Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 25.kolo 16.05.2009

SK Řevnice   SK Benátky
3:1
( 1:1 )

Jungr – Rosenkranz, Pecháček, Tůma, Hrubý, Bezpalec, Turek (85. Vršecký), Chrobák, Falout (24. Šimonovský, 65. Karda), Šourek

Diváků: 150

Řezáč – Kořínek, Pára, Mulač, Korejza – Vízek (72. Šukal), Došlý, Sabol, Novotný – Novák, Hruška

 
góly: 13. Falout, 89. Chrobák, 90+1. Karda – 43. Hruška
karta: 83. Došlý, 84. Hruška
karta:
rozhodčí: Rybka – Kovář, Mrázek, delegát: Helebrant
  Střely na branku: 8:4
Střely mimo: 8:1
Rohové kopy: 7:1
Ofsajdy: 1:1
Fauly: 8:26
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Čtyři minuty dělilo Benátky od bodu z Řevnic !

Benátečtí fotbalisté odjížděli v sobotu 16. května k dalšímu těžkému utkání krajského přeboru mužů. Ve 25. kole se utkali s vedoucím celkem soutěže – SK Řevnice. Že to Benátky nebudou mít vůbec lehké, naznačily Řevnice v minulém kole, když doma deklasovaly Litol výsledkem 7:1. Vodu na mlýn Řevnic ještě přiléval fakt, že Benátky odjely do vesnice za Prahou bez dvou stabilních členů základní sestavy, Karáska a Olšáka.Favorit utkání byl zcela jasný.

Domácí tým, se silným partnerem Pavlem Dragounem v zády, to naznačil již ve 13. minutě. Marek Chrobák poslal pas na kanonýrka Bošanského, který poslal na Řezáče nepříjemnou střelu, již benátecký gólman vyrazil s námahou jen vedle sebe a číhající zimní posila z pražského přeborového Radotína Ladislav Falout, již neměl problém dorazit balón do prázdné branky – 1:0. Ve 22. minutě zabojoval David Novák, svojí přihrávkou našel Aleše Kořínka, který se dvěma rychlými kroky dostal za domácí obranu a tvrdou ranou napálil brankáře Jungra. O pouhé dvě minuty později museli domácí nuceně střídat. Zraněného střelce první branky Falouta nahradil Šimonovský. Ve 34. minutě domácí beci pozapomněli na Sabola, který mezi nohama bránícího Pecháčka donutil brankáře Jana Jungra k zákroku. Benátky se před koncem poločasu přeci jen dočkaly vyrovnání! Zdánlivě ztracený míč vybojoval skluzem Novák, dlouhý míč přeletěl Šourka a snesl se na nohu Petra Hrušky, který si pohrál s Pecháčkem a tváří v tvář Jungrovi zachoval chladnou hlavu a střelou podél domácího gólmana vyrovnával stav – 1:1.

V rozmezí 57. –  58. minuty měli domácí tři velké možnosti ke vstřelení vedoucí branky. Po trestném kopu se ke střele dostal domácí čtyřicetiletý kapitán Bezpalec, proti němuž se vytáhl skvělým zákrokem gólman Řezáč. Poté obrovskou minelu vyrobil Kořínek, když při odkopu napálil Chrobáka, od něhož se míč odrazil do tyče. A do třetice tutovka Řevnic. Po střele Tůmy se odrazil míč k zcela volnému Bezpalcovi, který si počkal, ale pak z pěti metrů napálil nohy gólmana Řezáče, který se opět vytáhl! Kapitán Bezpalec hýřil v zápase aktivitou a jeho hlavičku z 61. minuty odvracel z brankové čáry prázdné klece Marek Mulač. V 81. minutě Řevnice zahrávaly další z plejády výhodných trestných kopů a exekutor Rosenkranz napálil z tohoto trestňáku letícího Řezáče, jenž vytáhl další lahůdkový zákrok! Když už se zdálo, že Benátky dosáhnou nečekaného zisku bodu, domácí udeřili smrtícím zásahem. Centr ze strany usměrnil do horní poloviny branky Řezáče Marek Chrobák a domácí vedli – 2:1. Benátky pochopitelně vsadily vše na útok, ale v první minutě nastavení je ztrestal střídající Lubomír Karda, který si počkal za obranou a podél Řezáč stanovil definitivní podobu výsledku – 3:1. Nutno dodat, že Benátky nebyly pro Řevnice jen sparingpartnerem a na hřišti lídra přeboru podaly i v okleštěné sestavě výkon, za který se rozhodně stydět nemusí!

Předzápasové představení soupeře z Řevnic naleznete ZDE!

ON-LINE: SK Řevnice – SK Benátky ZDE!

VÝSLEDKY 25. kola krajského přeboru :

  • SK Řevnice – SK Benátky 3:1 (1:1)
  • FC Vlašim "B" – St.Boleslav 1:0 (0:0) - článek
  • FK Dobrovice – Sp.Příbram 3:2 (0:1) - článek
  • AFK Semice – SK Černolice 4:1 (2:1) - článek
  • Zápy – Polab. Nymburk 0:3 (0:2) - článek
  • FK Litol – Union Beroun 1:2 (0:1) - článek 1 a 2
  • Velvary – Sokol Libiš 0:2 (0:0) - článek 1 a 2
  • N.Strašecí – Úvaly 0:0 (0:0) - článek 1 a 2

Příští 26. kolo v 17:00  hod.: SOBOTA: Sp.Příbram – Vlašim "B", Libiš – N.Strašecí (10:15), Úvaly – Semice, Černolice – Zápy, St.Boleslav – Litol, Un.Beroun – Řevnice, NEDĚLE: SK Benátky – Velvary, Pol.Nymburk – Dobrovice.