Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo - ON-LINE utkání 17:00 hod.: SK Benátky - Nové Strašecí

V NEDĚLI 25.4. ve 22. kole přijede na benátecký pažit tým - NOVÉ STRAŠECÍ.


Pod taktovkou nového trenéra Aleše Kubíka vstoupili do dalších bojů v krajském fotbalovém přeboru benátečtí fotbalisté pravou nohou. Ve dvou zápasech s papírovými favority si připsali čtyři body a určitě by se benátčané nezlobili, kdyby v trendu sběru bodů pokračovali i nadále. Velmi dobrou šanci na výhru budou mít hráči od Jizery již tuto neděli, v Benátkách se totiž představí sestupem ohrožené Nové Strašecí a bude to zápas, jak se říká, „o šest bodů.“ Proto neváhejte a doražte na benátecký stadion naše hochy povzbudit! Nové Strašecí v dosavadním průběhu přeboru získalo 24 bodů, což jej řadí na 12. příčku. Ve dvaceti zápasech totiž Sokol sedmkrát vyhrál, třikrát remizoval a desetkrát prohrál. Skóre pak tým z Rakovnicka má následující: 26:29 (dosavadní výsledky a tabulka KP – TJ Sokol Nové Strašecí).

NA PODZIM venku v N.Strašecí:
Stovka diváků na podzim v Novém Strašecí sledovala výhru Benátek, která se urodila již v prvním poločase. To nejprve Korejza poslal Benátky do vedení a v 16. minutě na dvougólový rozdíl zvýšil Hruška. Ve 30. minutě se červenalo po vzájemné potyčce před očima domácího Černého a hostujícího Kořínka, a tak oba celky dohrávaly o deseti. Na 3:0 zvyšoval v 51. minutě Beneš a bylo rozhodnuto. Konečnou podobu výsledku na 1:3 z pohledu Sokolíků dal kanonýr Kudela (článek z utkání).

MINULÉ kolo Benátky:
Benátky v minulém kole zajížděly na půdu favorita do Berouna. Na tamním hřišti „Na Máchovně“ dokázaly překvapivě urvat všechny tři body za přesvědčivou výhru 4:1. Hostům se dařilo perfektně využívat brejkové situace a u tří ze čtyř branek byl agilní Radek Šimek. Vytáhlý útočník dvě sám dal a na další přihrál. Čtvrtý gól přidal z pokutového kopu Martin Hrdina. Český Lev snižoval až v závěru, kdy po faulu stopera Voljanského kosmeticky z penalty výsledek upravil Němec. Benátečtí svého soka předčili i ve střelách na branku, když poměr byl 10:3 ve prospěch hostí (článek z utkání).

MINULÉ kolo N.Strašecí:
Nové Strašecí v minulém kole v domácím prostředí nezaváhalo a porazilo Neratovice v poměru 3:1. Domácí nehráli jen o body, ale také o vlasy. Sázka zněla jasně. Pokud hráči nevstřelí ani jeden gól, půjdou dohola oni, pokud se trefí čtyřikrát, o vlasy přijde trenér! A ten měl namále. „ Z taktických důvodů jsem musel vystřídat Kudelu, abych nemusel dohola,“ přiznal nakonec strašecký lodivod Miroslav Mrázek. Za vítěze se dvakrát trefil již zmiňovaný kanonýr Kudela a další branku přidal Duchoň. Za hosty snižoval v poslední minutě z pokutového kopu Žák (článek z utkání 1 a 2).
N.Strašecí nastoupilo v minulém kole doma proti Neratovicím v této sestavě: Kut – Pejša, Štika, Duchň, Ducár – Břečka, Černý, Tlustý (68. Mrázek D.), Zázvorka (89. Pilař) – Mrázek J., Kudela (85. Stránský).

Představení soupeře – TJ Sokol Nové Strašecí:
Pojďme si představit ústřední postavy kádru soupeře z Rakovnicka. V brance se mohou hráči Sokola spolehnout na jistotu, kterou je jedenačtyřicetiletý gólman Petr Kut, který v sezónách 2002-2004 celkem patnáctkrát oblékl kladenský dres v mistrovských zápase 2.ligy. Kut si dále zachytal i třetí ligu a to v kádru Buldoků z Karlových Varů a Spolany Neratovice. Nejlepším střelcem týmu je mladý a nadějný syn mecenáše prvoligové Mladé Boleslavi Zdeňka Kudely, třiadvacetiletý Matyáš Kudela. Kudela junior působil v mládežnických kategoriích Mladé Boleslavi, kde se však neprosadil a již několikátý rok působí v Novém Strašecí. Na svém kontě má jedenáct branek a je 5. nejlepším střelcem krajského přeboru. Oporou celku je také třicetiletý obránce Petr Štika, který má na svém kontě divizní start v dresu SK Rakovník. Svým zarputilým stylem je pro tým důležitý také univerzál Jan Ducár, jenž kromě Strašecí nastupoval také v Rakovníku a Stochově. Do nedělního zápasu zcela jistě nenastoupí Lukáš Tlustý, který si odpykává trest za celkem osm žlutých karet!

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Schořovský Jan z Příbrami a na pomezí mu budou pomáhat p. Glogar Petr také z Příbrami a p. Vočka Miroslav z Rožmitálu pod Třemšínem u Příbrami. Delegáten ČMFS je p. Bohuněk Karel.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 22. kola krajského přeboru bude na Městském stadionu v Benátkách sehráno v neděli 25.dubna s výkopem v 17:00 hodin. Přijďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším utkání krajského přeboru a k zisku důležitých bodů!

Sledujte ON-LINE: 22.kolo: SK Benátky – TJ Sokol Nové Strašecí

Stránky soupeře: TJ SOKOL NOVÉ STRAŠECÍ

--> Zpět