Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 1.kolo 09.08.2009

SK Benátky   SK Polaban Nymburk
1:1
( 0:0 )

Bejr – Sháněl, Lacina, Kolář, Bláha – Kořínek (80. Novotný), Karásek, Kovář, Korejza – Došlý (83. Pára), Hruška (65. Novák)

Diváků: 270

Pokorný – Tkach, Bouda, Bejda, Ott – Škarecký, Černohlávek, Zemanec, Havrda (62. Havlík) – Průcha, Mareš (86. Kubín)

 
góly: 69. Kořínek – 49. Zemanec
karta: 67. Kořínek, 79. Kolář – Černohlávek
karta:
rozhodčí: Mrázek – Rybka, Velebil, delegát: Zvonič
  Střely na branku: 9:4
Střely mimo: 2:4
Rohové kopy: 4:7
Ofsajdy: 4:4
Fauly: 11:19
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Benátky odstartovaly doma sezónu remízou !

Po krátkých fotbalových prázdninách se opět plnily ochozy středočeských stadionů. Fotbalový krajský přebor totiž odstartoval svým prvním kole a fotbalisté SK Benátky nad Jizerou přivítali soupeře nedalekého, SK Polaban Nymburk. V základní sestavě domácího celku se představila trojice nových tváří a obzvláště pikantní mělo utkání příchuť pro Jiřího Bláhu, který ještě loni na jaře v dresu Nymburka působil.

První poločas patřil hostujícímu Nymburku. Ten byl mnohem nebezpečnější směrem dopředu a měl i několik gólových příležitostí. Hosté hned od první minuty posílali nadýchané centry na bezmála dvoumetrového obránce Josefa Zemance, který často nabíhal ze své pozice až před benáteckou bránu. A vytáhlý nymburský zadák měl první gól na své hlavě. Již v 5. minutě ale po rohovém kopu hlavičkoval jen těsně vedle pravé Bejrovy tyče. Benátky se připomněly ve 23. minutě. Po trestňáku Korejzy hlavičkoval na malém vápně Martin Sháněl a míč z jeho hlavy líznul břevno hostující branky! O pět minut později měli gólovku hosté. Rychlík Mareš přesprintoval Lacinu a z pravé strany zakončoval chytře přes celou branku ke vzdálenější tyči. Josef Bejr se však vytáhl a jeho přízemní pokus kryl.

Hned po začátku druhé půle se poprvé měnilo skóre. Na nadýchaný centr Stanislava Bejdy, který loňský podzim strávil v dresu Benátek, si naběhl na počátku již zmiňovaný Josef Zemanec a nechytatelnou hlavičkou z bezprostřední blízkosti otevřel skóre – 0:1. Benátky byly chvíli zaskočeny, ale postupem času si vytvořily drtivý tlak a doslova uzamkly svého soupeře na své půli a donutily jej úporně bránit. Po jedné z šancí zakončoval Došlý, ale Pokorný vyrazil nohama na roh. Nápor domácích vzrůstal a Sháněl s Karáskem měli na svých kopačkách vyrovnání. Ani jeden z nich se však netrefil, a tak vše napravil jejich spoluhráč Aleš Kořínek. Ten totiž v 69. minutě potrestal obrovskou hrubku gólmana Pokorného. Mladík v brance Polabanu totiž vyběhl až k rohovému praporku, aby rozehrál přímo na nohu Aleše Kořínka, který jen vrátil míč z pětadvaceti metrů do úplně odkryté branky – 1:1. Benátečtí byli rázem při chuti. Parádní střelu Korejzy z trestňáku vytáhl Pokorný fantasticky z šibenice na roh a odčinil tak svou chybu. Z rohového kopu centroval opět štírek Korejza, ale ani jeden z trojice benáteckých hráčů před poloodkrytou bránou na míč nedosáhli. Hostující Bejda pak vystrašil z půlky hřiště šibalským přímým kopem Bejra. Zkušený gólman však změnu skóre nepřipustil. V 89. minutě předvedl brilantní individuální akci benátecký Milan Korejza, gólovou radost mu zkazil Pokorný, ale dravý záložník si vysloužil potlesk diváků. V nastaveném čase přišly ještě dvě obrovské šance, každá na jedné straně. Nejprve benátecký Kovář nepřelstil zblízka Pokorného a exligista Průcha na druhé straně nechal vyniknout Bejra, jenž skvělým zákrokem zachránil domácím bod!

Všechno FOTO ze zápasu naleznete ZDE!

Předzápasové představení soupeře z Nymburka naleznete ZDE!

ON-LINE: SK Benátky – SK Polaban Nymburk ZDE!

VÝSLEDKY 1. kola krajského přeboru :

  • SK Benátky – SK Polaban Nymburk 1:1 (0:0)
  • N.Strašecí – Milín 1:1 (1:1) - článek 1 a 2
  • Semice – Zápy 2:2 (1:0) - článek
  • Sokol Libiš – Sedlčany 3:2 (1:0) - článek 1 a 2
  • Vlašim "B" – FK Litol 1:0 (1:0) - článek
  • FK Kolín – SK Úvaly 2:1 (1:0) - článek 1 a 2
  • Brandýs/Boleslav – Neratovice 1:2 (1:1) - článek
  • Union Beroun – Polepy 1:2 (0:2) - článek 1 a 2

Příští 2. kolo v 17:00  hod.: SOBOTA: Milín – Semice, Polepy – N.Strašecí, Litol – Un.Beroun, NEDĚLE: SK Benátky – FK Brandýs/Boleslav, Úvaly – Libiš, Sedlčany – Vlašim "B", Neratovice – Kolín, Pol.Nymburk – Zápy.

Fotogalerie