Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo
ON-LINE přenos utkání, začátek v 16:30 hodin:
TJ Jíloviště - SK Benátky

V SOBOTU 21.9. zajíždí "A" tým v 7. kole k nováčkovi - TJ JÍLOVIŠTĚ



Po kanonádě proti Novému Strašecí, zajíždí benátečtí fotbalisté k nováčkovi soutěže k týmu – TJ Jíloviště. Tento klub je pro benátecké hráče, vedení i příznivce velkou neznámou, protože se bude jednat o první vzájemný zápas v historii. Jíloviště je obec, ležící v okrese Praha-západ, na úpatí kopce s vysílačem Cukrák. Žije zde přibližně 700 obyvatel. Zajímavé také bude to, jak se benátečtí popasují s menšími rozměry hřiště v Jílovišti. Avšak co se týče kopané, místní fotbalisté v minulé sezóně postoupili do krajského přeboru! V něm se zatím nachází na 5. místě s 12 body a aktivním skóre 9:4 (dosavadní výsledky a tabulka KP – TJ Jíloviště).

MINULÉ kolo Benátky:
Jak již bylo řečeno, zápas mezi Benátkami a Novým Strašecím se proměnil doslova v kanonádu. Po prvním poločase svítil na ukazateli stav 4:2, a i když to zprvu ve druhé půli nevypadalo na příliv gólů, opak byl pravdou. Celkem v tomto zápase padlo deset branek a zejména novostrašecký brankář Kut po prohře svého týmu 3:7 nebude na Benátky vzpomínat v nejlepším (článek z utkání).

MINULÉ kolo Jíloviště:
Soupeř z Jíloviště se v minulém kole konečně rozstřílel, vždyť do té doby nasázel soupeřům pouze pět branek! V Sedlčanech se ale zásluhou Kočího, Obermajera, Pecháčka a Hannachiho trefil čtyřikrát a připsal si cennou výhru 4:1. Brankář našeho příštího soupeře Ondřej Vahala inkasoval v krajském přeboru teprve počtvrté (článek z utkání).
TJ Jíloviště nastoupilo v minulém 6. kole venku proti Sedlčanům v této sestavě: Vahala – Křištůfek, Bezpalec, Černý, Štáfek – Obermajer (84. Adamča), Pecháček (78. Jíráň), Kočí, Moc (70. Staněk), Balcar (22. Lehovec) – Hannachi (82. F. Janoušek)

Představení soupeře – TJ Jíloviště:
Jak plyne z počtu inkasovaných branek, v Jílovišti se mohou spolehnout na gólmana Ondřeje Vahalu, který je synem slavnějšího Stanislava Vahaly, někdejšího brankáře Slavie Praha, Dunajské Stredy, Hradce Králové či Litole. Také Vahala mladší je odchovancem týmu, za nějž jeho otec chytal, tedy Slavie Praha. Do prvního mužstva se tam ale nikdy neprobil. V obraně se domácí mohou spolehnout na hrajícího trenéra Jiřího Bezpalce. Čtyřiačtyřicetiletý obránce prošel několika známými kluby – Tábor, Bohemians Praha, Písek, Benešov, Admira Praha, Krč, Neratovice, Břevnov, Stříbrná Skalice a naposledy Řevnice, za něž už si zahrál proti Benátkám nad Jizerou. Dále v týmu působí například Jan Kočí, jinak také trenér slávistického žactva. Zkušenost v Jílovišti reprezentuje Michal Jiráň, ročník narození 1969, tedy totožný s trenérem Bezpalcem. Jiráň si zahrál v České republice druhou nejvyšší fotbalovou soutěž v barvách Benešova či Bohemky. Za tento tým také často obráží zápasy staré gardy. Zajímavou postavou je pak útočník Bassem Hannachi. Tento Afričan si ve své domovině zahrál za kluby Africa Menzel Bourguiba a Sportif Bizerte. Nejlepším střelcem týmu jsou shodně se dvěma zásahy Bassem Hannachi a Tomáš Pecháček. Jednu branku pak vstřelili Michal Jiráň, Jiří Bezpalec, Ladislav Obermajer, Jan Kočí a Michal Štáfek. Hrajícím trenérem týmu Jíloviště je jak již bylo napsáno p. Jiří Bezpalec.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Čermoch Jakub z Benešova. Na pomezí mu budou pomáhat p. Bartůšek Zdeněk z Benešova a p. Kaucký Miloš. Delegátem FAČR je p. Hora Jan z Prahy. Rozhodčím přejeme, aby se jim v Jílovišti rozhodovalo co nejlépe.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 7. kola Ondrášovka krajského přeboru bude na fotbalovém stadionu Jana Nekoly staršího v Jílovišti sehráno v SOBOTU 21. září s výkopem v 16:30 hodin. Přijeďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším venkovním utkání v Ondrášovka krajském přeboru a k zisku tří bodů!

Sledujte ON-LINE: 7.kolo: TJ Jíloviště – SK Benátky

Více o soupeře na jeho stránkách: TJ Jíloviště

--> Zpět