Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 22.kolo 25.04.2010

SK Benátky   TJ Sokol Nové Strašecí
1:2
( 0:1 )

Bejr – Olšák (78. Karásek), Lacina, Voljanskij, Novotný – Bílý, Pára (89. Davídek), Hrdina, Korejza – Šimek, Kohout

Diváků: 200

Kut – Štika, Pejša, Soukup, Ducár – Břečka, Černý (8. Mrázek D. a 80. Stránský), Duchoň, Zázvorka – J. Mrázek, Kudela

 
góly: 54. Pára – 43. a 70. Kudela
karta: bez karet
karta:
rozhodčí: Schořovský – Glogar, Vočka, delegát: Bohuněk
  Střely na branku: 5:3
Střely mimo: 5:3
Rohové kopy: 7:4
Ofsajdy: 7:1
Fauly: 18:12
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Benátky doma výhru z minulého kola nepotvrdily !

Sluncem zalitý trávník benáteckého Městského stadionu v neděli přivítal aktéry zápasy 22. kola krajského fotbalového přeboru, tedy SK Benátky a hosty Sokol Nové Strašecí. Domácí byli v tomto zápase papírovými favority a určitě chtěli potvrdit výhru z minulého kola v Berouně. To se jim nakonec nepovedlo a prakticky odevzdali všechny body soupeři, který na branku vyslal pouhé tři střely! To benátecké katapultovalo na 10. příčku tabulky a jen jeden bod od sestupových pozic. V dalších kolech tedy budou muset svěřenci Aleše Kubíka hodně zabrat.

První půle nabídla fotbal velmi průměrné úrovně. Strašecí muselo už v 8. minutě střídat. Vinou zranění odstoupil ze hřiště Černý a jeho místo zaujal David Mrázek. První velká šance se zrodila až ve 35. minutě hry. Ještě předtím však Benátky několikrát nebezpečně podnikly rychlé brejky na soupeřovu polovinu, které však ve všech případech zastavil praporek velice aktivního pomezního sudího Glogara. Deset minut před koncem první půle ale Korejza přece jenom obešel Pejšu a až vybíhající Kut zneškodnil nohama jeho dobrou příležitost. V rozmezí 40. a 41. minuty byly ve vápně hostí k vidění dvě situace, které se bez nadsázky daly označit jako penaltové. Nejprve po souboji se Štikou upadl Kohout a poté se po zákroku Pejši poroučel k zemi Korejza. Ani v jednom případě hlavní sudí Schořovský nezapískal, což vzbudilo v ochozech vlny nevole. Další šancí pak byl Korejzův centr, na nějž naskočil Kohout, avšak jeho hlavička těsně minula branku. A když Benátky nebyly schopny vstřelit první branku, udeřilo Nové Strašecí. Kanonýr Matyáš Kudela svedl ve 43. minutě souboj se stoperem Voljanským, následně pak špičkou kopačky přehodil Bejra a míč skončil v síti – 0:1.

Do druhého poločasu vstoupili domácí se zvýšenou aktivitou a byli za to také odměněni vyrovnávací trefou. Hrdina zahrával v  54. minutě rohový kop, balón prolétl malým vápnem až k Petru Párovi, jenž sice míč dobře netrefil, ale zkušený gólman Kut jej zachytil až za brankovou čárou. Sudí Schořovský čekal až na verdikt pomezního Vočky a po dlouhém váhání branku uznal – 1:1. Vstřelený gól benátecké nabudil a další trefu měl na kopačce Šimek, avšak na hranici velkého vápna špatně zamířil a míč skončil hodně vedle novostrašecké klece. Až v 67. minutě se Strašecí osmělilo. Ducár centroval před branku, kde hlavičkou Bejra prověřil Jan Mrázek. A v 70. minutě hostující lavičku rozjásal opět Matyáš Kudela. Prakticky jediný hráč hostí, který zlobil benáteckou obranu, si zpracoval dlouhý pas a parádním způsobem jej poslal nechytatelně k tyči Bejrovy branky – 1:2. Benátky sice po zbytek času byly lepším týmem, ale Kuta už se jim překonat nepodařilo. Nejblíže k brance měl po svém průniku Milan Korejza, rozvlnit sice síť, ale pouze tu boční. Benátečtí tak ztratili v důležitém zápase tři body a doufejme, že je to v konečném součtu nebude mrzet.

Předzápasové představení soupeře z N.Strašecí naleznete ZDE!

ON-LINE: SK Benátky – TJ Sokol Nové Strašecí ZDE!

VÝSLEDKY 22. kola krajského přeboru :

  • SK Benátky – Sokol N.Strašecí 1:2 (0:1)
  • Pol.Nymburk – Libiš 2:5 (1:2) článek
  • SK Úvaly – Zápy 3:4 (0:3) článek
  • Brand./Bol. – Un.Beroun 1:0 (1:0) článek
  • FK Kolín – Vlašim "B" 2:1 (1:0) článek 1 a 2
  • Sedlčany – Milín 4:1 (2:0) článek
  • FK Litol – Polepy 2:2 (0:1) článek 1 a 2
  • Neratovice – Semice 0:0 (0:0) článek 1 a 2

Příští 23. kolo v 17:00  hod.: SOBOTA: Litol – Pol.Nymburk, Polepy – Sedlčany, N.Strašecí – Brand./Bol, Milín – Úvaly, Vlašim "B" – Libiš, Un.Beroun – Kolín, NEDĚLE: Semice – SK Benátky, Zápy – Neratovice.