Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 5.kolo 04.09.2010

SK Benátky   Sokol Zápy
3:1
( 3:1 )

Bejr – Kopecký, Skramužský, Rosenkranz, Olšák – Smetana, Karásek, Kohout (83. Holický), Korejza – Šimek (74. Novotný), Korec (88. Bělík)

Diváků: 180

Pařízek – Málek, Košvanec, Moravský (77. Slavík), Herda, Petržílka, Štěch, Chrobák, Svoboda, R. Šulc (60. Birkuš), Böhm

 
góly: 14. a 17. Korec, 37, Karásek – 41. Herda
karta: 62. Kopecký, 81. Kohout – 81. Slavík
karta:
rozhodčí: Benák – Šmejkal, Zdeněk, delegát: Cyprián
  Střely na branku: 7:12
Střely mimo: 6:7
Rohové kopy: 7:7
Ofsajdy: 3:2
Fauly: 21:11
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Benátky předvedly doma další skvělý fotbal za tři body !

Jako pátého soupeře v nové sezóně benáteckému týmu los přiřkl celek ze Záp. Není třeba zdůrazňovat, jak velkou kvalitu tým z vesnice u  Brandýsa nad Labem má. O favoritu tedy bylo před zápasem jasno. Zřejmě nejvýraznější jméno na zápské soupisce působí v brance. Ostřílený gólman a odchovanec benáteckého fotbalu Oldřich Pařízek má na svém kontě nespočet startů v naší nejvyšší soutěži, zachytal si také v Belgii. Nyní se tedy opět představil na benáteckém pažitu a celek od Jizery mu jeho návrat příliš neosladil. Diváci totiž opět viděli parádní fotbal v tempu, pěkné akce a hlavně góly. Obě mužstva totiž vyznávají útočný fotbal, a tak bylo rozhodně na co koukat. K vidění bylo hodně gólových příležitostí a konečný stav pak přinesl výhru benáteckému týmu v poměru 3:1.

Do benátecké sestavy se po jednozápasové pauze vrátil stoper Skramužský, příležitost v základní sestavě dostal také Stanislav Smetana a šanci chytil pořádně za pačesy, svým výkonem rozhodně potěšil. V úvodu utkání měli hosté sice menší územní převahu, brzy ovšem udeřilo na druhé straně. Ve 14. minutě Korejza vysunul Martina Korce, který s klidem hodným zkušenému mazákovi nasadil brankáři Pařízkovi hokejový blafák a z úhlu poslal míč do sítě – 1:0. Benátky najednou ožily a výsledek toho bylo o tři minuty později druhá branka utkání. Opařené Zápy se pouze dívaly, jak Šimek přistrčil balón opět Martinu Korcovi, který udělal z protihráčů tréninkové kužely a pak střelou z vápna povedeně zakončil pod břevno, Oldřich Pařízek se za jeho střelou stihl pouze ohlédnout – 2:0. Zápy mohly kontroval o chvíli později. Nejprve Petržílkův centr vyboxoval Bejr. Poté centroval Málek na Böhma, jehož hlavičku vytěsnil domácí gólman na rohový kop. Poté hosté kopali dva trestné kopy z ošemetné vzdálenosti pro Bejrovu klec. Ani jeden však v síti neskončil, a tak opět trestaly Benátky. Ve 37. minutě prudce do vápna centroval Kohout, v chumlu hráčů na bližší tyči se míč několikrát odrazil od několika hráčů a nakonec Milan Karásek ho přece jenom prostrčil do branky a šťastně tak potřetí překonal Pařízka – 3:0. Takový průběh utkání si Zápští nepředstavovali ani v tom nejčernějším snu. Než však sudí Benák odpískal konec prvního poločasu, podařilo se favoritu ještě snížit. Po levé straně pláchl Filip Herda, na jehož střelu si sice gólman Bejr sáhl, přesto míč končí v síti – 3:1.

Hned na začátku druhého poločasu měly hosté gólovou šanci. Svobodův roh spadl na hlavu na malém vápně stojícího Málka, Bejr ovšem v tu chvíli pořádně podržel svůj tým, když tuto hlavičku kryl. Od této chvíli bylo k vidění ještě nespočet gólových šancí, a tak se pojďme ještě ohlédnout za těmi nejdůležitějšími. V 52. minutě nejprve Bejr vyškrábl centr k nohám Košvance, který měl před sebou pouze domácího gólmana, kterého však nastřelil. Měl k dispozici pokus o reparát, ale opět se vyznamenal gólman Bejr, který míč nádherným zákrokem vyrazil.Na druhé straně byl rozběhnutý Smetana, přesně našel Kopeckého, který měl před sebou hodně volného prostoru, z velkého vápna však placírkou vysoko přestřelil. Velkou příležitost pak měl také Korejza, který místo střely nesmyslně volil přihrávku na obsazeného spoluhráče. Fotbal ve velkém tempu s množstvím šancí pokračoval. Po velké hrubici Málka postupoval sám na Pařízka Karásek, hostující gólman jeho střelu vyrazil ke Smetanovi, který z první napálil tyčku! Od ní se odrazil míč znovu ke Smetanovi, jenž vysoko přestřelil. V útoku Záp zlobil především rychlý Böhm, ani jemu nebylo v sobotním dopoledni souzeno vstřelit branku. Další z kategorie gólových šancí zazdil Šimek, který trefil Pařízka do ruky. V nastaveném čase druhé půle Böhm trefil břevno, míč se odrazil na hlavu Štěcha, který trefil rovněž břevno! Poté se k balonu dostal Chrobák, ale přestřelil. Mezi dvěma obránci se dostal k míči Slavík a spěchal na Bejra, který lehce vytečoval na rohový kop. To vše po závěrečném hvizdu podtrhnulo marné snažení Záp ve druhém poločase, Benátky naopak slavily tři body, které si po heroickém výkonu proti favoritovi rozhodně zasloužily! 

Trenér Benátek Vladislav NEJEDLÝ: Po prohře v Rakovníku jsme hostili jednoho z favoritů soutěže s mnohými hráči se zkušenostmi z ligy. Naším cílem bylo soupeře přehrát bojovností a nasazením. Po vyrovnaném začátku se kombinací na velkém vápně uvolnil Korec a krásně vstřelil první branku utkání. O několik minut později tentýž hráč přesnou střelou k tyči zvýšil na 2:0. Dovršením naší euforie byla třetí branka Karáska po rohu Korejzy. Když už se zdálo, že výsledek tři nula udržíme, hosté ve 43.minutě snížili na 3:1. Druhý poločas začal obrovským náporem hostí, který vynikajícími zákroky eliminoval domácí gólman Bejr. Pak se již střídaly šance na obou stranách a zvláště příležitost Kopeckéno a Smetany volaly po gólu. Když hosté v 90.minutě dvakrát nastřelili břevno, bylo již o výsledku rozhodnuto.

Všechno FOTO ze zápasu ZDE!

Předzápasové představení soupeře ze Záp naleznete ZDE!

ON-LINE: SK Benátky – Sokol Zápy ZDE!

VÝSLEDKY 4. kola krajského přeboru :

  • SK Benátky – Sokol Zápy 3:1 (3:1)
  • Nové Strašecí – Neratovice 3:1 (1:1) článek 1 a 2
  • K.Hora – Tatran Rakovník 3:1 (2:1) článek
  • SK Rakovník – Un.Beroun 0:2 (0:1) článek 1 a 2
  • Čáslav "B" – Český Brod 1:3 (0:2) článek 1 a 2
  • Hradištko – Štěchovice 0:1 (0:0)
  • Sokol Libiš – SK Úvaly 1:2 (0:0) článek 1 a 2
  • Brand./Bol. – Dobrovice 2:2 (2:0)

Příští 6. kolo v 17:00  hod.: SOBOTA: Český Brod – SK Benátky, Un.Beroun – Hradištko, N.Strašecí – Čáslav "B", Tn.Rakovník – Libiš, NEDĚLE: SK Úvaly – SK Rakovník, Zápy – K.Hora, Neratovice – Dobrovice, Štěchovice – Brand./Bol.

Fotogalerie