Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo - ON-LINE utkání: SK Benátky - SK Polaban Nymburk

V 1. kole krajského přeboru v NEDĚLI 9.8. hostíme SK POLABAN NYMBURK.


Tak už je to opět tady! Dva měsíce letní pauzy uběhly jako voda a nový ročník středočeského krajského přeboru už startuje svou podzimní dráhu. Benátky v něm budou jistě chtít navázat minimálně na loňské nováčkovské osmé místo! V úvodním kole se představí před domácími diváky a budou hostit SK Polaban Nymburk.

V letní přípravě sehráli Benátečtí celkem tři přípravná utkání. V tom prvním v Roudnici v kombinované sestavě podlehli ambicióznímu domácímu celku vysoko 0:10, ale doma dokázali porazit Mnichovo Hradiště, účastníka I.A třídy, v poměru 2:1. Poslední prověrkou byl souboj s neméně kvalitním celkem Jičína. Přestože byly Benátky herně aktivnější, podlehly nakonec 1:2, když jedinou branku vstřelila nová posila Martin Sháněl. V týmu se představilo několik nových tváří (posily a přípravná utkání).

Představení soupeře – SK Polaban Nymburk:
Tradiční přeborový účastník, nymburský Polaban, má ve svém středu několik zkušených hráčů. Klíčovým mužem nymburské sestavy je jistě Stanislav Bejda, který loňský podzim odehrál v dresu Benátek. Ten současně zastává v týmu pozici asistenta trenéra Milana Kormaníka. Oporou nymburského celku jsou záložníci Martin Škarecký, který se před několika lety zkoušel prosadit tehdy do kádru tehdy ještě druholigové Mladé Boleslavi, a Milan Černohlávek, jenž přišel v loňské zimní přestávce do Nymburka z Vlašimi. Střelecké kopačky pravidelně nazouvá zkušený Petr Průcha. Tento forvard má na svém kontě dokonce třiadvacítku startů v dresu prvoligových Blšan, když vstřelil dvě branky. Druholigovými Průchovými štacemi byly postupně Blšany, Mladé Boleslav, Neratovice, Horní Počernice, Pardubice a Kolín. Ve druhé nejvyšší soutěži sehrál celkem 111 zápasů a vstřelil 29 branek! Oporou zadních řad je stabilně stoper Jiří Ott. Trenér Milan Kormaník se pokoušel v přípravě zacelit mezeru po odchodu beka Košvance do Záp. Zda-li se mu to podařilo, napoví až samotná soutěž.
Nymburk sehrál také pět přípravných utkání s těmito výsledky. Remizoval z divizní Velimí 0:0 (viz.článek). Porazil účastníka I.A třídy Uhlířské Janovice vysoko 4:0 (viz.článek). Přehrál i divizní Nový Bydžov 4:1 (viz.článek). Remizoval se Zásmuky, účastníkem I.A třídy 1:1 (viz.článek). A poslední přípravný zápas sehráli Nymburští v Kutné Hoře opět se soupeřem z I.A třídy a po dvou brankách Otta a jedné Průchy zvítězili 3:1 (viz.článek).
Polaban Nymburk nastoupil v Kutné Hoře v této sestavě: Pokorný (46. Dušánek) – Ott, Bejda, Bouda, Kubín – Škarecký, Černohlávek, Zemanec, Mareš, Havrda – Průcha, střídali Havlík, Novotný, Navrátil.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Mrázek Radek a na pomezí mu budou pomáhat p. Rybka Zdeněk a p. Velebil Tomáš. Delegátem je p. Zvonič Josef.

ZAČÁTEK utkání:
Úvodní utkání sezóny 2009/2010 bude na Městském stadionu v Benátkách nad Jizerou sehráno v neděli 9. srpna 2009 s výkopem v 17:00 hodin! Přijďte všichni povzbudit benátecké hráče v prvním utkání podzimní části krajského přeboru!

Sledujte ON-LINE: 1.kolo: SK Benátky – SK Polaban Nymburk

Stránky soupeře: SK POLABAN NYMBURK

--> Zpět