Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 19.kolo 28.04.2013

SK Benátky "B"   FC Horky nad Jizerou
3:2
( 2:0 )

Jíra – Svačina (82. Tott), Došlý, Hejtmánek, Feri – Čadil (90. Davídek), Langšádl M., Chupík (88. Bambuch), Novotný – Kraus Jan, Krýda

Diváků: 70

Malík J. – Mareš, Sedláček, Starý, Kadlec – Rudzan (56. Lukáš), Dvořák (46. Prskavec), Mosiurczak, Žižka (53. Král) – Kohout A., Kohout V.

 
góly: 7. Krýda, 34. Kraus Jan, 58. Langšádl M. – 64. Král, 87. Kohout V.
karta: 55. Došlý – 90. Kadlec
karta: 70. Feri
rozhodčí: Šesták V. – Vrabec, Zezula
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Lukáš Jíra
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Rezerva doma porazila lídra okresu Horky nad Jizerou !

Velmi zajímavé utkání bylo sehráno v sobotu na hřišti Benátek, kde místní rezerva hostila suverénního lídra soutěže FC Horky. Důvodů k atraktivitě utkání bylo hned několik. V první řadě se jednalo o derby a zároveň za tým Horek hraje několik hráčů, kteří spojili nebo stále spojují svou fotbalovou kariéru s domácími.

Zápas prakticky ihned po úvodním hvizdu sudího nabyl vysokého tempa a bylo jasné, že dokonale prověří fyzickou připravenost obou celků. Vysokou technickou úroveň navíc ihned po začátku derby předvedla posila z A-týmu v celku Benátek Josef Novotný, který v 7.minutě cestou od rohového praporku k brance vyškolil dva bránící hráče, přihrál k rohu malého vápna na nabíhajícího Štěpána Krýdu a ten křižnou střelou za tyč otevřel brankový účet klání – 1:0. Hosté se snažili zápas ihned vyrovnat a tlačili se do branky, ale neměli potřebné štěstí, když nejdříve tečovaná střela zazvonila na břevno a o několik minut později ji následovala i rána zpoza velkého vápna. Zato domácí měli dobře seštelována mířidla a ve 34. minutě se po narážečce se Štěpánem Krýdou vřítil do vápna Jan Kraus a ránou pod břevno navýšil vedení Benáteckých – 2:0. Hosté se často nesetkávají s tak nepříznivým stavem a nechtěli se smířit s nepříznivým výsledkem. Snaha vsítit branku byla víc než patrná, ale výrazně proti byla domácí obrana. Těsně před poločasem mohl rozdíl skóre ještě vrůst, nicméně domácí nedokázali využít velmi slibného brejku a tak byl stav po prvním poločase byl 2:0 pro domácí.

Ve druhém poločase se očekával velký tlak Horek a dalo se předpokládat, že dvě branky na zisk tří bodů domácím nemusí stačit. Na hře hostí byla patrná kombinační vyspělost a každá jejich akce musela být důsledně bráněna. Nicméně i přes snahu benáteckého týmu nepouštět soupeře do brankových příležitostí se měl co ohánět brankář Lukáš Jíra, který několika velmi kvalitními zákroky držel Benátky ve hře o vítězství a jasně ukázal, že jeho výkony v předchozích utkání nebyly náhodné. Horky postupně otevíraly svá zadní vrátka a nechávaly tak soupeře častěji navštěvovat svou polovinu v rychlých kontrech. Jeden takový táhl v 58. minutě po levé straně opět Josef Novotný a vysokým centrem na úroveň zadní tyče a pokutové značky vyzval Martina Langšádla ke střele utkání. Mladý záložník neponechal nic náhodě a napálil míč z voleje křižně za tyč – 3:0. Hosté se zdáli být značně opařeni pro ně nezvyklým stavem skóre, ale bylo to opravdu jen zdání. V 64. minutě později chybovala domácí obrana a hosté Marcelem Králem snížili z prostoru vápna nechytatelnou ránou do šibenice – 3:1. Místo uklidnění domácího celku přišlo rozčarování z červené karty, kterou v 70. minutě inkasoval po úderu rukou do obličeje Martin Feri, který bohužel neunesl neustálé okopávání od protihráče. Benáteckým bylo ihned jasné, že veškerá sranda skončila a že si budou muset pro zisk všech bodů sáhnout až na dno svých sil. Soupeř vycítil příležitost, opět nastartoval svůj přihrávkový kolotoč a zatlačil protihráče do defenzivy. Obranná hra benáteckých odolávala až do 87. minuty, kdy po hrubé chybě bránících hráčů hosté Václavem Kohoutem snížili na rozdíl pouhé branky – 3:2. To však bylo z jejich strany naprosto vše a ani pětiminutové nastavení jim k vyrovnání skóre nestačilo.

Benátky tak soupeři oplatily podzimní porážku a připsaly si stejně jako loni s rezervou Dobrovic i letos skalp nekompromisního lídra soutěže. V dalším kole budou hráči Benátek hosty na půdě Sokola Březno. Tento tým benátečtí na podzim porazili na svém hřišti 6:2 (viz.článek).

Krátké články z Boleslavského deníku k zápasům naleznete ZDE!

VÝSLEDKY 19. kola okresního přeboru :

  • SK Benátky "B" – Horky 3:2 (2:0)
  • K.Hlavno – Čejetice 5:1 (3:0)
  • Řepov – Akuma 5:1 (3:0) 
  • Kosmonosy – Kr.Vrutice 2:4 (2:1)
  • Krnsko – MSK "B" 1:2 (0:1)
  • Bezno – Březno 1:3 (0:0)
  • Kosořice – Kněžmost 3:3 (2:1) článek

Příští 20. kolo okresního přeboru v 17:00 hod., SOBOTA: Březno – Benátky "B", Horky – K.Hlavno, MSK "B" – Řepov, Čejetice – Krnsko, Kněžmost – Kosmonosy, Akuma – Kosořice, NEDĚLE: Kr.Vrutice – Bezno.