Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo - ON-LINE utkání 10:15 hod.: SK Benátky - FK Brand./Bol.

V SOBOTU 6.11. ve 14. kole hostíme doma - FK BRANDÝS/BOLESLAV.


V posledním domácím utkání podzimní části fotbalového krajského přeboru se benátečtí fotbalisté střetnou se soupeře FK Brandýs-Boleslav. Bude se jednat o 14. kola nejvyšší krajské soutěže a pro Benátky bude tedy posledním doma na podzim. Poté ještě totiž jedou k derby utkání do Dobrovice, po němž podzim uzavřou. Brandýs-Boleslav v dosavadním průběhu soutěže získal 14 bodů, když ze 13 zápasů 4 vyhrál, 2 remizoval a 7 prohrál. Při skóre 22:27 mu pak patří 13. příčka, tedy o tři místa níže než Benátky. Povinnost tedy domácím velí vyhrát (dosavadní výsledky a tabulka KP – FK Brandýs/Boleslav).

MINULÉ kolo Benátky:
Benátky v minulém kole cestovaly do údolí Vltavy, aby se střetly s nováčkem soutěže Hradištkem. Favoritem byli hosté od Jizery a tuto úlohu také potvrdili, když na hřišti kralovali a podepsali to také dvě brankami. Tu první vstřelil Korejza a ve druhé půli upravil na 2:0 Šimek. Brankář Bejr tentokrát neměl téměř žádnou práci, protože nováček téměř nekousal (článek z utkání).

MINULÉ kolo Brandýs/Boleslav:
Stovka diváků v minulém kole na Spořilově sledovala prohru domácího Brandýsa-Boleslavi s nováčkem Čáslaví „B“. Rezervu druholigového Zenitu do vedení poslal ve 40. minutě Kopic a stejný hráč pak v 86. minutě přidal druhou branku svého týmu. Hned poté sice z pokutového kopu kontroval Petýrek, ale to byla už labutí píseň domácích (článek z utkání).
Brand./Bol. nastoupil v minulém 13. kole doma proti Čáslavi „B“ (1:2) v této sestavě: Gabriel – Krajíček, Hrubeš, Sunkovský, Reichert – Trnka, Zamazal, Urban, Kovařík – Petýrek, Vodák

Představení soupeře – FK Brandýs/Boleslav:
S fotbalisty Brandýsa nad Labem se benátečtí fotbalisté v minulosti několikrát střetli, naposledy v krajském přeboru před sloučením se sousední Starou Boleslaví. Více utkání, ještě v I.A třídě, Benátky sehrály se Slavojem Stará Boleslav, jehož odchovancem je například reprezentant a nynější hráč pražské Sparty Marek Matějovský. Jak už jsme ale řekli, poté přišlo sloučení těchto dvou celků.
Pojďme si nyní udělat krátkou procházku hráčským kádrem. Branku střeží zkušený Martin Halbich, který působil dlouhou dobu právě ve staroboleslavském Slavoji. "Druhým" gólmanem je pak Gabriel. Obranu diriguje brandýský inventář Miroslav Sunkovský, který je zároveň asistentem trenéra. Post krajního obránce patří tradičně tvrdému a nesmlouvavému zadákovi Krajíčkovi. Na druhém kraji obrany působí Jan Reichert, jenž si zahrál divizi v Čelákovicích. Defenzivním hráčem je mladý Ondřej Janáček, který se kvalitními výkony blýskl při svém přeborovém angažmá v nedalekých Zápech. Opačným směrem, tedy do sousedních Záp pak z Brandýsa n/L. putoval šikovný a mrštný záložník Marek Moravský, který svojí hbytostí dělá problémy svým soupeřům. V záloze nastupuje zkušený Jiří Ježek, který si zcela jistě pamatuje souboj s Benátkami ještě v I.A třídě. Šikovným technickým hráčem v záloze je Martin Kovařík. Největší zbraň tohoto celku je zcela jistě útok. Kanonýrem mančaftu po několik sezón je Václav Petýrek, který je svou zarputilostí nebezpečným pro každého brankáře. V dosavadním průběhu soutěže nastřílel čtyři branky. Jeho kolega z útoku Jan Vodák, syn klubového manažera, dokázal zatížit konto soupeřových gólmanů ještě více. Na kontě má totiž už šest vstřelených gólů. Trenérem týmu je Alexandr Samuel. Ten má za svou hráčskou kariéru na svém kontě také několik ligových startů v dresu Švarce Benešov. Tehdy mocný podnikatel na Benešovsku Miroslav Švarc vytáhl tým z nižších soutěží až do první ligy, kde ovšem Středočeši vydrželi pouhou jednu sezónu. Samuel pak v týmu působil ještě ve druhé lize. Další jeho angažmá byly pražské třetiligové celky Slavoj Vyšehrad a Sparta Krč. V nižší soutěži pak Alexandr Samuel hrál například v údolí řeky Berounky, I.B třídu za FK Lety.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Šimáček Jakub a na pomezí mu budou pomáhat p. Kovář Otto a p. Kaucký Miloš. Delegátem ČMFS je p. Holý Václav.

ZAČÁTEK utkání:
Poslední utkání 13. kola krajského přeboru na domácím trávníku bude na Městském stadionu v Benátkách sehráno v SOBOTU 6. listopadu s výkopem v 10:15 hodin. Přijďte podpořit benátecké fotbalisty v posledním domácím utkání podzimu v krajského přeboru a k zisku tří bodů!

Sledujte ON-LINE: 14.kolo: SK Benátky – FK Brandýs/Boleslav

Stránky soupeře: FK BRANDÝS/BOLESLAV

--> Zpět