Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo

V NEDĚLI hostíme ve 12. kole ČESKÝ LEV – UNION BEROUN


Fotbalový podzim Krajského přeboru pomalu, ale jistě spěje ke svému konci. Na programu jsou však ještě čtyři kola mistrovských zápasů a právě v tom nejbližším ve 12. kole na domácí půdě fotbalisté Benátek nad Jizerou hostí celek Český Lev – Union Beroun (dosavadní výsledky v KP – Český-Lev Union Beroun).

V minulém kole zajížděli Benátečtí bez několika opor základní sestavy (Záblacký, Kalíšek, Voljanskij, Olšák) na hřiště druhého celku tabulky – Velvar. Domácí ukázali své možnosti a v nováčkovském souboji se radovali z výhry 4:1 (viz.článek 1 a 2). Dvakrát přesně do černého zacílil nejlepší velvarský kanonýr Marek Mucha. Benátky si z tohoto zápasu neodvezli jen prázdnou kapsu, ale také velice nepříjemné zranění středopolaře Martina Vajgla, který si ze souboje s domácím urostlým Maškem odnesl zlomeninu nosu a do konce podzimu je s největší pravděpodobností ze hry vyřazen!
Do utkání s Berounem už však trenér Petr Hejno může počítat s vykartovaným záložníkem Miroslavem Záblackým, také s obráncem Josefem Kalíškem, který benáteckým ve Velvarech chyběl z rodinných důvodů a nejlepším pětigólovým střelcem Benátek, útočníkem Michalem Voljanskijm. Na marodce dále zůstává obránce Martin Olšák ke kterému přibyl po zápase ve Velvarech Martin Vajgl.

Berounští Lvi se od nové sezóny pyšní nejen novým názvem, ale k dispozici mají i nově zrekonstruovaný areál „Na Ostrově“, kde také hrají své domácí zápasy. V letošní sezóně dokázali hráči Českého Lva prozatím uhrát z jedenácti zápasů 12 bodů za tři výhry a tři remízy. Celkové skóre je mírně záporné, a to 25:27. Když se podíváme na tabulku, zjistíme, že Benátky mají na kontě 14 bodů a zápas bude mít určitě důležitý význam. Pojďme si nyní kádr berounského celku trochu představit. V brance Berouna objevíme největší stálici a oporu mužstva. Je jím čtyřicetiletý velezkušený gólman a zároveň hlavní trenér mužstva Vladimír Lacina. Nejlepším kanonýrem mužstva je devítigólový Michal Novák, který je zároveň třetím nejlepším střelcem celé soutěže. V těsném závěsu za Novákem je v tabulce střelců i Marek Horel, který se trefil celkem šestkrát. Oba budou určitě největší hrozbou pro brankáře Řezáče a celý benátecký tým.
Hosté z Berouna hráli v minulém kole v Řevnicích, kde dokázali uhrát velmi cennou remízu 2:2 (viz.článek 1). Beroun nastoupil v Řevnici v této sestavě: Lacina – Smetana, Frajer, Vopěnka, Choc – Mar. Šíma, Grajcar, Miloš Novák (Mich. Šíma), Červenka (Přibyl) – Horel, Michal Novák .
Více vám bohužel o týmu našeho soupeře říci nemůžeme, poněvadž je pro nás zcela neznámým celkem.

Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Jiří Šmejkal a na pomezí mu budou pomáhat p. Jindřich Svoboda a p. Karel Hron. Delegátem ČMFS je p. Zdeněk Jahelka.

Utkání bude na Městském stadionu v Benátkách nad Jizerou sehráno v neděli 26. října s výkopem už ve 14:30 hodin! Přijďte všichni povzbudit benátecké hráče v dalším těžkém utkání krajského přeboru!

Stránky soupeře: ČESKÝ-LEV UNION BEROUN

--> Zpět