Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo
ON-LINE přenos utkání, začátek v 15:30 hodin:
TJ Sokol Ovčáry - SK Benátky

V SOBOTU 19.10. zajíždí "A" tým v 11. kole k týmu - TJ SOKOL OVČÁRY



Benátečtí fotbalisté se vezou na vítězné vlně, vždyť z posledních pěti zápasů si připsali plných patnáct bodů! Navíc z nich mají impozantní skóre 23:5! Nyní je ale čeká poněkud tvrdší oříšek. Fotbalisté TJ Sokola Ovčáry se totiž nachází na 1. příčce tabulky krajského přeboru. Prohráli zatím pouze jednou, ve Vraném. Druhým jejich přemožitelem se budou snažit být benátečtí hráči (dosavadní výsledky a tabulka KP – TJ Sokol Ovčáry).

V LOŇSKÉ sezóně proti Ovčárům:
V minulé sezóně přihlásili Ovčárští krajský přebor. Pro někoho to bylo velké překvapení, protože sezóny následující čeřili hráči z okresu Mělník vody v ČFL. Jejich kádr zůstal až na malé drobnosti prakticky nezměněn. Tým navíc doplnilo několik nadějných hráčů z mělnického okresu. Studenější sprchu však v Ovčárech v úvodním kole loňské sezóny rozhodně nečekali. Benátečtí zde totiž zvítězili 2:1. Přesně mířili Jiránek se Škareckým. Jedinou branku domácích vstřelil Maršner (článek z utkání).
Daleko lépe připraveni nastoupili hráči Ovčár k odvetě. Na jaře v Benátkách neponechali nic náhodě a odvezli si zaslouženou výhru 2:0 po brankách Voljanského a Hašlerka (článek z utkání).

MINULÉ kolo Benátky:
Benátečtí minulý týden hostili na svém stadionu Libiš. Nepříliš oblíbeného soupeře dokázali skolit cennou výhrou 1:0. Jediný zásah zaznamenal Michal Korec, který se tuto brankou dotáhl ve střelecké tabulce na svého bratra Martina. Nutno dodat, že Benátečtí si vypracovali více brankových šancí, tudíž je tato výhra zasloužená (článek z utkání).

MINULÉ kolo Ovčáry:
V minulém kole čekala našeho soupeře cesta do Sedlčan. Tento nevyzpytatelný tým se sice nachází ve spodku přeborové tabulky, avšak jeho sílu dokonale poznali i favorizovaní hráči z Mělnicka. Z prvního poločasu si do kabin odnesli díky Šmajdově brance nejtěsnější náskok. Ve druhé půli však vyrovnal Martin Valsa a Sankotův tým se začal bát. Zkušený Ondrák však strhl vedení opět na stranu svého týmu. Výhru poté v nastaveném čase pojistil Maršner. Vrásky na čele trenéra Sankota ale určitě udělaly neúčasti Hašlera, Kudely, Matějčka, Voljanského a Rubeše (článek z utkání).
Sokol Ovčáry nastoupily v minulém 10. kole venku proti Sedlčanům v této sestavě: Straka – Pechar, Ondrák, Baloun, Viskup – Mižič, Baloun, Mihalík, Maršner – Müller, Šmajda

Představení soupeře – TJ Sokol Ovčáry:
Jak již bylo řečeno, Sokol Ovčáry několik let působil ve třetí nejvyšší fotbalové soutěži – ČFL. Tento úspěch je spojen se jménem místního podnikatele Stanislava Ondráka staršího, po jehož úmrtí klub přihlásil až pátou nejvyšší soutěž. Právě po někdejším prezidentovi se jmenuje ovčárský stadion. Branku Sokola hájí už pěknou řádku let zkušený Radim Straka. Někdejší mládežnický gólman Mladé Boleslavi si zachytal dokonce první ligu! Jeden start si připsal v barvách týmu Bohemians Praha. Obranu diriguje syn někdejšího prezidenta Stanislav Ondrák mladší. Devětatřicetiletý stoper pamatuje cestu místního klubu ze III. třídy až do III. ligy. Dalo by se říct, že je naprostým unikátem v českých fotbalových luzích a hájích. Nepřeberné množství zkušeností má též Jan Studený, který se mihl ve druholigovém kádru Ústí nad Labem, Martin Viskup nebo Radek Pechar. Nepřehlédnutelnou osobností je též Milan Matějček, v současnosti též divizní rozhodčí. I on má druholigové starty. Ve dvaceti letech nastoupil ve dvou případech za Neratovice. V záloze spoléhají Ovčárští na rychlonohého Aleše Maršnera, mistra ligy s Libercem, který si ale za severočeský tým zahrál pouze jeden zápas. Nadějné mládí reprezentuje Jan Mižič. Tento talentovaný fotbalista přestoupil v raném věku z Bohemians 1905 do dorosteneckého mladoboleslavského týmu. Před tuto sezónou se však z juniorky překvapivě stěhoval do Ovčár. Nahradil tak Jana Šmidrkala, který vyslyšel vábení divizních Louňovic. Útočná vozba skýtá také zajímavá jména. Největší zkušenosti má jistě Tomáš Hašler. Střelec jedné ze tří branek v minulém přeborovém ročníku do sítě Benátek nad Jizerou si zahrál první ligu ve Slavii Praha a Hradci Králové. Ve 12 utkáních dokázal vstřelit 1 branku. Důrazný hlavičkář hrál také druhou ligu na Xaverově a v Krči. V současné době rovněž působí jako kondiční trenér sparťanské juniorky. Pro benátecké příznivce je v kádru Ovčár také jedno známé jméno, Michal Voljanskij. Zkušený útočník si v minulosti zahrál kupříkladu třetí ligu za Mělník, divizi za Ovčáry či krajský přebor za Dobrovici a dvakrát též v Benátkách nad Jizerou. Na tohoto hráče s velmi dobrým výběrem místa si budou muset dát Benátečtí velký pozor. Oslabením pro útok domácího týmu určitě bude odchod Petra Hyky do divizního Štětí. Jeho místo se snaží zaujmout Šmajda z Lobkovic či daleko zkušenější Miroslav Müller, jenž pamatuje ovčárské tažení třetí ligou. Naposledy hostoval v Roudnici nad Labem, odkud se do Ovčár vrátil. Müller je také s osmi brankami nejlepším střelcem mužstva. Trenérem mužstva Ovčár je p. Miroslav Sankot.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Pospíšil Miloslav z Vrdů (okr. K.Hora). Na pomezí mu budou pomáhat p. Wolfram Pavel a p. Radina Marek. Delegátem FAČR je p. Netahlík Rudolf z Kouřimi (okr. Kolín). Rozhodčím přejeme, aby se jim v Ovčárech rozhodovalo co nejlépe.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 11. kola Ondrášovka krajského přeboru bude na fotbalovém stadionu Stanislava Ondráka v Ovčárech sehráno v SOBOTU 19. října s výkopem v 15:30 hodin. Přijeďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším venkovním utkání v Ondrášovka krajském přeboru a k zisku tří bodů!

Sledujte ON-LINE: 11.kolo: TJ Sokol Ovčáry – SK Benátky

Více o soupeře na jeho stránkách: TJ Sokol Ovčáry

--> Zpět