Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 12.kolo 26.10.2008

SK Benátky   Český Lev - Union Beroun
3:0
( 2:0 )

Řezáč – Kalíšek, Lacina, Hrouda, Mareš– Záblacký (80. Sabol), Karásek, Bejda, Korejza – Voljanskij (59. Novák), Hrechko (72. Kopa)

Diváků: 150

Lacina – Smetana (64. Přibyl), Choc, Petráš, Vopěnka – Grejcar, Martin Šíma, Horel, Červenka (46. Michal Šíma) – Michal Novák, Miloš Novák (66. Frajer)

 
góly: 19. Kalíšek, 39. a 55. Voljanskij
karta: 64. Záblacký – 87. Grejcar, 88. Michal Novák
karta:
rozhodčí: Šmejkal – Svoboda J., Hron
  Střely na branku: 10:2
Střely mimo: 6:3
Rohové kopy: 6:4
Ofsajdy: 3:3
Fauly: 18:22
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Beroun nebyl pro Benátky těžkým soupeřem !

Sobotní odpoledne patřilo v Benátkách nad Jizerou kopané. Na letní stadion přijel tým Český Lev – Union Beroun, který se nacházel dvě příčky za domácími Benátkami.  

Už od začátku zápasu bylo jasné, že tempo budou udávat domácí. Ve 12. minutě se dostal míč na penaltový puntík k úplně volnému Michalu Voljanskému, který z otočky o hodně minul. To ještě Michal netušil, že ho tato neproměněná šance nemusí mrzet. O sedm minut později zatáhl míč po levé straně Milan Korejza, odcentroval, dva obránci hostí balón netrefili, ten se dostal u pravé tyče k číhajícímu Josefu Kalíškovi, který ho dotlačil do branky – 1:0. Benátky se tímto gólem uklidnily a i nadále byly lepším mančaftem. Z ničeho nic se však také zrodila šance Berouna, to když Chocův nepovedený centr málem zaskočil Řezáče, který ho nakonec vyrazil na rohový kop. O dvě minuty později se zrodila podobná šance i na druhé straně, střelu Bejdy vyškrábl hrající trenér hostí Vladimír Lacina. V této fázi zápasu byly Benátky jasně lepším týmem. Ve 34. minutě Bejdův přímý kop vyboxoval Lacina s vypětím všech sil na roh. Hned po rohovém kopu se dostal míč k Milanu Karáskovi, který měl před sebou hodně volného prostoru, ale jeho střelu vykryl hostující gólman. Ve 39. minutě našel Milan Korejza přesně hlavu Michala Voljanského, a ten se trefil přesně k tyči – 2:0. Nutno dodat, že tato situace trochu zaváněla ofsajdovým postavením. Po prvním poločase tedy mohli odcházet do kabin spokojeněji domácí. 

Druhý poločas začal tak, jak první skončil. Na jeho začátku byla k vidění velice dobrá Bejdova rána, ale tomu dnes nebylo přáno, znovu ji lapil gólman Lacina. O dvě minuty později se domácí radovali potřetí. Kalíškův centr pustil mezi nohama Hrechko na úplně volného Michala Voljanského, který bombou k tyči prakticky rozhodl zápas – 3:0. V 61. minutě sprintoval za dlouhým míče Serhiy Hrechko, ale gólman Lacina byl u míče o fous dříve. Další gól měl na kopačce o chvíli později Karásek, ale z dobré pozice jeho falšovaná střela mířila o hodně vedle. V 69. minutě zahrával Stanislav Bejda trestný kop z dobrých osmadvaceti metrů a jeho technická střela skončila na levé Lacinově tyči. Hosté občas nevěděli, kde jim hlava stojí. A mohlo být pro ně hůře! To by ale musel svoji individuální akci proměnit v gól Hrechko, který upaloval sám na Lacinu, ten mu však míč vyrazil. Jedinou střelou na bránu v druhém poločasu o sobě dali vědět také hosté, pokus o lob Michalu Novákovi v 79. minutě nevyšel, Řezáč mu jeho padáček vyškrábl na rohový kop. Závěr patřil opět domácím. Korejza si poradil se dvěma protihráči, ale jeho přihrávka na úplně volného Sabola nebyla přesná. Ještě v téže minutě vyslal svůj pokus na Vladimíra Lacinu Jaroslav Kopa, byl z toho pouze rohový kop. Po jasném vítězství si tak připsali Benátečtí do tabulky důležité tři body a posunuli se na osmou pozici.

Článek z novin Berounského deníku naleznete ZDE !

Předzápasové představení soupeře naleznete ZDE !

Fotovideo ze zápasu, na kterém jsou zachyceny dva góly naleznete zde: FOTO a VIDEO.

VÝSLEDKY 12. kola krajského přeboru :

  • SK Benátky – Union Beroun 3:0 (2:0)
  • SK Černolice – FK Dobrovice 2:1 (1:0) 
  • Sokol Libiš – AKF Sokol Semice 3:1 (2:1) - článek 1 a 2 
  • Slovan Velvary – Nové Strašecí 2:1 (1:1) - článek 1 a 2
  • Slavoj Stará Boleslav – Řevnice 1:3 (0:1) - článek 1 a 2
  • SK Pol. Nymburk – Vlašim "B" 0:2 (0:1) - článek 1 a 2 
  • SK Spartak Příbram – FK Litol 0:4 (0:2) - článek 1 a 2
  • SK Úvaly – Sokol Zápy 0:0 (0:0) - článek

Příští 13. kolo ve 14:00  hod.: SOBOTA: Sokol Nové Strašecí SK Benátky, Zápy – Libiš, Řevnice – SK Spartak Příbram, FK Litol – SK Polaban Nymburk, Union Beroun – Stará Boleslav, NEDĚLE: Semice – Velvary, Vlašim "B" – SK Čenolice, FK Dobrovice – SK Úvaly.

Fotogalerie