Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 8.kolo 29.09.2013

SK Benátky   FK Čáslav "B"
7:2
( 3:1 )

Jíra – Rosenkranz, Jakubec (74. Karásek), Borovička, Třasák – Kamlach (80. Krýda), Buryán, Škarecký (82. Novotný), Jiránek (59. Horák) – Michal Korec (54. Šimek), Martin Korec

Diváků: 110

M. Výborný – Pipek, Dudla, M. Výborný, Kutil – Paták (83. T. Výborný), Vrána – Král, R. Vajgl, Málek (65. Janoušek) – Zoufalý

 
góly: 5., 24. (pen.), a 78. Martin Korec, 31. Mich. Korec, 54. Borovička, 55. Buryán, 89. Šimek – 45+1. a 65. R. Vajgl (pen.)
karta: 36. Michal Korec, 65. Borovička – 24. M. Výborný, 76. Paták, 77. Král
karta:
rozhodčí: Benák – Svoboda J., Šmejkal
delegát:
Fiala Martin
  Střely na branku: 10:3
Střely mimo: 5:2
Rohové kopy: 5:0
Ofsajdy: 4:1
Fauly: 18:15
Hráč utkání:
Martin Škarecký
Hráč utkání:
Radek Vajgl

Průběh zápasu

Benátky potřetí v mistrovském zápase nastřílely sedm branek !

Neuvěřitelnou střeleckou potencí se v uplynulých týdnech mohou pyšnit benátečtí fotbalisté. Vždyť v posledních třech mistrovských zápasech nastříleli 21 branek! Pokud do této statistiky započítáme i pohárové utkání ve Vykáni, pak dojdeme k neuvěřitelnému číslu 28! Naposledy odnesla řádění benáteckých hráčů rezerva Čáslavi, která si od Jizery přivezla debakl 2:7. Dařilo se zejména Martinu Korcovi, autorovi hattricku.

První branku si vstřelili Čáslavští prakticky sami. Fatální Pipkova chyba poslala do sóla Martina Korce, ten si obhodil brankáře Výborného, který si pomohl faulem. Starší z bratří Korců však tento zákrok ustál a do prázdné brány pohodlně otevřel skóre – 1:0. Benátečtí i nadále určovali tempo hry. Mladý brankář Výborný musel zkrotit několik nepříjemných centrů. Ve 24. minutě si ale počínal nedovoleně vůči Michalu Korcovi. Hlavní rozhodčí Benák poté ukázal na pokutový kop. Míč si postavil opět Martin Korec, poslal Výborného na druhou stranu a zvýšil – 2:0. Hattrick mohl docílit hráč s číslem deset o chvilinku později. Rosenkranzův centr ale lízl těsně vedle. Chuť si napravil ve 31. minutě, kdy jeho centr dopadl na hlavu bratra Michala Korce, ten ale napoprvé nechal vyniknout Výborného. Dorážku už ale namířil do pravé šibenice –  3:0. Útočné choutky hráčů v bílém pokračovaly. Přes Martina Korce a Kamlacha se dostal míč k Michalu Korcovi, který ale těsně minul. Trest přišel v nastaveném čase první půle, kdy se nádhernou střelou prezentoval Radek Vajgl. Domácí brankář Jíra neměl nárok – 3:1. To bylo také to poslední co se v prvním poločase stalo.

Druhý poločas zahájila tutovka Škareckého, jenž hlavou z bezprostřední blízkosti o malý chloupek minul. Benátky to však příliš mrzet nemuselo. V 54. minutě zahrával rohový kop Martin Korec, jenž posadil míč na hlavu Martina Borovičky a domácí se opět radovali – 4:1. Neuplynula ani minuta, když vybojoval míč Jan Buryán, jako buldok si to namířil do pokutového území, obešel brankáře Výborného a vstřelil pátý gól – 5:1. Pokutového kopu se dočkali také hosté. Střídajícího Janouška poslal na trávník Borovička a hosté si mohli stavět míč na puntík, který je určený k zahrávání penalt - pokutový kop. Té se ujal Radek Vajgl a střelou, kterou otřel o levou tyč, pokořil Jíru podruhé – 5:2. Bratr někdejšího benáteckého záložníka Martina Vajgla mohl docílit hattrick. Střelu z trestného kopu v 72. minutě mu však zneškodnil Jíra famózním zákrokem. Na druhé straně měli taktéž Benátečtí výhodu přímého kopu. Martin Korec překvapil všechny přítomné včetně brankáře čáslavské rezervy. Ze své kopačky vypustil technickou střelu, která se od břevna odrazila do branky – 6:2. Benátečtí očividně chtěli naplnit svoji normou předchozích dní. Sedmý gól měl na kopačce Krýda, jehož oslovil Martin Korec. Nutno dodat, že Šimek zkušeně přepustil míč na mladého benáteckého útočníka, ten ale přestřelil. Přesto se Benátky své tužby dočkaly. V poslední minutě vybojoval míč Buryán, vysunul Martina Korce, který našel před úplně odkrytou částí brány Radka Šimka a ten si věděl rady – 7:2. O chvíly později už jenom dobře pískající rozhodčí Benák se svými asistenty utkání ukončil.

Benátečtí se v poslední době prezentují fotbalem, který baví příznivce. Otřepaná fáze praví, že góly jsou kořením fotbalu a o ty není na zápasech Benátek nouze. Doufejme, že střelecká potence vydrží i do dalšího zápasu. Tým trenéra Vladimíra Sedláčka vyráží v sobotu dopoledne na půdu nevyzpytatelného Spartaku Příbram.


Trenér Benátek Vladimír SEDLÁČEK: „Do zápasu jsme vstoupili velmi dobře. Brzy jsme vstřelili branku a od té doby jsme měli hru pod kontrolou. Naši hráči vytvářeli na soupeře tlak. Nechtěli jsme dát hostům žádný prostor, protože víme, že mají mladé a běhavé mužstvo. To se nám podařilo. Kaňkou na prvním poločase je obdržená branka po naší špatné rozehrávce. Ve druhém poločase byl náš výkon spíše profesorský. Na druhou stranu jsme ale přidali další čtyři branky. Utkání jsme tedy vyhráli jednoznačně a samozřejmě zaslouženě."

Trenér Čáslavi "B" Miroslav PATÁK: „Hráli jsme proti kvalitnímu týmu, to jsme ale dopředu věděli. Nejvíce mě mrzí, že si de facto ze sedmi branek dáme čtyři sami. Do Benátek jsme přijeli v jedenácti lidech, takže jsem musel nastoupit i já. Na lavičce jsme měli jen Janouška, který celý týden marodil a náhradního gólmana. Přesto je sedm obdržených gólů ostuda. Blahopřeji soupeři, protože hraje pěkný fotbal."

Předzápasové představení soupeře z Čáslavi naleznete ZDE!

ON-LINE: SK Benátky – FK Čáslav "B" ZDE!

CELÉ VIDEO ze zápasu naleznete ZDE!

ZAJÍMAVOSTÍ je, že i Slávek Boura ví, kolik vždy Benátky nastřílely branek – ZDE! 

VÝSLEDKY 8. kola Krajského přeboru 

Příští 9. kolo v 16:00 hod., SOBOTA: Sp.Příbram – Benátky (10:30), Libiš – Sedlčany (10:15), Čelákovice – Vraný (10:15), Tn.Rakovník – Semice (14:15), Ovčáry – Klecany, N.Strašecí – Pol.Nymburk, Jíloviště – Dobříš, NEDĚLE: Čáslav "B" – Un.Beroun.