Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 14.kolo 09.11.2014

TJ Dvůr Králové nad Labem   SK Benátky
2:3
( 0:2 )

Ulrych – Podolník, Kruliš, Rejl, D. Černík – Samler, Vaníček, Hruška, TomešJ. Černík, Klazar (46. Dítě)

Diváků: 150

Jíra – Flachbart, Murárik, Borovička, Horák – Jiránek (68. M. Novotný), Buryán (16. Mižič), Škarecký, Smetana, Sivrič – Martin Korec (79. Šimek)

 
góly: 73. Rejl, 78. Podolník z pen. – 23. Sivrič, 29. Škarecký, 90. M. Novotný
karta: 61. Rejl, 63. Tomeš, 72. J. Černík – 47. Jiránek, 80. Sivrič
karta:
rozhodčí: Kvaček – Fojtík, Čechlovský
delegát:
Bobek Karel
  Střely na branku: 3:5
Střely mimo: 2:3
Rohové kopy: 5:1
Ofsajdy: 0:8
Fauly: 16:17
Hráč utkání:
Martin Hruška
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Benátky urvaly tři body v úplném závěru zápasu !

Benátečtí fotbalisté si připsali další tři body z venkovního zápasu. Výhra se ale nerodila vůbec lehce. V prvním poločase si hosté vypracovali bytelný dvoubrankový náskok, když se trefil chorvatský legionář Sivrič a chvíli po něm také Škarecký. Domácí ovšem čtvrt hodiny před koncem taktéž díky dvěma rychlým brankám soupeřův náskok umazali. Nejprve po standardní situaci hlavou skóroval Rejl, o tři minuty později vyrovnal z pokutového kopu Podolník. V poslední minutě vyrobil hrubku královédvorský brankář Ulrych a po přiťuknutí Mižiče přisoudil tři body hostům z Benátek Matěj Novotný.

První velkou šanci zápasu si vypracovali domácí, avšak Vaníček z nadějné příležitosti branku překopl. Benátečtí odpověděli Jiránkovou střelou, která ale mířila nad branku. Ve 23. minutě dostal Jiránek dlouhý aut přes Martina Korce k Mateji Sivričovi, který byl nedůsledně bráněn, tudíž mohl pohodlně překonat brankáře Ulricha – 0:1. To už hráli Benátečtí bez zkušeného Buryána, který se zranil, musel jej tak nahradit Mižič. Chorvatský záložník Sivrič byl při chuti. O dalších šest minut později přebral dlouhý nákop z hloubi pole a předložil balón Martinu Škareckému a Benátky slavily podruhé – 0:2. Toto vedení benátecké hráče nabudilo, první poločas se tak v poklidu dohrál.

V tom druhém se nadále hrála vyrovnaná kopaná, o malinko fotbalovější byli přece jenom hosté, kteří drželi Dvůr Králové pevně na distanc. V 73. minutě fauloval Murárik a centr z trestného kopu hlavičkoval Jiří Rejl a gólman Jíra se po míči jen smutně ohlédl – 1:2. Jak rychle Benátky v prvním poločase vedení nabyly, tak rychle ho také pozbyly. V 77. minutě si v pokutovém území počínal nedovoleně Horák vůči Samlerovi a hlavní rozhodčí Kvaček odpískal pokutový kop. Míč si postavil Jiří Podolník a nedal Jírovi žádnou šanci zasáhnout – 2:2. Když už to vypadalo, že zápas dospěje k dělbě bodů, udělal v 90. minutě hrubou chybu domácí brankář Ulrych, kterému míč vypadl přesně na Mižičovi kopačky. Benátecký záložník se neunáhlil, našel nabíhajícího Matěje Novotného a ten vrátil středočeskému týmu zpět vedení – 2:3. Domácím nepomohlo ani "šachování" s časomírou, která na několik minut od vyrovnávacího gólu zamrzla. Video záznam však Dvůr Králové usvědčuje z unfair jednání, pro nějž neměl pochopení ani hlavní rozhodčí Kvaček, který v "88." minutě, respektive v 92. minutě zápas správně ukončil.

Benátečtí si připsali do divizní tabulky další tři body, které se ale po poměrně jednoznačném průběhu nerodily lehce. V posledním kole je čeká velmi těžký protivník z Jablonce nad Jizerou. Jabloneček je farmou Jablonce nad Nisou, takže se dá předpokládat posílení o hráče z prvoligového kádru.


Trenér Benátek Vladimír SEDLÁČEK: „Čekali jsme těžké utkání se soupeřem z druhé poloviny divizní tabulky, který nedávno porazil velmi kvalitní živanický tým. Jeli jsme sem s cílem bodovat. Do utkání jsme vstoupili velmi dobře, dostali jsme se do vedení. Přežili jsme také dvě příležitosti domácího týmu, z nichž jedna byla vyložená. Poté jsme po velmi dobře sehraném signálu a po pěkné akci vstřelili dvě branky. Po druhém gólu jsme se uklidnili. Bohužel do druhé půle jsme vstoupili profesorsky. Přestali jsme se pohybovat a nabízet. Domácí díky své bojovnosti a zarputilosti během dvou minut vyrovnali. V tu chvíli byl zápas otevřený na obě dvě strany. V závěru jsme měli štěstí, kdy domácímu brankáři propadl míč a tuto situaci jsme dobře vyřešili. Za vítězství jsme rádi, avšak druhý poločas jsme si zbytečně zkomplikovali a museli jsme tři body v závěru těžce vydřít."

Trenér Dvora Králové Miroslav CHALUPA: „Tento zápas se mi těžko hodnotí. V prvním poločase byl efektivnější soupeř, přesto jsme si vypracovali první šanci, kterou jsme jako obvykle neproměnili. Benátečtí šli velmi lacino z autového vhazování do vedení, poté dokázali po naší zbytečné ztrátě zvýšit na 2:0. I když se nám hra nedařila, silou vůle jsme ve druhém poločase během minuty vyrovnali. V poslední minutě jsme se ale dopustili hrubé chyby, za kterou jsme zaplatili."

Předzápasové představení soupeře z Dvora Králové naleznete ZDE!

ON-LINE: TJ Dvůr Králové – SK Benátky ZDE!

VIDEO: TJ Dvůr Králové – SK Benátky ZDE!

VIDEA k jednotlivým zápasům ZDE!

Články z novin naleznete ZDE a ZDE

Hodnocení trenérů dalších utkání naleznete ZDE.

VÝSLEDKY 14. kola DIVIZE "C":

  • Dvůr Králové – SK Benátky 2:3 (0:2)
  • Letohrad – Ústí n/O. 1:2 (1:0)
  • Pěn./Turnov – Česká Třebová 4:2 (3:2)
  • Dobrovice – Týniště n/O. 5:1 (2:1)
  • Kutná Hora – Český Brod 2:1 (1:0) článek
  • Náchod – Pardubice "B" 5:1 (0:1)
  • Jablonec n/J. –  Živanice 3:2 np (2:2) 
  • Trutnov – Vysoké Mýto 3:2 np (2:2) 

Příští 15. kolo ve 13:30 hod., SOBOTA: Ústí n/O. – Dvůr Králové, Česká Třebová – Dobrovice, Vysoké Mýto – Kutná Hora, Týniště n/O. – Trutnov, Český Brod – Náchod, Pardubice "B" – Letohrad, Živanice – Pěn./Turnov, NEDĚLE: Benátky – Jablonec n/J.