Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 7.kolo 21.09.2013

TJ Jíloviště   SK Benátky
0:7
( 0:2 )

Vahala – Pecháček (46. Adamča), Krištůfek (68. Staněk), Bezpalec, Moc (80. Jiráň), Kočí, Hannachi, Štáfek, Obermajer (68. Janoušek), Balcar (60. Lehovec), Černý

Diváků: 250

Jíra – Rosenkranz (75. Horák), Jakubec, Borovička, Třasák – Kamlach (65. Novotný), Buryán, Škarecký, Jiránek – Martin Korec (80. Krýda), Michal Korec (69. Šimek)

 
góly: 15. a 61. Michal Korec, 27. Mart. Korec, 49. a 56. Kamlach, 65. Škarecký, 85. Šimek
karta: 21. Hannachi, 40. Bezpalec, 46. Adamča
karta: 21. Hannachi
rozhodčí: Čermoch – Bartůšek, Kaucký
delegát:
Hora Jan
  Střely na branku: 5:10
Střely mimo: 5:4
Rohové kopy: 2:4
Ofsajdy: 0:3
Fauly: 10:23
Hráč utkání:
Jan Kočí
Hráč utkání:
Martin Třasák

Průběh zápasu

Benátky nastřílely opět sedm branek, tentokrát na půdě Jíloviště !

Zřejmě jeden z nejlepších možných výkonů předvedli benátečtí fotbalisté na hřišti ambiciózního Jíloviště, které disponuje malým hřištěm. Tento fakt nemůže znehodnotit ani vyloučení afrického útočníka Hannachiho v barvách Jíloviště ze 21. minuty. Benátečtí byli v ofensivě při chuti a nejlepší obranu krajského přeboru pokořili celkem sedmkrát. Sami přitom ani jednou neinkasovali a domácím tak určitě příchuť Posvícení které se na hřišti konalo zhořkla.

Již ve 4. minutě mohli jít hosté do vedení. Rosenkranz poslal míč na Škareckého, který ale z malého vápna mířil nad branku. Gólu se Benátky dočkaly o jedenáct minut déle. Jíloviště mělo výhodu standardní situace, kterou odhlavičkoval Třasák na Michale Korce, toho neeliminoval domácí obránce a Michal Korec  si to z vlastní poloviny namířil zcela osamocen na brankáře Vahalu, jehož pokořil střelou mezi nohy – 0:1. Jak již bylo řečeno, o chvíli později byl za přílišné řečnění potrestán žlutou kartou domácí kanonýr Hannachi. Jelikož ústa tohoto hráče nepřestala debatovat, hlavní rozhodčí Čermoch sáhl opět do kapsičky a nespokojenému Afričanovi ukázal druhou žlutou kartu a tudíž kartu barvy červené. Přesilová hra byla záhy využita. Další nedůraz potrestal Buryán, který vypíchl míč váhajícímu domácímu hráči a našel přesnou příhrou Martina Korce, který udělal kličku domácímu obránci a střelou k pravé tyči si věděl rady – 0:2. V poločase tak mohli být benátečtí určitě spokojenější. 

Druhá půle začala kuriózní situací v domácí podobě. V poločasové přestávce zůstal v kabině Pecháček, kterého do druhé půle nahradil Adamča. Domácí ovšem toto střídání v poločase nesignalizovali a střídající Adamča zahájil druhou půli, jako kdyby hrál od první minuty. Toho si ovšem všiml hlavní rozhodčí a domácímu Adamčovi udělil právem žlutou kartu. Ale pojďme zpět k fotbalu. Lépe do druhé půle hosté snad ani vkročit nemohli. Na polovině hřiště vyhrál hlavičkový souboj Michal Korec, posunul míč na svého staršího bratra Martina, ten se neunáhlil a místo očekávané střely nahrál před odkrytou část branky na nabíhajícího Jana Kamlacha, jenž měl lehkou úlohu – 0:3. Brankostroj benáteckých hráčů pokračoval i nadále.  Přesný centr Martina Korce doplachtil na hlavu Jana Kamlacha a brankář Vahala mohl jít do sítě za svými zády pro míč počtvrté – 0:4. Netrvalo dlouho, kdy se Benátky prosadily znovu. Buryán si připsal druhou gólovou asistenci a po pěkné střele zaknihoval stejný počet branek v tomto utkání Michal Korec0:5. Domácí byli doslova na ručník, a to ještě nebylo vše. Jiránek prodloužil míč na Martina Škareckého, jenž křížnou střelou do levé šibenice donutil Vahalu jen mocně rozhodit rukama – 0:6. Poslední slovo měl v závěru střídající Radek Šimek, jehož poslal na zteč jílovišťské branky Martin Škarecký. Útočník Benátek obešel domácího brankáře a s jistotou přidal sedmý gól – 0:7. Poté byli domácí rádi, že dobře pískající hlavní rozhodčí Čermoch naposledy zadul do píšťalky.

Benátky však nesmí usnout na vavřínech. V dalším kole je čeká rezerva Čáslavi, která je momentálně trochu za očekáváním. Přesto se Benátečtí musí prezentovat podobným výkonem, který slavil úspěch v posledních dvou zápasech. Poté můžou zdárně atakovat čelo přeborové tabulky.


Trenér Benátek Vladimír SEDLÁČEK: „Zápas se mi pochopitelně hodnotí velmi dobře. Myslím si, že naši hráči splnili úkoly, které jsme si řekli. V Jílovišti je malé hřiště, na které nejsme příliš zvyklí. Byli jsme připraveni na důrazný fotbal s osobními souboji. Pro nás bylo důležité, že jsme na začátku druhé půle brzy vstřelili třetí branku. Od té doby jsme zcela ovládali hru a zaslouženě zvítězili. Těší mě naše produktivita. Byl bych rád, kdybychom v tom pokračovali i v následujících zápasech. Hlavně musíme být pokorní."

Trenér Jíloviště Jiří BEZPALEC: „Trenér domácích odmítl utkání zhodnotit."

 

Předzápasové představení soupeře z Jíloviště naleznete ZDE!

ON-LINE: TJ Jíloviště – SK Benátky ZDE!

CELÉ VIDEO ze zápasu naleznete ZDE!

VÝSLEDKY 7. kola Krajského přeboru :

Příští 8. kolo v 17:00 hod., SOBOTA:  Klecany – Libiš, Un.Beroun – Jíloviště, Dobříš – N.Strašecí, NEDĚLE: SK Benátky – Čáslav "B", Semice – Čelákovice, Sedlčany – Sp.Příbram, Vraný – Ovčáry, Pol.Nymburk – Tn.Rakovník.