Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

27. kolo divize: FK Česká Třebová – SK Benátky
ON-LINE textový přenos utkání ZDE.
VIDEO přímý přenos utkání (?) ZDE.

V SOBOTU 23.5. daleký výlet k týmu – FK ČESKÁ TŘEBOVÁ.



Úvod:
Ještě čtyři hrací víkendy zbývají do konce jarní části soutěžního ročníku 2014/15 v divizi C a je tak zcela zřejmé, že soutěž spěchá do svého finiše. Fotbalisté Benátek drží vynikající druhé místo s pětibodovým náskokem na třetí Živanice a rádi by na této pozici rozhodně setrvali. Po vysoké výhře proti Týništi nad Orlicí v poměru 7:1 míří středočeská družina na daleký výlet do bezmála sto sedmdesát kilometrů vzdálené České Třebové. Tým z nejvýchodnějších koutů Pardubického kraje bude mít patrně do posledního kola starosti se záchranou soutěže, neboť se po odehraných 26 kolech pohybuje na 14. místě tabulky. Třebovští 7 zápasů vyhráli, 6 remizovali (2 výhry v penaltovém rozstřelu) a 13 prohráli. Při skóre 34:35 získali 29 bodů a jsou tedy třetí od konce a každý získaný bod má pro ně v této situaci cenu zlata.

NA PODZIM doma proti České Třebové:
Na podzim se Česká Třebová představila v Benátkách nad Jizerou, kde sice nezanechala špatný dojem, leč odjela bez jediného bodu. Českotřebovští se patrně ještě zapomněli v autobuse, nebo je daleké cesta unavila natolik, že už ve 4. minutě faulovali poblíž vlastního pokutového území a Martin Korec je hned takto v úvodu ztrestal vedoucí trefou benáteckého týmu. Ani domácí kanonýr v tu chvíli ale nevěděl, že to byla jediná trefa zápasů. Více gólových okamžiků se totiž neurodilo, a tak Benátky braly nejtěsnější možnou výhru (článek z utkání).

MINULÉ kolo Benátky:
V minulém kole se Benátečtí představili na vlastním trávníku, a sice v době, kdy česká hokejová reprezentace bojovala na MS v Praze o medaili. Možná i proto si do hlediště našla cestu jen stovka diváků, která však sledovala gólové žně domácího týmu, který do sítě posledního týmu tabulky nasázel hned sedm míčů. Už po poločase bylo v podstatě rozhodnuto, to Benátky vedly už 4:0 a hattrickem se blýskl elitní střelec Martin Korec. Dvě branky pak v duelu vstřelil Škarecký a po jedné přidali Mbah s Buryánem. Výsledek byl tedy vysoký a rovněž předvedená hra musela potěšit (článek z utkání).

MINULÉ kolo Česká Třebová:
Tým České Třebové v minulém kole bojoval v Živanicích, avšak nakonec nezískal ani jeden bod. Mohl za to zpackaný závěr první půle, kdy hosté dvakrát nepokryli živanického Gorola, který je ve 41. a hned ve 42. minutě ztrestal dvěma góly. Česká Třebová sice nesložila zbraně a krátce po obrátce díky Náglovi snížila na rozdíl jediné trefy, avšak to bylo z její strany vše. Těsné vedení už si zkušenější Živanice pohlídaly (článek z utkání a video).

Představení soupeře – FK Česká Třebová:
Na podzim se v dresu našeho soupeře v Benátkách představil zkušený brankář Marián Hejl, zároveň také trenér rezervy České Třebové. V poslední době však dostává mezi tyčemi přednost mladý Jiří Bárta, někdejší dorostenec Pardubic. Zřejmě nejzkušenějším obráncem je František Ptáček. Tento stoper prošel mládeží v Jihlavě, v níž si zahrál za rezervu MSFL. Vloni hostoval v divizních Svitavách, které ale sestoupily do krajského přeboru. Dalším obráncem se zajímavou minulostí je mladičký Patrik Rataj, jenž si zahrál v dorostech Baníku Ostrava či Vítkovic. Na předstoperu často působí Adam Nágl, bývalý dorostenec Hradce Králové a Pardubic. Na hostování z Chocně přišel v zimě záložník Adam Kopecký. Královéhradeckým dorostem prošel také Patrik Urbanec. Zřejmě největší pozor si budou Benátečtí muset dát na ostříleného špílmachra Petra Zahálku. Ten prošel mládeží v Hradci Králové, kde hrál v jednom týmu s Jaroslavem Plašilem či Karlem Pitákem. Poté hostoval v Kolíně a Slovanu Pardubice, vyzkoušel si také zahraniční angažmá v Rakousku. V roce 2010 se stal posilou divizních Jiren, kde strávil několik sezón. V útoku se bije Libor Pešek, který je odchovanecem Litomyšle. Trenérem týmu České Třebové je mladý Petr Pražák, který si zahrál dorosteneckou ligu ve VCHZ Pardubice, dále působil v Ústí nad Orlicí či v Libchavách.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Stieber Filip z Lukavic. Na pomezí mu budou pomáhat p. Haleš Vladan z Hradce Králové a p. Šedivka Ondřej z Pardubic. Delegátem FAČR je p. Štěpánek Vladimír ze Semil. Rozhodčím přejeme, aby se jim v České Třebové rozhodovalo co nejlépe.

ZAČÁTEK utkání:
Další venkovní jarní utkání a celkově 27. kolo Divize „C“ bude sehráno na fotbalovém stadionu Pod Jelenicí v České Třebové v SOBOTU 23. května s výkopem v 17:00 hodin.

ODJEZD na utkání:
Odjezd je ve 13:00 hodin ze stadionu a o dvě minutky později z Burzy.

Textový ON-LINE přenos: 27. kolo: FK Česká Třebová – SK Benátky

Přímý VIDEO přenos (?): 27. kolo: FK Česká Třebová – SK Benátky

Webové stránky soupeře: FK Česká Třebová

Vzdálenost k soupeři: cca 165 km



--> Zpět