Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 13.kolo 03.11.2013

TJ Sokol Vraný   SK Benátky
0:4
( 0:1 )

Kudrna – Hřib (46. Liška), Hrebinka, Urban, Beneš, Matoušek, Abrham, Kala, Ortbauer (68. Hlavatý), Maliňák, Galbavý (56. Bauer)

Diváků: 130

Jíra – Rosenkranz (46. Borovička), Jakubec, Karásek, Třasák – Jiránek, Buryán, Škarecký (70. Sosnovský), Horák (65. Novotný) – Michal Korec (61. Šimek), Martin Korec (83. Kamlach)

 
góly: 16. Škarecký, 52. Horák, 57. vlastní, 90+2. Kamlach
karta: 22. Matoušek, 45. Abrham, 78. Maliňák, 83. Beneš – 58. Michal Korec, 87. Novotný
karta:
rozhodčí: Žáková – Richtár, Tobiška
delegát:
Mareš Pavel
  Střely na branku: 3:14
Střely mimo: 2:2
Rohové kopy: 3:3
Ofsajdy: 5:8
Fauly: 16:14
Hráč utkání:
Michal Kudrna
Hráč utkání:
Michal Horák

Průběh zápasu

Benátky přivezly z Vraného přesvědčivou výhru  !

Na vranském trávníku se soupeřům příliš nedaří. Vždyť naposledy si odsud odvezla výhru SK Lhota v I.A třídě. Na kalendáři stálo 4.11.2012. Bez jediného dne po roce přijely do Vraného Benátky nad Jizerou a dokázaly hráče domácího týmu dokonale zmrazit a oloupit o všechny body. Poctivý, agilní a bojovný výkon, který se musel líbit, položil základ drtivé výhře 4:0. Důležitým faktorem bylo též naprosté eliminování nejlepšího střelce krajského přeboru Josefa Galbavého, který až do svého vystřídání v 56. minutě nebyl téměř vidět. Také Vranští se soustředili na dokonalé bránění bratří Korců, avšak udeřilo ze záložní řady, kde řádil neúnavný Martin Škarecký, který s úsměvem sobě vlastním nadělil Vranému dvě branky.

Již ve 3. minutě si domácí gólman Kudrna musel připsat první zákrok. Škarecký našel přízemní přihrávkou Martina Korce, jehož následnou střelu lapil někdejší brankář divizních Brozan. Martin Korec mohl vstřelit úvodní branku také ve 14. minutě, kdy ho oslovil bochánek od Buryána. Překvapivá střela se ale odrazila od dobře postaveného břevna. Vraný vůbec nepřipomínalo tým, který hraje v horní polovině krajskopřeborové tabulky. O 120 vteřin déle totiž už udeřilo. Fatální chybu vyrobil domácí stoper Urban, jemuž do kličky šáhl Martin Škarecký, jenž směřoval zcela sám na Kudrnu, pokořil jej naprosto přesnou střelou – 0:1. Poté Benátečtí mírně polevili a i jejich brankář Jíra musel ukázat svůj um, když lapil nepříliš důraznou Matouškovu střelu a také i skákavý pokus Hrebinky. Po hříchu to byla většina střel, která z domácích kopaček mířila do brankového prostoru. Benátečtí do konce poločasu hýřili velkou aktivitou, často ale byli lapeni do ofsajdových pastí. Vypracovali si ale také i vyložené šance. Kupříkladu když Martin Korec posadil přesný centr na Horákovu hlavu. Benátecký záložník mířil do protipohybu Kudrny, avšak trefil tyčku. Naprosto tutovou šanci pak spálil starší z bratří Korců ve 39. minutě. Jiránkova střela byla totiž brankářem Kudrnou vyražena přímo ke kopačkám útočníka hostí, ten ale nepochopitelně nastřelil pouze oporu Vraného.

Do druhé půle musel udělat hostující trenér Sedláček v sestavě jednu změnu. Zraněného Jana Rosenkranze nahradil Borovička. On i další novic na hřišti, domácí Liška, sledovali, kterak se v 52. minutě odráží tvrdá střela Michala Horáka kamsi k brankové čáře. Pomezní rozhodčí Richtár viděl míč až za ní, tudíž signalizoval druhou branku – 0:2. Nutno dodat, že gólman ani domácí obránci se příliš nerozčilovali, z čehož je patrné, že se o branku jednalo. Nepříjemnost potkala Vranské o chvilku déle. Kulhajícího Galbavého musel nahradit Bauer, takže ze hřiště odešlo třináct přeborových branek. A možná právě myšlenka někdejšího ligového hráče domácím v závěru chyběla, i když, jak jsme již řekli, Galbavý nebyl do vystřídání téměř vůbec vidět. V 57. minutě se za další přihrávkou pustil Martin Škarecký, těžko říct, jestli úmyslně fintou, nebo zcela náhodně si zajímavě obhodil vybíhajícího brankáře Kudrnu. Přesto se mu nepodařilo míč zcela zkrotit. Domácí ale nebyli schopni odkopnout balón z vlastního pokutového území. Martin Škarecký tak v pádu a z poměrně ostrého úhlu dopravil míč za přispění domácího obránce do branky potřetí a byla z toho vlastní branka – 0:3. Benátečtí byli nezadržitelní. Střídající Šimek mířil zcela sám na vranského brankáře, avšak nepodařilo se mu jej obhodit. Čestný úspěch mohl zaznamenat domácí Bauer, ale narazil na velmi dobrý zákrok brankáře Jíry. Přáno nebylo ani tradičnímu žolíku Šimkovi, jehož našla přesná Borovičkova přihrávka, nicméně Kudrna se opět činil. Ve druhé nastavené minutě přidali Benátečtí čtvrtou branku. Novotný rozběhl podél levé postranní čáry rychlou akci, mohl vystřelit, avšak on má na branku ještě čtyři a půl roku čas, proto na milimetr přesnou přihrávku adresoval na Jana Kamlacha, který dopravil míč přesně pod břevno – 0:4. Téměř ihned poté dobře pískající hlavní rozhodčí Žáková ukončila zápas.

Benátečtí tak ve Vraném určitě překvapili. Takový průběh zápasu totiž čekal málokdo, lépe řečeno asi nikdo. Benátky ale nesmí usnout na vavřínech, nyní je totiž čekají poslední Klecany a právě podobní soupeři bývají nejtěžší. Nezbývá než věřit, že tým trenérů Vladimíra Sedláčka a Václava Sosnovského je natolik zkušený, že by neměl nějakou komplikaci připustit.


Trenér Benátek Vladimír SEDLÁČEK: „Za zodpovědný výkon bych chtěl dnes pochválit celý tým. Vyhráli jsme na půdě těžkého soupeře z Vraného, který disponuje nejlepším střelcem soutěže. S tím jsme si dokázali poradit. Už v prvním poločase jsme ze dvou velkých příležitostí mohli vstřelit branky. Z tohoto zápasu jsme měli trochu obavy, proto jsem rád, že jsme ho zvládli. Byl bych šťastný, kdybychom podobným směrem pokračovali i dále."

Trenér Sokola Vraný Jaromír KALA: „Z naší strany není moc, co hodnotit. Nepodali jsme ideální výkon. Soupeř nás předčil. Dva góly jsme mu darovali, poté již nebylo o co hrát. Potýkáme se s marodkou, několik hráčů je v karetním trestu navíc máme úzký kádr. Dnes nastoupil v základu jeden dorostenec. O poločasové přestávce jej pak další vystřídal. Plácáme to, jak se dá. Máme čtyři až pět postů, které nemáme obsazeny kvalitou. Je to pak znát, když přijede takto kvalitní soupeř, který má deset vyrovnaných hráčů. Logicky se to někde musí projevit. Bohužel, přesně tohle je naše současná realita. Věřím, že až kádr doplníme, tak budeme lepší."

Předzápasové představení soupeře z Vraného naleznete ZDE!

ON-LINE: TJ Sokol Vraný – SK Benátky ZDE!

CELÉ VIDEO ze zápasu naleznete ZDE!

VÝSLEDKY 13. kola Krajského přeboru :

Příští 14. kolo ve 14:00 hod., SOBOTA:  N.Strašecí – Sp.Příbram, Un.Beroun – Vraný, Dobříš – Čelákovice, Tn.Rakovník – Libiš, Jíloviště – Čáslav "B", NEDĚLE: SK Benátky – Klecany, Semice – Sedlčany, Pol.Nymburk – Ovčáry.