Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

14. kolo divize: TJ Dvůr Králové – SK Benátky
ON-LINE textový přenos utkání ZDE.
VIDEO přímý přenos utkání (?) ZDE.

V NEDĚLI 9.11. podruhé za sebou na půdu soupeře, zajíždíme k týmu – TJ DVŮR KRÁLOVÉ



Mimořádně vyrovnané je nyní čelo tabulky v divizní skupině C. Osamostatněná je na čele vedoucí Dobrovice se sedmibodovým náskokem na druhé Benátky. Další tři týmy disponují šestadvaceti body a Trutnov s Letohradem mají o dva body méně. Poslední dvě podzimní kola tak budou zcela jistě velmi napínavá. Benátečtí fotbalisté v tom nejbližším utkání vyrazí na půdu aktuálně 14. týmu soutěže – TJ Dvůr Králové. Východočeši v dosavadních 13 odehraných zápasech 4 zvítězili a 9 prohráli. Zajímavé je, že ani v jednom případě zápas královédvorských fotbalistů nedospěl do penaltového rozstřelu – novinky letošní sezóny. Při skóre 12:29 získali Dvorští 12 bodů a vyplývá z toho, že střelecká potence tohoto týmu není nikterak oslnivá. Méně gólů v soutěži dosud nastřílel jen poslední Český Brod.

MINULÉ kolo Benátky:
Benátky v minulém kole zajížděly do Živanic, tedy na horkou půdu kvalitního týmu z Pardubicka. Proti domácímu týmu, který se zaslouženě pohybuje v horních patrech tabulky, Benátky sehrály vyrovnanou partii, jenže si nakonec nepřivezly ani jediný bod. Do vedení domácí poslal v 67. minutě Gorol a Kakrda v 87. minutě zvýšil na 2:0. V nastavení skóre už jen kosmeticky z opakované penalty upravil Flachbart (článek z utkání).

MINULÉ kolo Dvůr Králové:
Dvůr Králové zajížděl do Letohradu a čelil domácímu favoritu, kterému navíc sedl úvod utkání a po šesti minutách již vedl po trefě Tichého. Poté se dlouho hrála otevřená partie a v 73. minutě přidal uklidňující gól letohradský Kabourek. Dvoubrankový náskok tým FK OEZ udržel a po poctivém výkonu se tak mohl radovat z výhry a také s faktem, že zůstal na dostřel čelu tabulky (článek z utkání a video).
Dvůr Králové nastoupil v minulém 13. kole venku v Letohradě v této sestavě: Ulrych – Černík, Rejl, Kruliš, Picha – Tomeš, Hruška, Vaníček, Zamlet (81.Vitebský) – Klazar, Dítě (62. Žaba)

Představení soupeře – TJ Dvůr Králové nad Labem:
Nejvíce prostoru v soupeřově brance dostává Viliam Ulrych, jenž je kmenovým hráčem tohoto oddílu. V obraně působí stálice královédvorského klubu, mnoho z nich nemá zkušenosti s vyšší než divizní soutěží. Buď jsou odchovanci našeho soupeře, nebo hráli někde v okolí, jako kupříkladu Jakub Drapač ve Lhotě pod Libčany. Inventářem obrany Dvora Králové je čtyřicetiletý Martin Kruliš, který v tomto týmu působí již pěknou řádku let. Osm let je součástí tohoto divizního oddílu také Jiří Rejl. Dorosty Pardubic pak prošel devatenáctiletý Dominik Černík. Gólově se dokáže prosadit záložník Ondřej Vaníček, jenž přišel do Dvora Králové z Nového Bydžova a dvěma góly sestřelil Živanice. Novým Bydžovem, tehdy hrajícím krajský přebor, prošel také Petr Tomeš. Nejzkušenějším hráčem Dvora Králové je třiatřicetiletý záložník Martin Hruška. Martin Hruška je odchovancem Bílé Třemešné. Jeho prvním profesionálním angažmá byly prvoligové Teplice, kde ale nejvyšší soutěž neochutnal. Nastupoval spíše za tamní rezervu a následně působil tři roky ve třetiligovém Chomutově. Přes druholigové Ústí nad Labem se dostal do kádru mosteckého prvoligového týmu, tam si již nejvyšší soutěž zahrál. Stalo se tak v 7 zápasech. Následoval návrat do Ústí nad Labem a posléze zpět do Teplic, ale ani na druhý pokus zde do zápasů Gambrinus ligy nenaskočil. Po neúspěšném přípravném letním období zamířil na tři roky do slovenské nejvyšší soutěže do Trnavy, kde v 78 zápasech nastřílel 16 branek a stal se miláčkem tamních ochozů. U našich východních sousedů si jej vyhlédla Viktoria Plzeň, na západě Čech mu ale pšenka příliš nekvetla. Nastoupil pouze do 3 prvoligových zápasů, z toho pouze jednou byl v základní sestavě a za půl roku se pakoval. V Plzni si ale zahrál předkolo Ligy mistrů proti Besiktasi Istanbul. Následovalo další slovenské angažmá, tentokrát v týmu Zlatých Moravců, kde ve 40 zápasech zaznamenal 7 branek. Odtud přestoupil do druholigového Zlína, kde za rok a půl přidal 26 zápasů a 4 branky. V zimě letošního roku odešel na hostování do třetiligového Chomutova, aby se v létě vrátil tam, kde působil v dorostenecekém věku – do divizního Dvora Králové. V české nejvyšší soutěži nastřádal 10 startů. Dorosty Slovanu Liberce pak prošel Václav Hák. Opravdovým kanonýrem našeho soupeře je Jakub Černík, který v loňské sezóně nastřílel šestnáct branek. Další útočník Radek Klazar byl kdysi dokonce v přípravě s druholigovým Hradcem Králové, do jehož kádru se neprobojoval. Již v patnácti letech však vstřelil svůj první divizní gól, stalo se tak v dresu Dvora Králové. Třetí ligu si Klazar zahrál v Převýšově a v Hradci Králové si zahrál juniorskou ligu. Hlavním trenérem mužstva je Miroslav Chalupa, někdejší kouč Nového Bydžova. Jeho asistenty jsou Jaroslav Hampl a Stanislav Ježek, bývalý obránce našeho soupeře.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Kvaček Jan z Chrudimi. Na pomezí mu budou pomáhat p. Fojtík Martin z Pardubic a p. Čechlovský Ondřej z Chrudimi. Delegátem FAČR je p. Bobek Karel z Žitenic (okr. Litoměřice). Rozhodčím přejeme, aby se jim ve Dvoře Králové rozhodovalo co nejlépe.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 14. kola Divize „C“ bude sehráno na fotbalovém stadionu pod Hankovým domem ve Dvoře Králové v NEDĚLI 9. listopadu s výkopem ve 14:00 hodin.

ODJEZD na utkání:
Odjezd je v 10:45 hodin ze stadionu a o dvě minutky později z Burzy. Jede se malým autobusem!!
Fanoušci, kteří mají zájem jet na utkání, musí použít vlastní dopravu. Děkujeme za pochopení a případné povzbuzení svými hlasivkami ve Dvoře Králové.

Textový ON-LINE přenos: 14. kolo: TJ Dvůr Králové – SK Benátky

Přímý VIDEO přenos (?): 14. kolo: TJ Dvůr Králové – SK Benátky

Webové stránky soupeře: TJ Dvůr Králové

Vzdálenost k soupeři: cca 105 km

--> Zpět