Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo

V SOBOTU míříme v 11. kole do VELVAR


Fotbalový podzim Středočeského krajského přeboru mužů již ukrojil desátý krajíc ze svého celku a o nadcházejícím víkendu si to celky mezi sebou rozdají již v 11. kole. Fotbalisté Benátek budou hosty ve Velvarech. Nováček soutěže si zatím vede nadmíru zdatně. Po deseti kolech se drží na 2. pozici s 22 body a prohrál pouze dvakrát. Skóre má přitom 21:11. (dosavadní výsledky v KP - TJ Slovan Velvary).
Do zápasu nemohou Benátky ve Velvarech počítat se čtyřmi hráči základního kádru! Na marodce jsou stále útočník Michal Voljanskij a obránce Martin Olšák, dále pak do utkání z rodinných důvodů nezasáhne také další bek Josef Kalíšek a záložník Miroslav Záblacký má po čtyřech žlutých kartách stop na jedno utkání.

Benátky v minulém kole hrály na domácím trávníku s celkem Řevnic (viz.článek). Zkušený tým pod manažerskou taktovkou bývalého mecenáše Břevnova a Vyšehradu Pavla Dragouna si od Jizery odvezl všechny tři body, k čemuž mu stačila jediná přesně trefa. Tu vyslal na benáteckou branku v 18. minutě Bošanský a v tu chvíli ani sám nevěděl, že zápas rozhodl. V utkání rozhodla celková zkušenost hostí a také nepřesné výroky trojice rozhodčích, kteří domácímu celku upřeli zcela regulérní gól!

Pojďme si kádr TJ Slovanu Velvar trochu představit. Protože Velvarští nemají své webové stránky, bude náš přehled velice stručný. Nováček soutěže před sezónou chtěl přivést do svého týmu několik zkušených fotbalistů, což se mu také povedlo. Do kádru Slovanu přišli dva hráči s ligovými zkušenostmi. Jedná se konkrétně o třiatřicetiletého obránce Lukáše Hodana, který si ligu zahrál v sezóně 1997/98, kdy na 9 zápasů oblékl dres Lázní Bohdaneč. Bezmála dvoumetrový stoper druhou ligu hrál v dresech Chrudimi, Mladé Boleslavi a naposledy také Kladna. 2. ligu hrál celkem v 83 případech a vstřelil čtyři branky. Druhým exlisgistou je podstatně zkušenější Radek Šelicha. Známé ligové jméno, která je ve Velvarech velkou oporou. Třiatřicetiletý záložník Šelicha hrál první ligu v týmech Teplic, Blšan a Kladna. V nejvyšší soutěži sehrál 158 zápasů a soupeřovy brankáře pokořil devatenáctkrát. Nejlepším střelcem Velvar je desetigólový Marek Mucha, který je po libišském Válkovi druhým nejlepším kanonýrem soutěže. Podle výše uvedeného nás nečeká nic lehkého, a tak doufejme, že nějaký ten bodík můžeme urvat.
Velvary v minulém kole ve šlágru kola hrály v Libiši. Lídrovi soutěže nedokázali konkurovat a nakonec podlehly po poločase 1:3 celkově 2:4 (viz.článek 1 a 2).
Velvary nastoupili v Libiši v této sestavě: Majtaník – Grohman, Vošmera (60. Mašek), Moravec, Slavíček – Bečvář, Smíšek, Průcha, Kolář (46. Klempt) – Šelicha, Mucha.

Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Miroslav Garaja a na pomezí mu budou pomáhat p. Radek Mrázek a p. Tomáš Velebil. Delegátem ČMFS je p. Luboš Helebrant.

Utkání začíná na stadionu ve Velvarech v sobotu 18. října v 15:30 hodin. Odjezd autobusu pro fanoušky bude ve 13 hodin od stadionu a o pět minut později z Burzy. Pojeďte podpořit naše hochy v dalším těžkém utkání krajského přeboru!

--> Zpět