Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 1.kolo 08.08.2008

SK Spartak Příbram   SK Benátky
5:1
( 0:0 )

Novák – Havrlík, Huleš, Steinbauer, Šutek – Černý, Smejkal (82.Kareš), Chlasták, Dražan – Gregořica (87.Dostálek), Bozděch

Diváků: 150

Řezáč – Kopa, Lacina (53.Voljanskij), Hrouda, Novotný (60.Sabol) – Hrechko, Bejda (66.Kořínek), Záblacký, Korejza – Došlý, Dytrt

 
góly: 47. a 72. Bozděch, 51. a 85. Černý, 59. Gregořica – 89. Voljanskij
karta: Černý, Smejkal, Dostálek - Korejza
karta:
rozhodčí: Benák - Šmejkal, Hron
  Střely na branku: 5:5
Střely mimo: 5:9
Rohové kopy: 5:5
Ofsajdy: 2:1
Fauly: 17:9
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Benátky si v Příbrami vybrali krutou nováčkovskou daň !

Po deseti letech se fotbalisté Benátek nad Jizerou opět představili v nejvyšší soutěži v kraji – přeboru. Los soutěže jim jako první tým přiřkl Spartak Příbram, a tak se Benátečtí už v ranních  hodinách stěhovali do proslulého „uranového města“. Začátek zápasu byl naplánován na 10:15. Utkání by se dalo nazvat zápasem dvou rozdílných poločasů, ale pojďme hezky od začátku.

Obě mužstva v úvodu utkání spíše vyčkávala a první vážnější moment přišel až v 15. minutě. Z velké dálky napřáhl Serhiy Hrechko, který loňskou sezónu strávil v dresu Zličína v pražském přeboru, a brankář Novák měl co dělat, aby konečky prstů utěšenou ránu vytáhl na roh. Agilní Hrechko měl ve 30. minutě na noze dokonce vedoucí gól Benátek! Postupoval ze strany úplně sám, ale míč napálil metr vedle pravé tyče domácí branky. O chvíli později centrovala další nová akvizice Záblacký, ale ze závaru se hostům kýžený gól nepovedlo vytěžit. Těsně před koncem poločasu zahrával Novotný rohový kop, Novákovi vypadl míč z rukavic, ale štěstí chybělo, aby někdo z benáteckých hráčů dopravil míč do sítě. V úvodním poločase nového ročníku byli benátečtí hráči aktivnější než domácí Spartak.

Ihned po začátku druhého poločasu přišel pro hosty šok. Dlouhý výkop brankáře Nováka přeletěl stopera Hroudu a hbitý Bozděch, nová posila z jihočeského Tábora, s chladnokrevností kanonýra prostřelil Řezáče – 1:0. To však ještě nebylo z domácí strany vše. Obrovskou hrubku vyrobil druhý stoper Lacina, váhal s rozehrávkou, až ho obral Černý a k radosti domácích fandů přehodil Řezáče – 2:0. Na to reagoval trenér Hejno a místo Laciny poslal na hřiště kanonýra Voljanského. Domácí však hráli s neobyčejnou lehkostí a za přispění hostující obrany přidali třetí zásah. Míč se několikrát odrazil od bránících hráčů a mladý snajpr Gregořica ho uklidil do sítě – 3:0. Poté o sobě dal vědět i Voljanskij, ale jeho hlavička byla příliš slabá. Hosté byli bezradní, naopak domácí dál řádili. Po centru ze strany dal svůj druhý gól v zápase Bozděch4:0. Střídající Sabol pak protáhl Nováka, ale jeho efektní rána neuspěla. V 83. minutě se opět mohli radovat hosté, ale Řezáč se vytáhl. O minutu později dokonce domácí stoper nastřelil hlavičkou břevno. V 85. minutě se zápas změnil v debakl pro hostující mužstvo. Hrouda opět chyboval a Černý se stejně jako Bozděch trefil podruhé v tomto zápase – 5:0. Minutu před koncem se přeci jen prosadily i Benátky. Dytrt posadil míč na hlavu Michala Voljanského, který trefil šibenici – 5:1. To byla však pouze slabá náplast na to, jakým způsobem vstoupili Benátečtí do nové sezóny v krajském přeboru.

Předzápasové představení soupeře z PŘIBRAMI naleznete ZDE !

VÝSLEDKY 1. kola krajského přeboru : 

  • SK Spartak Příbram – SK Benátky 5:1 (0:0)
  • Slovan Velvary – FC Graffin Vlašim "B" 2:1 (1:0) 
  • AFK Sokol Semice – Sokol Zápy 3:1 (1:1)
  • SK Černolice – Český Lev-Union Beroun 1:3 (0:2)
  • Sokol Nové Strašecí – FK Dobrovice 0:2 (0:2)
  • SK Úvaly – Slavoj Řevnice 1:3 (0:1) 
  • Sokol Libiš – FK Litol 0:3 (0:1)
  • Polaban Nymburk – Stará Boleslav 0:0 (0:0)

Příští 2. kolo: SOBOTA: Spartak Příbram – Pol.Nymburk (10:15), Řevnice – Libiš, Litol – Velvary, Union Beroun – Úvaly, Stará Boleslav – Černolice, NEDĚLE: SK Benátky  TJ Sokol Zápy, Dobrovice - Semice, Vlašim "B" – N.Strašecí.

Fotogalerie