Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo - ON-LINE utkání: SK Benátky - AFK Sokol Semice

V NEDĚLI 27.9. přijede k řece Jizeře v 8. kole tým AFK SOKOL SEMICE.


Již osmé kolo bude mít nadcházející víkend na programu středočeský fotbalový krajský přebor. Benátečtí fotbalisté v něm na domácí půdě přivítají AFK Sokol Semice a zůstává před nimi poměrně jasný úkol. Konečně prolomit domácí smůlu v této sezóně a před vlastními fanoušky zvítězit. Na hostující půdě totiž Benátky ještě neztratily ani bod, zato doma paběrkují. Ze čtyř zápasů jen tři body. Nedělní soupeř Semice v dosavadním průběhu soutěže získal ze sedmi zápasů celkem 12 bodů za tři výhry, tři remízy a zatím jedinou prohru. Bodový zisk mají tak stejný jako Benátky a dá se tedy očekávat bitva do samého konce o čelo tabulky! (dosavadní výsledky v KP – AFK Sokol Semice).

MINULÉ kolo Benátky:
Benátečtí v minulém kole zajížděli na půdu dalekého Nového Strašecí a nakonec se vrátili pořádně zatěžkáni. Do autobusu si totiž přibalili další tři cenné body z venkovního prostředí, což je až k podivu. Pro všechny benátčany je to však skvělé. Kéž by se Benátky takto prosazovaly pravidelně. Doma i venku. O branky vítězů se postarali Milan Korejza, Petr Hruška a Pavel Beneš. Za domácí snižoval na konečných 1:3 kanonýr Matyáš Kudela (článek z utkání).

MINULÉ kolo Semice:
Semice v minulém kole na své půdě hostily nováčka soutěže z Neratovic. Před dvěma stovkami diváků se nakonec zrodila bezbranková remíza, která je pro ambiciózní AFK na domácí půdě určitě ztrátou (článek z utkání 1 a 2).
Semice nastoupily v minulém kole doma proti Neratovicím v této sestavě: Kostoski – Kupka (86. Šimůnek), T. Semecký, Novotný, Novák – Koštíř, Bříza, Farkaš (60. Janáček), Bošina (65. J. Semecký) – Holan, Horejc.

Představení soupeře – AFK Sokol Semice:
Semičtí mají ve svém středu dvojici stabilních opor a velmi zkušených hráčů Jaroslava a Tomáše Semecké. Oba hráli dokonce i několik zápasů za ligový celek Bohemians Praha. Zkušenější čtyřicetiletý Jaroslav působil z valné části své kariéry v Brandýse nad Labem, kde hrával 2.ligu. Před dvěma lety ještě například pomáhal Sokolu Zápy k postupu do krajského přeboru. Tomáš Semecký, který 21. září oslavil čtyřiatřicáté narozeniny, je taktéž stabilní oporou. Oba bratři jsou univerzálními fotbalisty a jsou tak schopni nastoupit na kterémkoli postu. Útočnou hrozbou pro obrany soupeřů bezesporu je dvojice Tomáš Holan a Michal Koštíř. Oba jsou rychlostně velice dobře vybavení hráči. Semice se pohybují v horní polovině tabulky a je tudíž jasné, že do Benátek přijíždí zkušený tým, ostřílený dlouholetými úspěšnými boji v této krajské soutěži. Není bez zajímavosti, že Semičtí v minulosti byli oficiální farmou prvoligového celku Bohemians Praha a ještě před šesti lety hrály 3. nejvyšší soutěž v republice – ČFL. Na semickém pažitu v té době působil například i nynější hráč pražské Slávie Zdeněk Šenkeřík či nynější kapitán prvoligového týmu Bohemians Praha Miroslav Obermajer.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit bývalý ligový arbitr p. Čuřín Tomáš a na pomezí mu budou pomáhat p. Čermoch Jakub a p. Mrázek Radek. Delegátem utkání je p. Helebrant Luboš.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 8. kola krajského přeboru bude na Městském stadionu v Benátkách sehráno v neděli 27.září s výkopem v 16:30 hodin. Přijďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším utkání krajského přeboru!

Sledujte ON-LINE: 8.kolo: SK Benátky – AFK Sokol Semice

Stránky soupeře: AFK SOKOL SEMICE

--> Zpět