Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 9.kolo 07.10.2012

FK Čáslav "B"   SK Benátky
1:1
( 0:0 )

Cink – M. Brudný, Petr Váňa, Ilias, Svoboda – Suk, Vojt. Vondra, R. Vajgl (75. Čmakal), Ryšán (63. M. Kročák) – Špičák, Maxa

Diváků: 50

Procházka – Rosenkranz, Karásek, Jakubec, Horák – Jiránek, Smetana, Třasák, Novotný – Michal Korec (71. Šimek), Martin Korec (84. Hrdlička)

 
góly: 90+3. Pollalis – 53. Martin Korec
karta: 44. Horák, 77. Jakubec, 90+2. Smetana
karta:
rozhodčí: Mrázek – Kovář, Garaja
delegát:
Drahoš Pavel
  Střely na branku: 6:6
Střely mimo: 7:3
Rohové kopy: 4:4
Ofsajdy: 5:7
Fauly: 11:19
Hráč utkání:
Vojtěch Vondra
Hráč utkání:
Stanislav Smetana

Průběh zápasu

Benátky přišly o dva body ve třetí nastavené minutě !

Na půdu rezervy druholigové Čáslavi zajížděli v neděli 7. října benátečtí fotbalisté. Že se nebude rozhodně jednat o jednoduché utkání, naznačovala již samotná statistika předchozích domácích zápasů Čáslavi B. Vyrovnané utkání, v němž byli hosté z Benátek herně mírně aktivnějším týmem, nakonec dospělo k dělbě bodů. Na gól Martina Korce totiž v poslední minutě nastaveného času odpověděl řecký fotbalista Ilias Pollalis. Jen pár sekund tedy stačilo, aby si Benátečtí odvezli z Čáslavi všechny tři body a opět poskočili tabulkou. Takhle se musí spokojit s jedním bodem a průběžnou sedmou příčkou. Na třetí Ovčáry ovšem Benátky ztrácí jen tři body.

Utkání se nakonec z důvodu rekonstrukce tartanového povrchu u vedlejší travnaté plochy a nepřízni počasí odehrálo na přilehlé umělé trávě, která byla ovšem dosti nekvalitní a fotbalu to moc neprospělo. Domácí začali pěkně zostra a již po minutě hry měli gólovku. Ryšánek obstřeloval brankáře Procházku, jehož zastoupil zkušený stoper Jakubec a odkopl míč, mířící do branky, do bezpečí. Hned o tři minuty později si gólman Procházka vyběhl proti šanci Suka, poté couval zpět do branky a povrch umělé trávy způsobil, že si benátecký gólman poranil nohu a poté musel být během zápasu několikrát za brankovou čarou ošetřován, resp. v péči benátecké masérky Šárky Hašlové, která mu zraněné místo muselo obstříknout chladícím sprejem. Ve 31. minutě měly svou gólovku také Benátky. Michal Korec přesprintoval domácí beky a s míčem na noze postupoval tísněn sám na Cinka, který ovšem vyběhl a mladší z bratrské dvojice Korců ho nastřelil do nohou. Ještě v téže minutě pálil zpoza vápna Stanislav Smetana a za Cinkem cinkla tyč! Dorážku do sítě nasměroval Michal Korec, ale v momentě Smetanovy střely byl dle soudu pomezního sudího Garajy v ofsajdovém postavení. V té době až do konce poločasu hosté převzali iniciativu, jenže míč do branky dostat nedokázali, a tak první poločas skončil bez branek.

Druhý poločas začali gólovou příležitostí hosté z Benátek. Martin Korec našel kopačku nabíhajícího Jiránka, jehož střelu z úhlu Cink na poslední chvíli nohama vyrazil. Hned o minutu později po pěkné akci skóroval nabíhající Josef Novotný, jenže praporek pomezního sudího Kováře signalizující ofsajd gólovou radost hostí zhatil, i když i domácí hráči po zápase uznali, že o ofsajd se nejednalo! Současnému benáteckému kapitánovi Novotnému je tak vstřelit platný gól v krajském přeboru stále zapovězeno. V 53. minutě už se Benátečtí oprávněně radovali. Dlouhý aut byl prodloužen ve vápně na Martina Korce, který si balón zpracoval a s pomocí břevna jej dopravil do sítě – 0:1. Domácí přidali ve své aktivitě, a proto musela být ve střehu především benátecká obrana, která však v čele s jistým Procházkou pracovala spolehlivě. Jak se později ukázalo, rozhodující moment pro Benátky přišel v 74. minutě. Střelec první branky Martin Korec totiž postupoval spolu se střídajícím Radkem Šimkem na jediného beka domácích. Místo přihrávku na pravé křídlo ale zvolil střelu, kterou v kritický moment Cink dokázal chytit! Čas se domácím rychle krátil a sudí duel nastavili o tři minuty. V probíhající druhé minutě nastavení fauloval střídající Hrdlička a Smetana za zakopnutí míče dostal žlutou kartu. Vondra svůj trestný kop precizně zakroutil k tyči, ale Procházka parádním zákrokem vyškrábl míč mimo tři tyče. Čáslavská rezerva se vyrovnání přece jenom dočkala. Řecký zadák Ilias Pollalis, který letos nastoupil k jednomu utkání ve druhé lize za „A“ tým Čáslavi, si zpracoval míč za vápnem, využil chumlu před sebou a vypálil přesně k tyči, Procházka uviděl míč až v síti a neměl tak žádnou šanci zasáhnout – 1:1. Pár vteřin po rozehrání hlavní rozhodčí Radek Mrázek utkání ukončil, a tak došlo k dělbě bodů mezi oba tábory.

Se ziskem bodu mohli být po zápase spokojenější domácí, kteří vyrovnali doslova za minutu dvanáct. Oproti tomu ztratili první letošní domácí body. Benátky budou v příštím kole doma hostit aktuálně desátý celek Krušovického krajského přeboru Český Lev-Union Beroun.


Trenér Benátek Vladimír SEDLÁČEK: „Určitě nás mrzí, že jsme dostali branku ve třetí nastavené minutě, kdy soupeř zahrával trestný kop, náš brankář chytil střelu, ale my jsme špatně odkopli míč a domácí šťastně vyrovnali. Samotný průběh utkání byl vyrovnaný. V určitých fázích hry, zvlášť ve druhém poločase, jsme byli i lepší. Pro mě rozhodující situace byla, když jsme za stavu 1:0 šli dva na jednoho, ale gól jsme z toho nedali. Dnes jsme si trochu vybrali smůlu. Na druhou stranu v domácím utkání s Novou Vsí pod Pleší jsme zase vstřelili branku v 94. minutě."

Trenér Čáslavi "B" Jakub STACH: „Byl to vyrovnaný zápas. Věděli jsme, že rozhodne, kdo dá první gól. V prvním poločase jsme měli ale dvě obrovské šance. Hned v první minutě šel Suk sám na gólmana, potom tam před gólmanem hlavičkoval Svoboda. Potom ještě šel sám Maxa, přehazoval si gólmana, ale branka z toho nebyla. Hosté měli v první půli dvě příležitosti, šlo o bojovný zápas. Pak Benátky vstřelily ve druhém poločase po autovém vhazování branku. Ve finále jsme už hráli na čtyři útočníky, nakopávali jsme dlouhé míče, protože kombinovat se nedalo. V poslední minutě se míč ze závaru odrazil před vápno a Ilias Pollalis ho uklidil za tyč. Rozhodčí pak hned pískal konec. Za stavu 0:1 měli hosté ještě dva nebezpečné brejky, kdyby dali na 0:2, bylo by asi po zápase. V tuto chvíli jsme šťastní alespoň za jeden bod. Hosté hráli opravdu dobře, do ničeho nás nepouštěli. Měli výborně organizovanou obranu, silné osobní souboje, ve kterých jsme propadali. Teď jsme s bodem spokojení."

Předzápasové představení soupeře z Čáslavi naleznete ZDE!

ON-LINE: FK Čáslav "B" – SK Benátky ZDE!

VÝSLEDKY 9. kola Krajského přeboru :

  • Čáslav "B" – SK Benátky 1:1 (0:0)
  • Dobřichovice – Pol.Nymburk 3:1 (2:1) článek
  • N.Ves p/Pl. – Klecany 3:1 (2:1) článek a foto
  • Dlouhá Lhota – Jílové 3:1 (0:1)
  • Un.Beroun – Semice 8:3 (3:1) článek 1 a 2
  • Sp.Příbram – Louňovice 1:5 (0:3) článek
  • Tn.Rakovník – Ovčáry 3:4 (1:2) článek 1 a 2 a foto
  • Poděbrady – Sedlčany 0:4 (0:2) článek 1 a 2

Příští 10. kolo v 16:00 hod., SOBOTA: Dl.Lhota – Dobřichovice (10:15), Jílové – Sedlčany, Louňovice – Čáslav "B", Klecany – Tn.Rakovník, Ovčáry – Sp.Příbram, NEDĚLE: SK Benátky – Un.Beroun, Semice – Poděbrady, Pol.Nymburk – N.Ves p/Pl.