Benátky 2:0 (článek z utkání).
Jaro 2011: Benátky – Libiš 0:1 (článek z utkání).
Statistika pak hovoří pro Libiš, neboť ze vzájemných zápasů má 13 bodů a Benátky 4 body. A co se týče skóre. To hovoří také ve prospěch Libiše a to 11:4.

ZAČÁTEK utkání:
První domácí utkání nové sezóny 2011/2012 – 2. kolo krajského přeboru bude na Městském stadionu v Benátkách sehráno v NEDĚLI 21. srpna s výkopem v 17:00 hodin. Přijďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším domácím utkání krajského přeboru a k zisku důležitých tří bodů!

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Svoboda Jindřich z Ratboře u Kolína a na pomezí mu budou pomáhat p. Benák Petr z Českého Brodu a p. Hron Karel z Kostelce nad Černými lesy. Delegátem ČMFS je p. Bohuněk Karel. Uvedenému triu rozhodčích přejeme, aby se jim v Benátkách rozhodovalo co nejlépe!

Sledujte ON-LINE: 2.kolo: SK Benátky – TJ Sokol Libiš

Více o soupeře na jeho stránkách: TJ SOKOL LIBIŠ

TOMBOLA:
Součástí domácích zápasů je také poločasová tombola. Šťastlivci se budou moci těšit na jednu ze tří cen, které do soutěže věnuje samotný klub SK Benátky nad Jizerou. Nebo někdy v dalším domácím zápase nějaký sponzor utkání, který doufejme, že se "nějaký najde" a přispěje cenami do tomboly. Stačí si pouze za pětikorunu zakoupit slosovatelný Zpravodaj a poté již pozorně poslouchat rozhlas, odkud zjistíte, jestli právě vaše číslo není výherní. Přejeme hodně štěstí!



--> Zpět