Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 27.kolo 23.05.2015

FK Česká Třebová   SK Benátky
0:1
( 0:0 )

Hejl – Kopecký, Ptáček, Čikl (76. Borek), Zahálka, P. Urbanec, Strnad, Rataj, Nágl, Nespěšný, Abt

Diváků: 100

Jíra – Jiránek, Karásek, Borovička, Horák – Mbah (53. Mižič), Wojnar, Škarecký, Smetana, Klain (69. M. Novotný) – Mar. Korec (87. Krýda)

 
góly: 79. Martin Korec z pen.
karta: 31. Kopecký, 44. Abt, 78. Borek, 90+1. Strnad – 42. Mar. Korec, 89. Škarecký
karta:
rozhodčí: Stieber – Haleš, Křivka
delegát:
Štěpánek Vladimír
  Střely na branku: 2:1
Střely mimo: 8:5
Rohové kopy: 2:8
Ofsajdy: 0:1
Fauly: 12:11
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Zápas téměř bez šancí a střel na branku rozhodly Benátky před koncem !

Benátečtí fotbalisté zvládli další zápas na hřišti sestupem ohrožené daleké České Třebové. Jejich výkon byl ovšem podprůměrný, pouze jedna střela, která mířila mezi tři tyče, a to ještě z pokutového kopu, je tristním vysvědčením. Nutno dodat, že i domácí podali podprůměrný výkon. Dovolíme si však tvrdit, že možná byli ještě nebezpečnějším týmem. Při jejich největší šanci zachránil favorita obránce Horák, který vykopl míč z brankové čáry. Tři body se počítají, ale podobný výkon by na většinu divizních mužstev rozhodně nestačil.

Nepříliš početná návštěva v České Třebové se musela od samého úvodu nudit. Nepřesnosti z obou stran, žádné šance, prostě vše, co nepatří k dobrému fotbalu. Přesně tohle předváděla obě mužstva. Mírně aktivnější však byli domácí. Čikl i Nespěšný ale branku minuli. Na druhé straně zahřmělo v 17. minutě, kdy Korcův centr hlavičkoval Wojnar, Hejl vyboxoval pouze k Borovičkovi, jehož tvrdou střelu přizvedli domácí o kousek nad břevno. Domácí odpověděli hlavičkou Strnada, který ale mířil vedle pravé tyčky. Zbývajících pětadvacet minut bylo absolutně bez náznaku nějaké šance, takže poločasový bezbrankový stav byl přesným vyjádřením dění na hrací ploše.

V podobném duchu se odehrávala také většina druhé půle. První střelu na branku si nepřipsal ani domácí Nágl, jemuž se míč zamotal pod nohy. Nepřesný byl také Abt, jehož střela z velké dálky skončila vysoko nad bránou. Na druhé straně podobně zakončoval také Korec. V 72. minutě našel Škarecký střídajícího Mižiče, kterému se ale střela vůbec nepovedla. Brankář Hejl si tak na první zákrok stále musel ještě počkat. V 77. minutě nepotrestali hosté domácí nepřesnost. V přečíslení tří na jednoho Wojnarovu přihrávku přepustil Škarecký pro Korce, tomu ale balón směřoval na paty. O minutu později zahrál Korec přímý kop, v pokutovém území zatáhl zkušený Borek, který byl mimo jiné na hřišti pouhé dvě minuty, za ruku Karáska a hlavní rozhodčí Stieber neváhal s odpískáním pokutového kopu. Míč si postavil Martin Korec, a i když si Hejl na balón sáhl, Benátečtí vedli – 0:1. Byla to také první střela od obou týmů, která vůbec v tomto zápase směřovala do brankového prostoru. Česká Třebová zvýšila aktivitu a Jíra musel dávat pozor. Nespěšného střelu se mu ale podařilo vyrazit, hlídkujícímu Borkovi míč přeskočil nohu. V 84. minutě střelu z vápna vykopl téměř z brankové čáry Horák, který zaskakoval za již překonaného brankáře Jíru. Závěr zápasu odehráli Benátečtí v dostatečné vzdálenosti od své branky.

Jak již bylo řečeno, důležité tři body se rozhodně počítají. Záznam zápasu si zřejmě ale nepustí ani ten nejotrlejší fanoušek. V dalším kole zajíždí do Benátek nad Jizerou čtvrté Živanice, domácím stačí dva body k tomu, aby obsadili historicky nejlepší umístění – druhou příčku.


Trenér Benátek Vladimír SEDLÁČEK: „Do zápasu jsme šli s cílem získání třech bodů. Bylo to bojovné utkání, pro náš tým určitě i těžké. Na obou stranách se zrodily dvě brankové příležitosti. Řekl bych, že toto vítězství je šťastné. Se hrou naší obrany jsem spokojený, směrem dopředu už to bylo horší. Chyběl mi náběh, lepší pohyb. Určitě jsem čekal více od středových hráčů. Soupeř však hraje o záchranu a proto tahle utkání nikdy nejsou jednoduchá. Nicméně vyhráli jsme, se třemi body jsem pochopitelně spokojen."

Trenér České Třebové Petr PRAŽÁK: „Bylo to bojovné utkání, které bylo vyrovnané do poslední minuty a prakticky bez gólových šancí. Viděli jsme jen několik náznaků šancí po standardních situacích. Mrzí mě, že jedinou branku inkasujeme z pokutového kopu. Vypracovali jsme si spoustu závarů, při kterých jsme nedokázali propálit bránící hráče. Při jednom z nich hosté dokonce vykopávali z prázdné branky. Z utkání jsem zklamaný."

Předzápasové představení soupeře z České Třebové naleznete ZDE!

ON-LINE: FK Česká Třebová – SK Benátky ZDE!

VIDEO: FK Česká Třebová – SK Benátky ZDE!

VIDEA k jednotlivým zápasùm ZDE!

OHLASY trenérů z novin k dalším utkáním připravují se.

Články z novin naleznete ZDE a ZDE a ZDE!

VÝSLEDKY 27. kola DIVIZE "C":

  • Česká Třebová – SK Benátky 0:1 (0:0)
  • Týniště n/O. – Jablonec n//J. 0:4 (0:2)
  • Živanice – Dvůr Králové 0:2 (0:1)
  • Ústí n/O. – Kutná Hora 1:2 (1:2)
  • Vysoké Mýto – Pěn./Turnov 1:0 (1:0)
  • Český Brod – Dobrovice 4:0 (1:0)
  • Letohrad – Náchood 2:0 (2:0)
  • Pardubice "B" – Trutnov 2:1 np (1:0)

Příští 28. kolo v 17:00 hod., SOBOTA: Náchod – Ústí n/O., Dobrovice – Vysoké Mýto, Jablonec n/J. – Česká Třebová, NEDĚLE: Benátky – Živanice, Dvůr Králové – Letohrad, Pěn./Turnov – Týniště n/O., Trutnov – Český Brod, Kutná Hora – Pardubice "B".