Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo - ON-LINE utkání: SK Řevnice - SK Benátky

V SOBOTU 16.5. zajíždíme ve 25. kole k prvnímu celku - SK Řevnice.


Benátecké fotbalisty bude o tomto víkendu čekat velice nelehký úkol. Po důležité výhře na domácí půdě s Libiší, totiž budou v rámci 25. kola středočeského fotbalového přeboru mužů zajíždět na půdu ambiciózního nováčka soutěže, k týmu SK Řevnice. Kvalitními fotbalisty prošpikovaný celek nenechal nikoho na pochybách a předsezónní cíl – postup do divize plní beze zbytku. Řevničtí totiž v dosavadním průběhu soutěže získali celkem 52 bodů, když šestnáctkrát vyhráli, čtyřikrát remizovali a taktéž čtyřikrát podlehli. V tabulce jim patří první místo se čtyřbodovým náskokem na druhou Dobrovici (dosavadní výsledky v KP – SK Řevnice).

NA PODZIM doma s Řevnicemi:
Na podzim jsme našeho sobotního soupeře přivítali na domácí půdě a utkání rozhodl jediný gól. Ten vstřelil již v 18. minutě řevnický kanonýr Bošanský, který po perfektní přihrávce obstřelil vybíhajícího Řezáče. Benátky svého soupeře sice potrápily, avšak gól mu dát nedokázaly. Trenér Řevnic také po zápase pochválil benátecké krásné fotbalové prostředí, zázemí a perfektně připravenou hrací plochu. Takováto pochvala jistě potěší! (článek z utkání).

MINULÉ kolo Benátky:
Benátečtí fotbalisté v minulém kole na domácím hřišti hostili Libiš, která ještě pošilhává po druhém postupovém místu do divize. V těžkém utkání se nám podařilo využít mírnou území převahu a hosté, kteří dohrávali od 29. minuty o deseti, odjeli poraženi nejtěsnějším rozdílem. Jedinou branku vstřelil nekompromisní ranou Marek Mulač. V tomto utkání také obdržel čtvrtou žlutou kartu Milan Karásek, který tak v Řevnicích nenastoupí a Josef Kolář, který si ze zápasu odnesl pohmoždění zad, také nebude k utkání připraven. (článek z utkání).

MINULÉ kolo Řevnice:
Řevnice v minulém kole hostily v jasném šlágru kola druhou Litol, která na ně v tu dobu ztrácela pouhý bod. Nikdo však nečekal, že se zápas změní v potupný debakl hostí. Řevnice nastřílely nebohé Litoli sedm branek a výsledkem 7:1 si na soupeři doslova smlsly. O branky se podělili Falout 3, Chrobák 2, Rosenkranz a Turek (článek z utkání).
Řevnice nastoupila v minulém kole doma proti Litoli v této sestavě: Jungr – Rosenkranz, Bezpalec, Štech, Pecháček – Hrubý, Tůma, Turek, Chrobák – Bošanský, Falout.

Představení soupeře – SK Řevnice:
Obec Řevnice, kam právě v sobotu benátečtí fotbalisté zavítají, se nachází jen několik kilometrů za Prahou, přesněji v okrese Praha-Západ ve směru na Příbram. Ti, kteří se pohybují u krajského fotbalu, jistě vědí, že řevnický klub má v zádech velice silného sponozora. Je jím bývalý mecenáš pražských fotbalových klubů Břevnova a Vyšehradu Pavel Dragoun, který vlastní stavební a obchodní firmu KP Dragoun. Není pak těžké odhadnout, že řevnický celek může mít ty nejvyšší cíle v soutěži. Kádr mužstva tvoří hned celá plejáda bývalých hráčů, kteří působili na Břevnově nebo Vyšehradě. Začněme u brankářů. V brance se pro jaro představuje Jan Jungr, který chytal divizi v pražském Motorletu a také vlastní truhlářství v Braškově-Valdeku u Kladna. Do Řevnic přišel v zimě z pražského přeborového Radotína. V obraně mají Řevnice hned několik ostřílených borců. Tím hlavním je Jiří Bezpalec, kterému letos je již 39 let a zároveň zastává funkci asistenta trenéra. Společně s parťákem z obrany Petrem Rosenkrazem v minulosti kopali také v pražském Břevnově. Pro jaro získaly Řevnice posilu do obrany a tou je zkušený zadák Radek Šourek. Tento třiatřicetiletý bek hrál tři sezóny první ligu v Blšanech, kde stihl sehrát 70 zápasů a dal jeden gól. Ve druhé lize hrál dvě sezóny v Pardubicích a naposledy působil v třetiligovém Vyšehradě. Záložní řadu dirigurej štírek David Šefrna, u kterého uveďme jednu zajímavost. Nejhezčí fotbalový zážitek zažil tento středový hráč s Libuší proti Al Arábí, kde hráli v tu dobu hvězdy světového formátu Effenberg a Batistuta. Utkání tehdy na Libuši sledovalo kolem 2000 diváků. V útoku Řevnice spoléhají především na kanonýrka z Vyšehradu Jiřího Bošanského. Jemu sekunduje také bývalý hráč Vyšehradu a naposledy divizních Horních Měcholup Marek Chrobák, který dal pět branek. O jara působí v dresu celku Řevnic také Ladislav Falout, který dal již čtyři branky. Falout hrál v kladenských Kročehlavech a posledy v pražském přeboru za Radotínský SK. Nejlepším střelcem týmu je Jiří Bošanský se třinácti zásahy. Trenérem „A“ mužstva Řevnic je pak bývalý hráč Sparty a Plzně s několika ligovými starty Jaroslav Tesař (39). Naposledy trénoval Bzovou, se kterou postoupil z I.B třídy až do divize.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Rybka Zdeněk a na pomezí mu budou pomáhat p. Kovář Otto a p. Mrázek Radek. Delegátem je p. Helebrant Luboš.

ODJEZD na utkání:
Utkání začíná na stadionu v Řevnicích v sobotu 16. května v 17 hodin. Odjezd autobusu pro fanoušky bude ve 14:15 hodin od stadionu a o pět minut později z Burzy. Pojeďte podpořit naše hochy v těžkém utkání jarní části krajského přeboru!

Sledujte ON-LINE: 24.kolo: SK Řevnice – SK Benátky

Stránky soupeře: SK ŘEVNICE

--> Zpět