Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo
ON-LINE přenos utkání, začátek ve 14:00 hodin:
TJ Sokol Vraný - SK Benátky

V NEDĚLI 3.11. zajíždí "A" tým ve 13. kole k týmu - TJ SOKOL VRANÝ



Benátečtí fotbalisté v minulém kole dali zapomenout na nepovedený zápas v Ovčárech a před vlastními fanoušky porazili Čelákovice. Vítězství se ale nerodilo lehce, hostující střelec Dalekorej vždy vrátil svůj tým na dostřel. Ovšem hlavně druhý poločas patřil domácím, kteří si tak zaslouženě připsali tři body. To už je ale historii. Hráči Benátek se musí koukat do budoucna, tedy na příštího soupeře a tím je TJ Sokol Vraný. Celek z kladenského okresu je pro Benátecké neznámým týmem, vždyť se s ním ještě nikdy neutkali. Vraný se momentálně nachází na velmi pěkné 5. příčce s 22 body. Na vlastním trávníku ještě neprohrál, navíc získal skalp prvních Ovčár (dosavadní výsledky a tabulka KP – TJ Sokol Vraný).

MINULÉ kolo Benátky:
Jak již bylo řečeno, Benátečtí v minulém kole hostili Čelákovice, tedy nedalekého soupeře, který ještě v loňské sezóně působil v divizi. I když několik hráčů z Čelákovic po nepovedené sezóně odešlo, osa zůstala prakticky beze změny. Svoji kvalitu předvedl zejména střelec Jiří Dalekorej, autor dvou branek. Benátečtí po neslaném-nemastném prvním poločase, kdy přestávkový proslov hlavního trenéra Vladimíra Sedláčka se pohyboval mezi hlučnou diskotékou a startujícím letadlem, zabrali a ve druhé půli prakticky svého soka nepustili na svoji polovinu. Výhra 4:2 je tudíž naprosto zasloužená (článek z utkání).

MINULÉ kolo Sokol Vraný:
Vranské fotbalisty čekala cesta na pažit nevyzpytatelných Sedlčan, kde hosté splnili povinnost a zvítězili 2:1. Jejich výhra se ale nerodila vůbec lehce. Na třech bodech má velký podíl exligista Josef Galbavý, který vstřelil obě branky. Zejména ta druhá, z trestné kopu na konci zápasu, by mohla soutěžit mezi nejkrásnějšími góly sezóny. Je tedy dobré říct, že jméno Galbavý by se mělo benáteckým obráncům rozhodně hned vybavit v mysli, pokud se jejich myšlenky již ubírají k příštímu soupeři (článek z utkání).
Sokol Vraný nastoupil v minulém 12. kole venku proti Sedlčanům v této sestavě: Kudrna – Kala, Jaráb, Maliňák, Kolář (70. Hlavatý) – Urban, Matoušek, Galbavý, Abraham, Hrebinka – Ortbauer

Představení soupeře – TJ Sokol Vraný:
V brance se fotbalisté Vraného mohou spolehnout na Michala Kudrnu, který v týmu z Kladenska hostuje z divizních Brozan. Slánský odchovanec krom fotbalové kariéry působí také ve futsalu, kde hájí branku Benaga Zruč nad Sázavou, několikrát byl také nominován do futsalové reprezentace. V obraně je jedním z nejzkušenějších Vít Kala, který kdysi působil v Roudnici nad Labem. Něco odkopáno má také Michal Jaráb, jenž hrál zejména na Kladně a v Přední Kopanině. Z kladenského týmu také do Vraného před sezónou přišel. Proti Benátkám ale Jaráb určitě nenastoupí, protože si musí odpykat trest za čtyři žluté karty. Záložní řadu má Vraný vyztuženo někdejším ligovým fotbalistou. Libor Maliňák nastoupil v jednom případě za Teplice. Na tento start, už pravda, trochu sedl prach. Zkušenosti s vyšší soutěží má také David Chaloupka, který kdysi hrál za rezervu Kladna. Dalším futsalistou v barvách příštího soupeře je Libor Urban, který je členem týmu Čechie Slaný. Ovšem útočná vozba našeho hostitele oplývá opravdu zajímavým jménem. Josef Galbavý přetáhl přes svou hlavu ligový dres Kladna a Bohemians Praha. Celkem ve 22 zápasech jednou skóroval. Technický útočník větší stopu zanechal ve druhé nejvyšší soutěži, kde naděloval branky zejména za Xaverov. Vyzkoušel si také angažmá v Blšanech, tehdy už ale chmelaři hráli pouze krajský přebor. Se třinácti brankami je Galbavý nejlepší střelcem Vraného, avšak také i celé páté nejvyšší fotbalové soutěže ve Středních Čechách. Čtyři branky pak vstřelil další útočník Jakub Ortbauer. Odchovanec Štětí nastupoval v mládežnické kategorii za Teplice. Trenérem týmu je pan Jan Kala. Hrajícím asistentem pak Karel Pražák, který mimochodem v současné době pyká za červenou kartu.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit pí. Žáková Dagmar z Žebráku (okr. Beroun). Na pomezí jí budou pomáhat p. Richtár Lukáš z Kosoře (Praha západ) a p. Tobiška Stanislav ze Sluštic (okr. Praha východ). Delegátem FAČR je p. Mareš Pavel z Kondrace (okr. Benešov). Rozhodčím přejeme, aby se jim ve Vraném rozhodovalo co nejlépe.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 13. kola Ondrášovka krajského přeboru bude na fotbalovém stadionu ve Vraném sehráno v NEDĚLI 3. listopadu s výkopem ve 14:00 hodin. Přijeďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším venkovním utkání v Ondrášovka krajském přeboru a k zisku tří bodů!

Sledujte ON-LINE: 13.kolo: TJ Sokol Vraný – SK Benátky

Více o soupeře na jeho stránkách: TJ Sokol Vraný

--> Zpět