Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 8.kolo 27.09.2009

SK Benátky   AFK Sokol Semice
1:1
( 0:1 )

Bejr – Bláha (56. Došlý), Lacina, Pára, Olšák – Beneš (56. Kovář), Karásek, Škuthan, Korejza – Hruška (80. Novák), Sháněl

Diváků: 180

Zemánek – Kupka, T. Semecký, Bříza, Novotný (73. Janáček), Novák – Koštíř, Bošina, Farkaš, Horejc (84. Hromadník) – Holan

 
góly: 47. Hruška z pen. – 41. Košťíř
karta: 55. Sháněl – 80. Koštíř
karta:
rozhodčí: Čuřín – Čermoch, Mrázek, delegát: Helebrant
  Střely na branku: 4:2
Střely mimo: 4:4
Rohové kopy: 5:3
Ofsajdy: 3:6
Fauly: 9:16
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Ani na pátý domácí pokus si Benátky tři body nepřipsaly ! 

Vyhrát na domácí půdě, byť jen jediný zápas, se zatím benáteckým fotbalistům nepodařilo. Měli na to zatím celkem pět pokusů a ani jednou se jim nepovedlo získat plný počet tří bodů.  Ten poslední pokus Benátky zmařily v neděli, kdy přivítaly nedaleké Semice. V zápase nakonec došlo k zasloužené dělbě bodů, když se nejprve za hosty trefil Koštíř a za domácí vyrovnával krátce po zahájení druhého poločasu Petr Hruška. Benátečtí za týden budou zajíždět na horkou půdu do Záp, odkud se body vozí velmi těžce.

V prvním poločase byl k vidění fotbal jen velmi průměrné úrovně. Zápas řídil někdejší prvoligový sudí Tomáš Čuřín a nutno říci, že nedělní mač odpískal s přehledem! První vážnější šance přišla až ve 29. minutě. Petr Hruška zahrával volný přímý kop, jeho centr se snesl do vápna až na nohu nabíhajícího Petra Páry, který z malého vápna trestuhodně přestřelil semickou branku! Hruška byl při chuti. Ve 35. minutě jeho nebezpečnou střelu vyrážel Zemánek konečky prstů na rohový kop. Z ničeho nic však jako první udeřili hosté. Martin Olšák pustil do úniku Michala Koštíře, který zachoval chladnou hlavu a svůj sprint s míčem zakončil podél vybíhajícího Bejra a hosté překvapivě vedli – 0:1. Skóre se již do poločasu nezměnilo a hosté tak šli do kabin spokojeněji.

Začátek druhého poločasu začal neohroženým průnikem Milana Korejzy do vápna. Jakub Novotný benáteckého štírka při pokusu o kličku evidentně poslal k zemi a sudí Čuřín neváhal, foukl do své píšťalky a ukázal na značku pokutového kopu. Exekuce penalty se ujal Petr Hruška. Zemánek skočil ke své pravé tyči, ale Hruška se oklamat nenechal a "pětku" s přehledem proměnil – 1:1. V 67. minutě mohli benátečtí mluvit o velkém štěstí. Koštíř našel skvělou kolmicí ve vápně zcela volného Filipa Horejce, který naštěstí pro Benátky ve skluzu minul. Koštíř byl v Benátkách při chuti a v 76. zle zatápěl benátecké obraně. V souboji s kapitánem Lacinou byl semický záložník úspěšnější a až Bejr musel uhasit nebezpečnou situaci. A do třetice Koštíř. V samém závěru, konkrétně v 89. minutě se zjevil zcela volný na vápně a jen o centimetry minul benáteckou branku. Benátečtí si tak z hluboka oddechli. Trenér Šafář své svěřence za předvedený výkon na domácím trávníků určitě nepochválil!

Všechno FOTO ze zápasu naleznete ZDE!

Předzápasové představení soupeře ze Semic naleznete ZDE!

ON-LINE: SK Benátky – Semice ZDE!

VÝSLEDKY 8. kola krajského přeboru :

  • SK Benátky – AFK Sokol Semice 1:1 (0:1)
  • Kolín – Un.Beroun 2:2 (1:1) článek
  • Brandýs/Boleslav – N.Strašecí 3:2 (2:1) článek
  • Pol.Nymburk – Litol 1:0 (0:0) článek
  • Neratovice – Zápy 1:0 (1:0) článek
  • SK Úvaly – Milín 4:0 (2:0) článek
  • Sedlčany – Polepy 1:3 (0:1) článek 12
  • Libiš – Vlašim "B" 1:4 (1:2) článek 1 a 2

Příští 9. kolo v 16:00  hod.: SOBOTA: Vlašim "B" – Pol.Nymburk, N.Strašecí – FK Kolín, Un.Beroun – Libiš, Polepy – Úvaly, Milín – Neratovice, Litol – Sedlčany, NEDĚLE: Zápy – SK Benátky, Semice – Brandýs/Boleslav.

Fotogalerie