Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

SK SPARTAK PŘIBRAM - SK BENÁTKY

Po deseti letech otevíráme brány krajského přeboru, v sobotu zajíždíme do Příbrami


Naposledy v sezóně 1998/1999 si benátečtí fotbalisté zahráli v krajském přeboru. Celých deset let toužili po návratu a v loňské sezóně se jim to podařilo. V sobotu 9. srpna se naši hráči představí v úvodním kole krajského přeboru na hřišti Spartaku Příbram.

Spartak PříbramSK Spartak Příbram ještě před dvěma lety hrál I.A třídu a v loňském ročníku krajského přeboru skončil jako nováček na hezkém 7. místě. Spartak disponuje také velice pěkným sportovním areálem.
Hráčský kádr Příbrami tvoří několik zkušených hráčů, které vhodně doplňují hráči mladší generace. Do kategorie matadorů patří bezesporu brankář Jan Solnař, jenž chytával 3.ligu za Příbram a Milín nebo divizi ve Voticích. Velice platným hráčem je určitě i kanonýr Jakub Gregořica, zajímavým hráčem je i Clotaire Dommo,hráč černé leti, působící v Příbrami od loňského roku. V letním období se mužstvo doplnilo o několik hráčů. Největší posilou je zřejmě Martin Chlasták ze Sedlačan, které sestoupily z krajského přeboru. Spartak si asi hodně slibuje také od nově příchozího Michala Pince z Dobříše a Davida Bozděcha z Tábora.
Spartak sehrál v přípravě několik přípravných zápasů. Porazil například účastníky I.A třídy skupiny „A“ Milín 2:1, Hořovicko "B" 7:0 a s Novým Knínem remizoval 3:3.

Benátky se v přípravném období utkaly s celky Bakova n/Jiz. (6:3), Ostré (4:1), Předměřic (8:1), Ovčár (0:4) a generálkou před startem soutěže, bylo utkání s týmem SK Zeleneč, nováčekem I.A třídy (4:1) - příprava. Mužstvo také dostalo novou tvář, podařilo se vhodně doplnit novými posilami, které si můžete přečíst v článku na našem webu (posily). Jak už jsme na začátku řekli, po deseti letech se opět představíme v krajském přeboru a věříme, že si premiéru nenecháte ujít!

Jako hlavní rozhodčí bude řídit utkání pan Benák Petr, na pomezí mu budou pomáhat pánové Šmejkal Jiří a Hron Karel.Delegátem ze svazu je pan Hora Jan.

Utkání bude sehráno v sobotu 9. srpna se začátkem v 10:15! Pro případné zájemce bude vypraven autobus s odjezdem v 7:30 hodin od stadionu a o 5 minut později z Burzy.

Internetové stránky soupeře: SK SPARTAK PŘÍBRAM

--> Zpět