Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 11.kolo 19.10.2013

TJ Sokol Ovčáry   SK Benátky
3:0
( 0:0 )

Straka – Pechar, Ondrák, Studený, Viskup – Mižič (76. Matějček), Baloun, Mihalík, Maršner – Hašler (80. Kudela), Müller (90. Šmajda)

Diváků: 200

Jíra – Rosenkranz, Karásek, Jakubec, Třasák – Kamlach (20. Novotný), Buryán, Škarecký, Horák (78. Jiránek) – Šimek (85. Murárik), Michal Korec (52. Mašek)

 
góly: 60. Viskup, 70. Mihalík, 89. Kudela
karta: 44. Mihalík – 20. Jíra, 28. Buryán, 44. Škarecký
karta:
rozhodčí: Pospíšil – Wolfram, Radina
delegát:
Netahlík Rudolf
  Střely na branku: 6:2
Střely mimo: 8:2
Rohové kopy: 6:2
Ofsajdy: 0:2
Fauly: 10:10
Hráč utkání:
Miroslav Baloun
Hráč utkání:
Martin Škarecký

Průběh zápasu

Benátky na Ovčáry nestačily a vrátily se bez bodů !

Překvapit silné Ovčáry, tak jako v minulé sezóně, se snažili benátečtí fotbalisté. Výkon svěřenců trenérů Sedláčka a Sosnovského měl ale k ideálu daleko. Za celý  zápas totiž na brankáře Straku mířily pouze dvě střely, které ale nebyly nikterak nebezpečné. Takže gólman Strakova formátu si s nimi hravě poradil. Ovčárští po celé utkání byli nebezpečnějším týmem a po závěrečném hvizdu dobře pískajícího rozhodčího Pospíšila si mohli připsat plný bodový zisk za přesvědčivou výhru 3:0.

Po prvním poločase už mohlo být rozhodnuto. Někdejší hráč ligového Liberce Maršner si totiž vypracoval tři velmi dobré brankové příležitosti. V cestě za gólem však těmto šancím scházela buď Maršnerova nepřesnost, nebo naopak benátecký brankář Jíra. Hosté si vypracovali pouze jednu střelu, kterou měl na svědomí Šimek, jenž nahradil zraněného Martina Korce. Šimkův pokus však v pohodě zkrotil Straka. První poločas tak pro Benátky skončil ještě šťastně přijatelnou bezbrankovou remízou.

Aktivita hráčů z mělnického okresu pokračovala též po poločasové přestávce. V 60. minutě už udeřilo. Po rohovém kopu byl v pokutovém území nejdůraznější Martin Viskup než obránce Jakubec a dostal míč za Jírova záda – 1:0. Po této brance byli benátečtí chvíli lepším mužstvem a  vzápětí si vytvořili výhodu přímého kopu z velmi výhodné vzdálenosti. Horák sice prostřelil zeď, přesto míč k brankáři Strakovi nedoputoval. O zhruba deset minut později lovil míč Jíra ze sítě podruhé. Hostující brankář vyboxoval míč pouze k Jakubu Mihalíkovi, který jej hlavou přehodil – 2:0. Ovčárští i nadále dominovali a přidali hostům na cestu ještě jednu branku. V předposlední minutě přišel dlouhý nákop na nabíhajícího Dušana Kudelu, který pokořil vybíhajícího Jíru přesnou střelou k tyči – 3:0. O chvíli později rozhodčí utkání ukončil a domácí tak mohli slavit zaslouženou výhru. 

Benátečtí se z této porážky na hřišti největšího favorita krajského přeboru musí brzy oklepat, neboť za týden hostí v dalším derby Čelákovice. Tým z Polabí má zatím výsledky jako na houpačce, avšak v derby se rozdíly mažou, takže se dá očekávat vyrovnaný fotbal, kde může rozhodnout sebemenší chybička.


Trenér Benátek Vladimír SEDLÁČEK: „Domácí vyhráli zaslouženě. Řekl bych, že do 60. minuty byl zápas vyrovnaný. Poté Ovčáry po rohovém kopu vstřelily první branku a od té doby byly lepší. Neměli jsme žádnou sílu utkání zvrátit. Ukázalo se, že nám citelně chybí Martin Korec i Pepa Jiránek, který ještě není stoprocentně fit. Soupeř je trošku někde jinde, jeho kádr má větší kvalitu a je zkušenější. Jsem nespokojen s výkonem všech hráčů."

Trenér Ovčár Miroslav SANKOT: „Utkání bylo rozhodně vyšší úrovně, než která náleží krajskému přeboru. Vše bylo o první brance. Tým, který ji obdrží, musí hru otevřít. Co se týče brankových příležitostí, tak to bylo zasloužené vítězství Ovčár. Ještě další řadu šancí jsme neproměnili. Ale jak jsem již řekl, slušně odehraný zápas. Přeji Benátkám, ať se jim daří v dalších zápasech."

Předzápasové představení soupeře z Ovčár naleznete ZDE!

ON-LINE: TJ Sokol Ovčáry – SK Benátky ZDE!

CELÉ VIDEO ze zápasu naleznete ZDE!

VÝSLEDKY 11. kola Krajského přeboru :

Příští 12. kolo ve 14:30 hod., SOBOTA:  N.Strašecí – Jíloviště, Un.Beroun – Ovčáry, Dobříš – Libiš, Tn.Rakovník – Čáslav "B" (14:15), NEDĚLE: SK Benátky – Čelákovice, Semice – Klecany, Sedlčany – Vraný, Pol.Nymburk – Sp.Příbram.