Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo - ON-LINE utkání 10:15 hod.: SK Benátky - Sokol Zápy

V SOBOTU 4.9. v 5. kole přijede do Benátek tým - SOKOL ZÁPY.


Páté kolo fotbalového krajského přeboru pokračuje již o tomto víkendu. První zářijový víkend Benátky otevřou na domácím trávníku. Po jedné výhře, dvou remízách a jedné porážce se budou snažit rozšířit svou dosavadní pětibodovou sbírku. Cesta k tomu ale povede hodně trnitá. Vždyť přivítají tradičně silný a kvalitní tým Sokola Zápy. Ten tradičně a každoročně okupuje nejvyšší příčky přeborové tabulky. Kdyby se v letošním ročníku Zápským naskytla možnost postupu do vyšší soutěže, vedení klubu by ji nejspíše neodmítlo. K tomu je ještě ale daleko. Blízko je naopak k vzájemnému duelu Benátek a zápského Sokola. Ten zatím získal devět bodů za tři výhry a jednu porážku. Skóre pak Zápy mají 12:5, což znamená druhý nejvyšší počet nastřílených branek. (dosavadní výsledky a tabulka KP – Sokol Zápy).

MINULÉ kolo Benátky:
Benátky v minulém kole zajížděly na půdu dosud neporaženého rakovnického Tatranu, který si svou bilanci nezhoršil ani proti celku od Jizery a dál spolu s Dobrovicí neztratil ani jeden bod. Přitom Benátečtí mu byli více než vyrovnaným soupeřem, dokázali si totiž vytvořit i více gólových příležitostí. Avšak jejich proměňování bylo bolestí. A tak soupeř v první půli trestal v podobě úvodní branky a vedení 1:0. Benátky po dlouhém dobývání branky přece jenom vyrovnaly. Postaral se o to po Korejzově rohu hlavou Kohout. V nastaveném čase ale hosté přišli aspoň o body, když Vecka po odraženém míči prostřelil úplně vše včetně Bejra. (článek z utkání).

MINULÉ kolo Sokol Zápy:
Soupeř ze Záp poslal do Benátek z minulého kola pěknou vizitku! Na svém hřišti totiž dokázal rozdrtit rezervu druholigové Čáslavi vysoko 5:0. Vymalováno bylo v podstatě už po prvním poločase, kdy Sokol postupně třemi brankami odrazil odpor soupeře. Trefili se nové posily Chrobák a Böhm, třetí branku přidal z penalty tradiční exekutor Roman Veselý. Druhá půle do rakve hostí přinesla ještě dvě branky, o které se postarali Moravský a opět Böhm. (článek z utkání).
Zápy nastoupily v minulém kole doma proti Čáslavi „B“ v této sestavě: Pařízek – Moravský, Šulc, Petržílka, Herda – Titěra, Svoboda, Málek, Chrobák – Stupka (10. Böhm), Veselý

Představení soupeře – Sokol Zápy:
Nyní si představme kádr zápského Sokola. Manažer týmu František Mašek spolu s vedením klubu udržuje tento celek z vesničky nedaleko Brandýsa nad Labem na výsluní tabulky krajského přeboru. Tým disponuje hned celou plejádou zkušených borců. Na brankářském postu je novou stálicí někdejší ligový gólman Oldřich Pařízek. Fantom mezi prvoligovými brankáři chytal nejvyšší soutěž ve Viktorce Žižkov či v Příbrami. Odskočil si také na zahraniční angažmá do belgického Royalu Antverpy, kde odchytal celkem 150 zápasů. Byl proslulý svérazným typem chytání a málokdo o něm ví, že s fotbalem začínal právě v Benátkách nad Jizerou. V současnosti kromě chytání v Zápech vede také vlastní brankářskou školu, která si dává každoročně dostaveníčko v benáteckém areálu stadionu. Už nějakou dobu v Zápech působí další exligový fotbalista. V divizi potápícím se Kolíně tehdy skončil dvaatřicetiletý Milan Svoboda a zamířil do týmu Sokola. Tento záložník si zahrál tři sezóny první ligu v Brně a ve 49 zápasech vstřelil jeden gól. Druhou ligu Svoboda hrával v Bohemians, Mladé Boleslavi, Kolíně a v rezervě Brna. Oporou zadních řad je z Ovčár Patrik Herda. Syn internacionála Petera Herdy působil v prvoligové pražské Slávii a také v prvoligové slovenské Bánské Bystrici. V zápském dresu se na hřišti opět prohání veterán Roman Veselý, který v loňské sezóně vypomáhal v přeboru Litoli. Novou tváří je dvaadvacetiletý Jiří Böhm, který na postu útočníka nahradil Jakuba Slunéčka jenž zamířil do Dobrovice. Böhm má zkušenosti s první i druhou ligou. Nejvyšší soutěž hrál v Ostravě a druhou nejvyšší si pak zkusil v Jihlavě a pražské Dukle. Naposledy však kvůli práci působil v okresním přeboru Prahy-východ v týmu Sokola Mochov, odkud si ho Zápští vytáhli do svého týmu. Dalším nováčkem je z loňských divizních Řevnic také Marek Chrobák, který dříve hrál v pražských týmech Vyšehradu a Horních Měcholup.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Benák Petr a na pomezí mu budou pomáhat p. Šmejkal Jiří z Českého Brodu a p. Zdeněk Josef. Delegátem ČMFS je p. Cyprián Otakar.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 5. kola krajského přeboru bude na Městském stadionu v Benátkách sehráno v SOBOTU 4. září s výkopem v 10:15 hodin. Přijďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším domácím utkání krajského přeboru a k zisku tří bodů!

Sledujte ON-LINE: 5.kolo: SK Benátky – Sokol Zápy

Stránky soupeře: SOKOL ZÁPY

--> Zpět