Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 14.kolo 06.11.2010

SK Benátky   FK Brandýs-Boleslav
2:0
( 0:0 )

Bejr – Mareš, Karásek, Rosenkranz, Novotný – Smetana, Kozma, Kohout, Korejza (90+2. Mejzr) – Davídek (81. Zuna), Šimek (89. Gerboc)

Diváků: 100

Gabriel – Beneš, Ježek, Sunkovský, Hrubeš – Vodák, Zamazal (85. Prokop), Urban (79. Páral), Reichert (69. Trnka) – Kovařík, Petýrek

 
góly: 48. Šimek, 87. Zuna
karta: 44. Kohout, 77. Novotný – 53. Beneš, 88. Kovařík
karta:
rozhodčí: Šimáček – Kovář, Kaucký, delegát: Merta
  Střely na branku: 5:3
Střely mimo: 3:10
Rohové kopy: 7:4
Ofsajdy: 8:1
Fauly: 21:18
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Benátečtí fotbalisté se doma rozloučili výhrou !

Poslední mistrovský zápas na domácí půdě sehráli v sobotním dopoledni fotbalisté SK Benátky. Jejich soupeřem byl v rámci 14. kola krajského fotbalového přeboru celek FK Brandýs-Boleslav, který se  nachází v dolní polovině tabulky, a povinnost tak velela Benáteckým vyhrát. To se jim také podařilo, když po bezbrankovém poločase domácí dvakrát udeřili po obrátce. Nejprve po Smetanově trestném kopu přesně hlavičkoval Radek Šimek a pojišťovací druhou branku si připsal osmnáctiletý David Zuna. Ten vůbec poprvé v letošním ročníku naskočil v dresu áčka do mistrovského zápasu a po šesti minutách pobytu na hřišti nechytatelnou střelou ke vzdálenější tyči po brejku skóroval. V posledním kole jedou Benátky příští týden v derby utkání na půdu exdivizní FK Dobrovice.

Poslední domácí utkání Benátek na podzim začalo už v 10. minutě utkání velice kuriózní situací. Sunkovský totiž dával malou domů Gabrielovi, který minul míč a kulatý nesmysl už směřoval do opuštěné branky. Rychlý sprint za kutálejícím míčem hostujícího gólmana Gabriela zachránil hosty od kuriózně obdržené branky. Hostující gólman míč odkopl takřka z brankové čáry a uchránil tak bezbrankový stav. O dvě minuty později Brandýs ohrozil už tu správnou branku. Centr kapitána Zamazala se snesl na hlavu na zadní tyči zcela volného kanonýra Václava Petýrka, jenž ovšem hlavou minul Bejrovu klec. Ve 24. minutě Benátky zahrávaly rohový kop a Aleš Kohout zkusil zajímavou variantu. Stříleným centrem točil míč do předbrankového prostoru a trefil bližší tyč. Ve 30. minutě Vodák prošel před dva protihráče, narazil Václavu Petýrkovi, jehož rána byl z kategorie dělových. Josefu Bejrovi musela pěkně štípnout přes rukavice, ovšem domácí gólman ji pěkným zákrokem vyrazil mimo své tři tyče. Hosté měli v tu dobu více ze hry a mohli z toho také vytěžit první gól. Po srážce Rosenkranze s Novotným měl stoprocentní příležitost Jan Vodáka, který z bezprostřední blízkosti trestuhodně minul.

Vstup do druhého poločasu se Benáteckým vydařil doslova na jedničku. Už ve 48. minutě totiž domácí měli možnost zahrávat trestný kop z prostoru před svou střídačkou. Trenéři Stanislavu Smetanovi dobře poradili, aby kopl míč někam do prostoru penalty. Mladoboleslavský hráč tak učinil a udělal dobře. Tam čekal Radek Šimek, jehož přesná hlavička zapadla do sítě gólmana Gabriela, který vůbec nestačil reagovat – 1:0. V 56. minutě si slabší chvilku vybral Josef Bejr a málem to domácí stálo vedení.
Benátecký gólman si zakřičel na Mareše, ať mu pustí míč, jenže balonu se chopil Kovařík, který z téměř nulového úhlu trefil tyčku, od které se míč odrazil na nohu volného Petýrka, ten měl před sebou téměř prázdnou branku, ale trefil pouze Kozmu, který stál na brankové čáře! I tak se míč odrazil před vápno k Vodákovi, který v podobné situaci zamířil mimo. Benátky si tak mohly zhluboka oddechnout. Na druhé straně dobrou příležitost spálil Šimek, nevedlo se ani agilnímu Vodákovi na straně Brandýsa-Boleslavi. V 84. minutě z vlastní půle táhl útok Smetana, už byl sám před Gabrielem, ale trefil pouze jeho nohy. V 87. minutě přišla pojistka výsledku a padla z kopačky střídajícího dorostence Davida Zuny. Ten postupoval osamocen ze strany, vypálil tvrdý projektil a s pomocí tyče rozvlnil síť – 2:0. Poté se ještě na plac dostali debutující mladíci Jakub Gerboc a Tomáš Mejzr, na výsledku to již nic nezměnilo a domácí slavili zisk tří bodů.

Trenér Benátek Vladislav NEJEDLÝ: „Další utkání v řadě, kde se s naším soupeřem hrálo o šest bodů. Naším cílem bylo vyjít ze zajištěné obrany a neobdržet branku, což se nám mnohdy se štěstím dařilo. První poločas skončil smírně bez branek. Na začátku 2.poločasu bylo znát, že jsme do hry vstoupili s větším odhodláním zvítězit. Kýžené ovoce přinesl trestný kop Smetany na Šimka. Dále jsme se tlačili do šancí, ale nájezdy Kozmy a Smetany zůstaly nevyužity. Neuvěřitelný debut prožil David Zuna, který po pěti minutách v sestavě áčka uzavřel skóre na 2.0."

Trenér FK Brand./Bol. Alexandr SAMUEL „Soupeř měl dnes tři šance a dal z nich dva góly. My naopak své příležitosti nevyužili. To dnes rozhodlo."

Předzápasové představení soupeře z Brandýsa/Boleslavi naleznete ZDE!

ON-LINE: SK Benátky – FK Brandýs/Boleslav ZDE!

VÝSLEDKY 13. kola krajského přeboru :

  • SK Benátky – FK Brand./Bol. 2:0 (0:0)
  • Sokol Libiš – SK Rakovník 2:0 (1:0) článek 
  • Neratovice – Tn.Rakovník 1:0 (1:0) článek 1 a 2
  • Kutná Hora – Hradištko 5:0 (2:0) článek
  • Sokol Zápy – SK Úvaly 2:1 (0:0) článek
  • Český Brod – Un.Beroun 2:3 (1:1) článek 1 a 2
  • Čáslav "B" – Dobrovice 0:2 (0:0) článek
  • N.Strašecí – Štěchovice 0:0 (0:0) článek 1 a 2

Příští 15. kolo ve 14:00  hod.: SOBOTA: FK Dobrovice – SK Benátky, Brand./Bol. – K.Hora, Un.Beroun – N.Strašecí, SK Rakovník – Neratovice, Tn.Rakovník – Zápy, Hradištko – Libiš, NEDĚLE: Štěchovice – Čáslav "B", Úvaly – Český Brod.