Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo
ON-LINE přenos utkání, začátek v 16:00 hodin:
FK Čáslav "B" - SK Benátky

V neděli 7.10. zajíždí "A" tým v 9. kole k týmu - FK ČÁSLAV "B".



Krušovický krajský fotbalový přebor už za polovinou podzimní části, o tomto víkendu má na programu své deváté kolo. Benátečtí fotbalisté po povedeném minulém domácím utkání budou chtít jistě bodovat i na půdě soupeře, v neděli je čeká souboj se sousedem tabulky, a sice s týmem FK Čáslav „B“. Rezerva druholigového týmu prozatím v osmi duelech pětkrát vyhrála a třikrát prohrála. Jen lepší skóre 18:13, resp. vyšší počet nastřílených branek je řadí na 6. místo s patnácti body. Benátky jsou sedmé shodně s patnácti získanými body (dosavadní výsledky a tabulka KP – FK Čáslav „B“).

V LOŇSKÉ sezóně proti Čáslavi „B“:
V loňské sezóně měli Benátečtí s tímto soupeřem bilanci rozdělenou na půl a platilo tedy přísloví můj dům – můj hrad. Oba týmy totiž shodně vyhrály v domácí prostředí. Na podzim po předchozí výměně trenérů se z výhry 2:1 doma radovaly Benátky, kdy o branky se postarali Michal Korec a Cruz (článek z utkání).
Na jaře v Čáslavi vyhráli také domácí, a sice 2:0. Branky rezervy zaznamenali Mojdl z penalty a Špičák (článek z utkání).

MINULÉ kolo Benátky:
Benátečtí v minulém kole doma hostili staronového účastníka krajského přeboru Spartak Příbram, kterou vede zkušený někdejší ligový kouč známý pod přezdívkou „karamelkový hříšník“ Jindřich Dejmal. Ani jím naordinovaná taktika Příbramským nepomohla, Spartak u Jizery prohrál vysoko 0:4. Už v poločase domácí vedli o dvě branky, když se prosadili Martin Korec a Jiránek. Ve druhé půli na 3:0 zvýšil z nařízené penalty Karásek a skóre uzavřel ten, který ho načal, tedy Martin Korec (článek z utkání).

MINULÉ kolo Benátky:
Čáslav B v minulém kole zajížděla na půdu staronového účastníka krajského přeboru Sokola Semice. Utkání hodnotil hostující kouč Jakub Stach. „Od začátku utkání jsme byli lepším týmem. Měli jsme vyhrát 8:0. Vypracovávali jsme si gólové příležitosti, ale nebyli jsme schopni nic proměnit. Soupeř paradoxně mohl v poslední minutě vyrovnat, když nastřelil po standardní situaci tyč. To bych se asi zbláznil," smál se trenér Čáslavi B Jakub Stach. Jeho tým nakonec vyhrál těsně 2:1, když o branky se postarali Vojtěch Vondra a Beránek, za domácí skóroval Koštíř. V tomto kole také viděl svoji čtvrtou žlutou kartu stoper rezervy Čáslavi Martin Výborný, který si tak proti Benátkám nezahraje (článek z utkání 1 a 2).
FK Čáslav „B“ nastoupila v minulém 8. kole venku proti Semicím v této sestavě: Cink – Svoboda, M. Výborný, Váňa, Hloušek – O. Vrabec, Vajgl, Voj. Vondra, Beránek – Špičák (88. Zoufalý), Maxa (25. Ryšán, 75. M. Kročák)

Představení soupeře – FK Čáslav „B“:
Čáslavské áčko se ve druhé fotbalové lize pohybuje spíše v dolních patrech tabulky, v současné době dokonce na střídačce skončil někdejší sparťanský fotbalista a slávistický trenér Petr Vrabec, který odešel trénovat mladoboleslavskou juniorku. Největším úspěchem klubu je datován o čtyři sezóny zpět (Čáslav si totiž dokonce pod trenérem Koubkem vybojovala v sezóně 2008/09 právo účastí v nejvyšší soutěži – Gambrinus lize), kterou však kvůli nedostatku financí a neodpovídajícímu stadion nuceně odmítla. Nedávno do klubu vstoupil zahraniční sponzor, který do prvního mužstva přivedl několik řeckých i dalších zahraničních fotbalistů.
Kádr béčka tvoří v drtivé většině mladí a nadějní fotbalisté, kteří potřebují hrát co nejkvalitnější soutěž ke svému fotbalovému vývoji. Tým bývá v mistrovských zápasech doplňován o několik hráčů širšího kádru áčka. Nejlepším střelcem týmu je zatím s šesti zásahy Vladimír Maxa. Jeho góly dohromady znamenají téměř polovinu všech nastřílených branek čáslavské rezervy v dosavadním průběhu soutěže. Čáslav jich dala celkem osmnáct. Maxovi patří prozatimní třetí místo mezi kanonýry Krušovického krajského přeboru. Trenérem mužstva již není někdejší ligový fotbalista a dlouholetý trenér béčka Čáslavi Jiří Antoš, jeho nástupcem se stal Jakub Stach. Ještě doplňme, že čáslavská rezerva hraje své domácí zápasy na druhém travnatém hřišti v areálu Vondranty, na ploše s atletickým oválem, která se nachází hned za hlavní travnatou plochou. Ta ovšem prochází stavebními úpravami. Tudíž nedělní zápas by dle rozpisu měl být sehrán na přilehlé umělé trávě.

VZÁJEMNÁ bilance s FK Čáslav „B“:
Benátečtí se utkali s rezervou Čáslavi již šestkrát.
Sezóna 2007/2008 (I.A):

Podzim 2007: Čáslav „B“ – Benátky 0:1 (článek z utkání).
Jaro 2008: Benátky – Čáslav „B“ 1:5 (článek z utkání).
Sezóna 2010/2011 (KP):
Podzim 2010: Čáslav „B“ – Benátky 3:0 (článek z utkání).
Jaro 2011: Benátky – Čáslav „B“ 4:1 (článek z utkání).
Sezóna 2011/2012 (KP):
Podzim 2011: Benátky – Čáslav „B“ 2:1 (článek z utkání).
Jaro 2012: Čáslav „B“ – Benátky 2:0 (článek z utkání).

Statistika Benátky – Čáslav „B“:
SK Benátky:
doma: 3 - 2 - 0 - 1 – 6 bodů – skóre 7:7
venku: 3 - 1 - 0 - 2 – 3 body – skóre 1:5
Čáslav „B“:
doma: 3 - 2 - 0 - 1 – 6 bodů – skóre 5:1
venku: 3 - 1 - 0 - 2 – 3 body – skóre 7:7

CELKEM ze šesti vzájemných utkání:
SK Benátky – 6 - 3 - 0 - 39 bodů, skóre 8:12
Čáslav „B“ – 6 - 3 - 0 - 39 bodů, skóre 12:8

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Mrázek Radek z Vrchotových Janovic. Na pomezí mu budou pomáhat p. Kovář Otto z Jílového u Prahy a p. Garaja Miroslav z Čerčan na Benešovsku. Delegátem FAČR je p. Drahoš Pavel z Kouřimi na Kolínsku. Rozhodčím přejeme, aby se jim v Čáslavi rozhodovalo co nejlépe.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 9. kola krajského přeboru bude na stadionu ve Vodrantech v Čáslavi sehráno v NEDĚLI 7. října s výkopem v 16:00 hodin. Autobus do Čáslavi vypraven nebude. Přijeďte tedy podpořit benátecké fotbalisty v dalším venkovním utkání krajského přeboru a k zisku bodů!

Sledujte ON-LINE: 9.kolo: FK Čáslav „B“ – SK Benátky

Více o soupeři na jeho stránkách: FK ČÁSLAV „B“



--> Zpět