Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 22.kolo 27.03.2016

SK Benátky   SK Zápy
0:1
( 0:0 )

Michňa – Smetana, Karásek (81. Ezeala), Lukeš, Horák – Jiránek (46. Fabián), Mar. Sedláček (76. Lacek), Škarecký, Mich. Sedláček, Sudek (46. Kocourek) – Mar. Korec (60. Kozma)

Diváků: 350

Straka – Hakl, Petrů, Duben, Novák – Kalaš, Pávek, Kalivoda (80. Kovařík), Putz (62. Jíra), Svoboda – Matějka (90. Zámečník)

 
góly: 67. Petrů
karta: 32. Martin Korec, 75. Marek Sedláček, 78. Smetana – 69. Duben
karta:
rozhodčí: Martínek – Poživil, Kovářová
delegát:
Schröter Martin
  Střely na branku: 1:5
Střely mimo: 2:3
Rohové kopy: 5:4
Ofsajdy: 1:2
Fauly: 19:10
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Benátky znovu nevstřelily branku a nemohly tak pomýšlet na body !

Ani ve třetím jarním zápase se benáteckým fotbalistům nepodařilo skórovat. Ve vyrovnaném utkání rozhodla jedna standardní situace v podání favorita ze Záp a přesná hlavička obránce Petrů. Benátečtí si v tomto zápase připsali pouze jednu střelu, která směřovala mezi tyče Strakovy branky. Domácí v tomto utkání rozhodně nepropadli, avšak bez vytvoření si brankových příležitostí a hlavně bez branek nemohou pomýšlet na výraznější bodový zisk.

Od úvodu utkání se hrál opatrný fotbal bez větších šancí na obou stranách. Hosté hrozili zejména z četných standardních situací dobře zahrávaných zkušeným exligistou Kalivodou. Právě Kalivoda si také připsal první střelecký pokus, který směřoval mezi tyče. Michňa napodruhé míč dokázal zkrotit, a tak zápským dobíhajícím hráčům dorážku nenabídl. Na druhé straně se nepřesnou střelou prezentoval Škarecký. Ve 35. minutě pěkný Sudkův centr mohl skončit u osamoceného Škareckého, který ale podklouzl a míč tak na své kopačky nedostal. V závěru první půle to z velké dálky zkoušel hostující Pávek, přesný ale nebyl. Zajímavě vypadal také Jiránkův přetažený centr na druhé straně, Straka však zasahovat nemusel.

Do druhého poločasu udělal domácí trenér Sedláček dvě změny, když v kabině nechal Jiránka se Sudkem a do hry poslal dvě posily z mladoboleslavské juniorky Fabiána a Kocourka. Ty v průběhu hry ještě doplnili Kozma s Ladrou. Benátečtí si brzy vypracovali několik rohových kopů, ty však s jistotou odvracel urostlý obránce Duben. Poté se ke slovu dostali několikrát také hosté. Hakl byl při střele velmi nepřesný. Svoboda se dokázal následně dostat za Smetanova záda, branku Benátek ale minul. V jedné z největších šancí se ocitl po přihrávce Svobody osamocený Kalivoda, který ale nastřelil pouze vybíhajícího Michňu, který si tak připsal výborný zákrok. V 67. minutě už udeřilo. Kalivoda zahrával přímý kop z hloubi pole, posadil míč na hlavu nedostatečně obsazeného Jiřího Petrů a ten poslal svůj tým do vedení – 0:1. O chvíli později vyskočil na druhé straně nejvýše Kozma, na centr Michala Sedláčka ale o kousek nedosáhl. Střelecký pokus si připsal také zápský Pávek, nepříliš nebezpečnou střelu ale Michňa zkrotil. Na závěrečný tlak domácích čekala pěkná návštěva marně. Za zmínku snad stojí jen nepřesná Lackova střela. Domácí tak ani ve třetím jarním zápase nevstřelili branku a ani z derby proti zápskému soupeři body neberou.

Příští týden zajíždí Sedláčkovi svěřenci na horkou žižkovskou půdu. Pod televizním vysílačem začne zápas v nedělním dopoledni. Ani v tomto zápase nebudou Benátečtí favority, překvapit ale mohou.


Trenér Benátek Vladimír SEDLÁČEK: „Zápas nemůžeme vyhrát, pokud nevstřelíme branku. Navíc jsme si nevytvořili žádnou brankovou příležitost. Čekáme na standardní situace, které se nám dnes nedařily. Takto nemůžeme hrát. Chybí nám mezihra. Tento zápas byl ze tří jarních nejhorší. Na mysli mám zejména herní stránku. Soupeř spoléhal na standardky, o kterých moc dobře víme. Jednu jsme však nezvládli, tím bylo utkání rozhodnuté. Jsem zklamán z výkonu devadesáti procent hráčů. Bojíme se hrát, jsme ustrašení. Nemáme nikoho, kdo by vzal na sebe zodpovědnost. Tohle je od nás málo, podobně nemůžeme tuto soutěž hrát. Pochopitelně nám chyběli někteří hráči, ale zase dostali příležitost jiní, kteří na ni čekali. Nyní se ukazuje, že někteří na třetí ligu nemají."

Trenér Záp Michal MAŠEK: „Dnešní zápas byl vyrovnaný. Náš tým byl malinko lepší na míči. V prvním poločase jsme si vypracovali jen několik náznaků. Trochu nás eliminoval první dotek s míčem, při němž jsme bohužel byli nekvalitní. Tím jsme se nedostávali do šancí, nebo jsme si je sami zneškodnili. Ve druhé půli jsme měli do 55. minuty dvě jasné brankové příležitosti. Svoboda šel sám na branku, nedal. Hned o dvě minuty později byl před prázdnou bránou Kalivoda, kterého gólman krásně vychytal. Většinou poté přijde trest, který však dnes nepřišel. Klasicky ze standardky jsme v 67. minutě vstřelili branku, která tento zápas rozhodla. Posledních dvacet minut možná nebylo pro diváky příliš koukatelných. Domácí hrají s kádrem, který mají k dispozici. Bojují, avšak domnívám se, že na více to pro ně asi nebude. Budou to mít hodně těžké, pokud nebudou více posíleni z Mladé Boleslavi. Kvalita tu totiž taková není. Myslím si, že o tu jednu branku jsme dnes byli lepší."

Předzápasové představení soupeře ze Záp naleznete ZDE!

ON-LINE: SK Benátky – SK Zápy ZDE!

VIDEO: SK Benátky – SK Zápy ZDE!

VIDEA k jednotlivým zápasùm ZDE!

VÝSLEDKY 22. kola ČFL:

  • SK Benátky – Zápy 0:1 (0:0)
  • Čáslav – Tachov 0:5 (0:1)
  • Domažlice – Táborsko "B" 5:1 (1:1)
  • Dobrovice – Brozany 1:0 (0:0)
  • Chrudim – Benešov 4:0 (1:0)
  • Jirny – Převýšov 2:1 (1:0)
  • V.Žižkov – Kolín 2:0 (0:0)
  • Písek – Most 3:0 (3:0)
  • Štěchovice – Vltavín 3:2 np (2:2)

Příští 23. kolo v 16:30 hod., SOBOTA: Tachov – Chrudim (10:30), Králův Dvůr – Čáslav, NEDĚLE: V.Žižkov – Benátky (10:15), Táborsko "B" – Dobrovice (10:15), Převýšov – Písek (10:15), Brozany – Štěchovice, Most – Domažlice, Benešov – Zápy, Kolín – Jirny.