Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 11.kolo 19.10.2008

TJ Slovan Velvary   SK Benátky
4:1
( 2:0 )

Kieryk – Slavíček, Moravec (85. Vošmera), Hodan, Smíšek – Průcha, Bečvář, Juklíček (87. Klempt), Blažek (23. Mašek) – Šelicha, Mucha

Diváků: 180

Řezáč – Karásek, Hrouda, Lacina, Kopa – Sabol, Vajgl (51. Mareš), Bejda, Korejza – Hrechko, Dytrt (46. Novák)

 
góly: 27. Smíšek, 43. a 83. Mucha, 71. Juklíček – 63. Hrechko z pen.
karta: 16. Moravec, 30. Hodan – 35. Hrechko
karta:
rozhodčí: Garaja – Mrázek, Velebil
  Střely na branku: 6:3
Střely mimo: 2:9
Rohové kopy: 6:3
Ofsajdy: 4:1
Fauly: 22:20
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Benátky přijely bez bodů a s ošklivě zlomeným nosem Vajgla !

V sobotním odpoledni cestovali fotbalisté Benátek na půdu druhého celku tabulky a nováčka soutěže Velvar. Trenér Hejno nemohl do zápasu počítat hned s několika hráči. K dispozici nebyli Olšák (dlouhodobé zranění), Voljanskij (natažený sval), Kalíšek (rodinné důvody) a Záblacký (stop za žluté karty). I přesto odjeli Benátečtí na tento zápas s přáním získat nějaký ten bod. 

Po počátečním oťukávání předvedli první pěknou akci fotbalisté Benátek. V 16. minutě po rychlé kolmici nabral rychlost Honza Dytrt a domácí Moravec ho zastavil jen za cenu žlutého faulu. O dvě minuty později měl po rychlém kontru na své noze první gól zápasu štírek Milan Korejza. Přihnal se do vápna jako uragán, ale sám před brankářem prováhal vhodný okamžik ke střelbě a celá akce tak vyšuměla do prázdna. 27. minuta již přinesla první gólový moment. Domácí exligista a špílmachr Šelicha prošel přes několik protihráčů, chytrou kolmicí vyzval ke střele obránce Smíška, který se křížnou ranou k tyči nemýlil – 1:0. V minutě 29. dostal šance k vyrovnaní Martin Vajgl. Z hranice vápna totiž zahrával volný přímý kop a jeho pokus nakonec jen těsně minul šibenici Kierykovy branky. Neuběhla ještě ani minuta a Vajglovi se naskytla další možnost. Zhruba ze stejného místa kopal další trestňák, ale opět úspěšný nebyl. Tentokráte míč namířil o chlup vedle tyčky domácí svatyně. Tomuto okamžiku předcházel průnik Hrechka, následný faul stopera Hodana, který byl oceněn žlutou kartou. Blížil se konec poločasu a Benátky si nedokázaly pohlídat nejlepšího velvarského střelce Marka Muchu, který po rohu hlavou nechytatelně vsítil druhý gól zápasu – 2:0. Hráči Karba tak dostali gól, jak se říká „do šatny“. 

Do druhé půle vstoupili benátečtí hráči aktivněji. Místo Dytrta přišel na hřiště David Novák a hlavně v osobních hlavičkových soubojích byl vždy úspěšný, ovšem bez gólového vyjádření dalších benáteckých spoluhráčů. V 51. minutě však přišla rána pod pás. Záložník Martin Vajgl si vyskočil do souboje s domácím devětatřicetiletým bezmála stokilovým útočníkem Maškem a jejich střet odnesl benátecký středopolař velice bolestivým zraněním. Diagnóza potvrdila zlomeninu nosu!! Vajgl tak byl odvezen rychlou záchrannou službou do nemocnice v Mělníce a následně převezen na operaci do Mladé Boleslavi, kde se podrobil lékařskému zákroku. Touto cestou přejeme Martinovi brzké uzdravení! Nyní se již vraťme do děje druhého poločasu. Běžela 63. minuta, když si Stanislav Bejda vzal míč, přešel přes pětici protihráčů a zastavil ho až exligista Hodan faulem v pokutovém území! Sudí Garaja neváhal a ukázal na značku pokutového kopu! K exekuci penalty se postavil Serhiy Hrechko a dloubákem doprostřed branky „alá Panenka“ snížil na – 2:1. Benátky byly v této fázi zápasu lepším týmem, ale v 71. minutě přišla školácká chyba Mareše, kterého obral Mucha, naservíroval míč Juklíčkovi, který se trefil přesně – 3:1. Hosté již hráli vabank a z toho pramenily šance Velvar. V 82. minutě napálil bombou z hranice vápna Hodan břevno! V 83. minutě se roztřáslo břevno po tečované střele za Řezáčem podruhé, tentokráte na správném místě stál kanonýr Marek Mucha a čtvrtým gólem uzavřel účet tohoto zápasu – 4:1. Utkání také velice perfektně odřídila celá trojice rozhodčích a na jejich výkon nemohl nikdo z přítomných říct kousek špatného slova! 

Hráči Benátek tak budou jistě chtít třetí porážku v řadě odčinit v dalším domácím zápase. Tuto neděli se na domácím trávníku v Benátkách střetnou s týmem Českého Lva – Unionu Beroun. 

Článek z Kladenského deníku najdete ZDE !

Předzápasové představení soupeře naleznete ZDE !

VÝSLEDKY 11. kola krajského přeboru : 

  • TJ Slovan Velvary – SK Benátky 4:1 (2:1)
  • Sokol Zápy – SK Černolice 4:0 (1:0) 
  • FK Dobrovice – SK Pol.Nymburk 3:1 (1:0) - článek 1 a 2
  • Sokol Nové Strašecí – Sokol Libiš 3:1 (0:1) - článek 1 a 2
  • FK Litol – Slavoj Stará Boleslav 3:1 (2:1) - článek
  • AFK Sokol Semice – SK Úvaly 3:1 (1:1) - článek
  • FC Graffin Vlašim "B" – SK Sp. Příbram 2:0 (2:0) - článek 1 a 2
  • SK Slavoj Řevnice – Union Beroun 2:2 (1:1) - článek

Příští 12. kolo ve 14:30 hod.: SOBOTA: SK Spartak Příbram – FK Litol, Libiš – Semice, SK Černolice – FK Dobrovice, SK Úvaly – Zápy, Velvary – Nové Strašecí, Stará Boleslav – Řevnice, NEDĚLE: SK Benátky  Union Beroun, Polaban Nymburk – Vlašim "B".

Fotogalerie