Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo
ON-LINE přenos utkání, začátek v 16:30 hodin:
SK Benátky – FK Čáslav "B"

V NEDĚLI 29.9. přijede do Benátek v 8. kole tým - FK ČÁSLAV "B"



Osmé kolo má na svém programu o nadcházejícím víkendu nejvyšší krajská fotbalová soutěže – Ondrášovka krajský přebor. Benátečtí fotbalisté jsou na střelecké vlně, vždyť v posledních dvou duelech nasázeli svým soupeřům po sedmi gólech, a tak by se jejich nejbližší protivník FK Čáslav „B“ měl právem klepat. To je však řečeno s nadsázkou. Žádný soupeř přece nejezdí na půdu svého soka předem poražen, což je jistě i případ čáslavské rezervy. Ta je v prozatímní tabulce po sedmi odehraných zápasech na 11. místě se dvěma výhrami, jednou remízou a čtyřmi porážkami. Při skóre 9:15 mají Čáslavští 6 bodů a stejný počet ztrácí na čtvrté Benátky (dosavadní výsledky a tabulka KP – FK Čáslav „B“).

V LOŇSKÉ sezóně proti Čáslavi „B“:
V loňském ročníku sehrály Benátky s béčkem Čáslavi vždy dva vyrovnané zápasy. V podzimní části sezóny hráči od Jizery na umělce soupeře nakonec remizovali. Po bezbrankovém poločase vstřelil první hostující branku Josef Novotný, jenže pomezní Kovář mu radost zdviženým praporkem zhatil. Proti trefě Martina Korce z 53. minuty ale už ani rozhodčí nemohli mít námitek. Ve třetí nastavené minutě se ke smůle hostí nakonec urodila dělba bodů, když Ilias Pollalis prostřelil vše (článek z utkání).
Odveta už Benáteckým vyšla, i když to stálo hodně sil. Po vyrovnaném poločase hosté díky Špičákem proměněné penaltě šli do vedení, které ale Rosenkranz, Škarecký a Michal Korec vrátili na stranu Benátek. Špičák sice v závěru zkompletoval hattrick, což však stačilo na zmírnění konečného stavu 4:3 pro domácí (článek z utkání).

MINULÉ kolo Benátky:
Nečekaně vysokou porážku muselo skousnout 250 diváků i všech hráčů domácího nováčka soutěže z Jíloviště. Benátky navázaly na výhru 7:3 proti Novému Strašecí a nebohému Jílovišti nasázeli rovněž sedmičku. V 15. minutě poslal hosty do vedení Michal Korec a o šest minut později přišel moment, který jistě ovlivnil následující průběh utkání. Za řeči byl zcela zbytečně během jedné minuty po dvou žlutých a následné červené kartě vyloučen domácí Afričan Hannachi a domácí tak sedmdesát minut hráli o deseti. To nahrálo hostům, kteří rozjeli brankostroj. Ještě do poločasu přidal druhou trefu Martin Korec a ve druhé půli se dvakrát trefil mladý Kamlach, další góly pak dali opět Michal Korec, Škarecký a skóre na 7:0 uzavřel střídající Šimek (článek z utkání).

MINULÉ kolo Čáslav „B“:
Rezerva Čáslavi v minulém kole musela zabrat a povinnost jí doma velela vyhrát. Vždyť přijely bez bodu a na posledním místě topící se Sedlčany. Ty nevybředly z herní krize a po sedmi kolech nezískaly ani bod. V Čáslavi je dvěma góly srazil kanonýr domácích Tomáš Mlynka, který se ale nechal sudí Šulcovou vyloučit a příští zápas v Benátkách tedy zcela jistě z disciplinárních důvodů vynechá. Už v poločase domácí o dva góly vedli a svůj náskok si hlídali až do závěrečného hvizdu (článek z utkání a video).
FK Čáslav „B“ nastoupila v minulém 7. kole doma proti Sedlčanům v této sestavě: T. Výborný – Růžička, Dudla, M. Výborný, Kutil (46. M. Brudný) – R. Vajgl (82. Janoušek), Pipek – Mlynka, M. Leibl (60. Vrána), Zoufalý (85. Paták) – M. Král.

Představení soupeře – FK Čáslav „B“:
V neděli na benátecký stadion zavítá rezerva Čáslavi, která je jako již tradičně složena především z mladých fotbalistů, kteří jsou vychováváni pro první tým. Čáslavské áčko však příliš radostné období neprožívá. Avšak před nedávnem bylo v Čáslavi veseleji. Před čtyři lety si totiž Čáslav dokonce pod trenérem Koubkem vybojovala v sezóně 2008/09 právo účastí v nejvyšší soutěži – Gambrinus lize, kterou však kvůli nedostatku financí a neodpovídajícímu stadion nuceně odmítla. Poté do klubu vstoupil zahraniční sponzor, který do prvního mužstva přivedl několik řeckých i dalších zahraničních fotbalistů. Ukázalo se však, že tento krok nebyl pro čáslavský fotbal správný. Velká migrace fotbalistů neprospívá žádnému týmu, zvlášť když se jednalo o hráče cizí národnosti, kteří se u nás aklimatizovali. Rezultoval z toho tedy pád z druhé nejvyšší soutěže (Fotbalové národní ligy) do ČFL, kde jsou Čáslavští zatím pátí. To rezerva dnes již třetiligového týmu se v tabulce pohybuje tradičně v klidných vodách, se záchranou nemívá starosti. Kádr béčka tvoří v drtivé většině mladí a nadějní fotbalisté, kteří potřebují hrát co nejkvalitnější soutěž ke svému fotbalovému vývoji. Tým bývá v mistrovských zápasech doplňován o několik hráčů širšího kádru áčka. Nejlepším střelcem týmu je po sedmi kolech s pěti zásahy Tomáš Mlynka. Jak již bylo napsáno, v minulém kole tento hráč širšího kádru „A“ týmu dostal červenou kartu a v Benátkách tak nenastoupí. Dva góly vstřelil Michal Král. Jinak Mlynka zaznamenal více jak polovinu dosud vstřelených gólů čáslavského béčka. V krátkém sledu několika let působí u čáslavského béčka třetí trenér. Dlouhé roky na lavičce stál Jiří Antoš, v loňské sezóně tým vedl Jakub Stach a od nové sezóny 2013/14 se trenérem týmu stal dvaačtyřicetiletý Miroslav Paták. Jako aktivní fotbalista má za sebou několik druholigových angažmá – v Turnově, Vítkovicích, Mladé Boleslavi a Kolíně. Dohromady ve druhé lize nahrál 115 zápasů a vstřelil 6 gólů. V nižších soutěžích poté nastupoval v Kunicích a Polepech, s nimiž si zahrál kraj i proti Benátkám. Ještě v letošní sezóny coby střídající hráč i v tak pokročilém věku naskakuje jako hrající trenér v závěrečných minutách v dresu Čáslavi „B“ na plac. Jeho asistentem trenéra je Vladimír Maxa, člen širšího kádru „A“ týmu, který loni střílel v dresu rezervy góly v krajském přeboru.

VZÁJEMNÁ bilance s FK Čáslav „B“:
Sezóna 2007/2008 (I.A):

Podzim 2007: Čáslav „B“ – Benátky 0:1 (článek z utkání).
Jaro 2008: Benátky – Čáslav „B“ 1:5 (článek z utkání).
Sezóna 2010/2011 (KP):
Podzim 2010: Čáslav „B“ – Benátky 3:0 (článek z utkání).
Jaro 2011: Benátky – Čáslav „B“ 4:1 (článek z utkání).
Sezóna 2011/2012 (KP):
Podzim 2011: Benátky – Čáslav „B“ 2:1 (článek z utkání).
Jaro 2012: Čáslav „B“ – Benátky 2:0 (článek z utkání).
Sezóna 2012/2013 (KP):
Podzim 2012: Čáslav „B“ – Benátky 1:1 (článek z utkání).
Jaro 2013: Benátky – Čáslav „B“ 4:3 (článek z utkání).

Statistika Benátky – Čáslav „B“:
SK Benátky:
doma: 4 - 3 - 0 - 1 – 9 bodů – skóre 11:10
venku: 4 - 1 - 1 - 2 – 4 body – skóre 2:6
Čáslav „B“:
doma: 4 - 2 - 1 - 1 – 7 bodů – skóre 6:2
venku: 4 - 1 - 0 - 3 – 3 body – skóre 10:11

CELKEM ze vzájemných utkání:
SK Benátky – 8 - 4 - 1 - 313 bodů, skóre 13:16
Čáslav „B“ – 8 - 3 - 1 - 410 bodů, skóre 16:13

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Benák Petr z Českého Brodu. Na pomezí mu budou pomáhat p. Svoboda Jindřich z Ratboře a p. Šmejkal Jiří z Českého Brodu. Delegátem FAČR je p. Fiala Martin z ???. Rozhodčím přejeme, aby se jim v Benátkách rozhodovalo co nejlépe.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 8. kola Ondrášovka krajského přeboru bude na Městském fotbalovém stadionu v Benátkách sehráno v NEDĚLI 29. září s výkopem v 16:30 hodin. Přijďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším domácím utkání v Ondrášovka krajském přeboru a k zisku tří bodů!

Sledujte ON-LINE: 8.kolo: SK Benátky – FK Čáslav „B“

Více o soupeře na jeho stránkách: FK Čáslav „B“

TOMBOLA:
Součástí domácích zápasů je také poločasová tombola. Šťastlivci se budou moci těšit na jednu ze tří cen, které do soutěže věnuje samotný klub SK Benátky nad Jizerou. Nebo někdy v dalším domácím zápase nějaký sponzor utkání, který doufejme, že se "nějaký najde" a přispěje cenami do tomboly. Stačí si pouze za pětikorunu zakoupit slosovatelný Zpravodaj a poté již pozorně poslouchat rozhlas, odkud zjistíte, jestli právě vaše číslo není výherní. Přejeme hodně štěstí!



--> Zpět