Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 7.kolo 06.10.2012

SK Benátky "B"   TJ Sokol Březno
6:1
( 2:0 )

Jíra – Hrdlička, Svačina, Chupík, Fingerhut, Langšádl, Benda, Feri, Krýda (48. Tott), Došlý, Čadil (81. Bambuch)

Diváků: 50

Jeleček – Krupica, Nastoupil, Beránek (62. Hrbáček), Šťatstný, Dezso (46. Duška), Veselý, Bauer, Cepka, Strnad (84. Tichý), Beneš

 
góly: 10. a 74. Došlý, 40. a 75. Čadil, 49. Benda z pen., 83. Bambuch
karta: 62. Hrbáček
karta:
rozhodčí: Vrábel – Kožej, Dragoun
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Ondřej Čadil
Hráč utkání:
Jiří Beneš

Průběh zápasu

Rezerva doma naložila druhému Březnu šest branek !

Benátecká rezerva hostila v sobotním odpoledni druhý celek soutěže TJ Sokol Březno, který dosud podlehl pouze vedoucímu týmu FC Horky a měl tak na svém kontě patnáct bodů za pět výher. Domácí byli v tabulce o několik příček níže se ziskem devíti bodů a pasivní bilancí na svém hřišti. Tuhý boj se očekával i díky nepříznivé bilanci rezervy z loňské sezóny, kdy Benátečtí dokázali po venkovní prohře 2:0 doma pouze remizovat 2:2. Jako již tradičně musel B tým upravit svou nominaci k utkání, jelikož oproti minulému zápasu nemohli k utkání nastoupit hráči David Mareš a Jan Kamlach, které na soupisce zastoupili Antonín Fingerhut a dorostenec Martin Tott.

Od úvodního hvizdu měli iniciativu na kopačkách hráči Benátek a obrana hostů neměla čas zahálet. První nebezpečnou střelu stačil ještě brankář hostí vytěsnit na roh, ale o několik minut déle již z dalšího rohového kopu nuceně kapituloval, kdy rozehrávající Ondřej Čadil zakroutil rohový kop na hlavu Lukáše Došlého a ten poslal domácí v 10. minutě do vedení – 1:0. Úvodní branka přidala domácí herní jistoty a snaha o aktivní hru přinesla své ovoce ve 40. minutě. Napadající Ondřej Čadil sebral míč obránci a z 20-ti metrů napřáhl k jedovaté střele, která zapadla pod břevno hostí – 2:0. Březenští se pochopitelně snažili vstřelit kontaktní branku, což se jim ale do konce poločasu nepovedlo, zejména díky kvalitnímu výkonu benátecké obrany, který podpořil dobře chytající Lukáš Jíra.

Vstup do druhé půle rezervě vyšel velmi dobře, jelikož ve 49. minutě po nedorozumění zadáků Března, vběhl do vápna Lukáš Došlý a byl v jasné brankové příležitosti faulován a rozhodčí Juraj Vrábel správně nařídil pokutový kop. Následnou penaltu s přehledem proměnil David Benda3:0. Následovala oboustranně útočná hra, kdy hosté potřebovali co nejrychleji snížit tříbrankový náskok a domácí se naopak snažili z protiútoků přidat další branky. 74. minuta přinesla definitivní uklidnění do řad benáteckých hráčů, když byl Antonín Fingerhut vyslán z poloviny hřiště do sóla, vyběhnuvší brankář a neposlušný míč jej stačili ještě vytlačit ze střeleckého úhlu, nicméně jeho následný centr uklidil do branky Lukáš Došlý4:0. Další branku přidal o minutu později dobře hrající Ondřej Čadil, kdy prokličkoval vápnem hostí a uklidil míč za záda bezmocného gólmana – 5:0. Březno vstřelilo čestnou branku v 78. minutě, kdy se po špatně odvráceném roku objevil na hranici ofsajdu Jiří Beneš a postavení mimo hru marně signalizující domácí hráči již neměli šanci akci přerušit – 5:1. Účet utkání pečetil v 83. minutě po nahrávce Lukáše Došlého další domácí střelec Miroslav Bambuch, který gólovou šancí nepohrdl a prostřelil hostující gólmana – 6:1. Ve zbývajících minutách už žádný dól nepadl a rezerva Benátek brala tři body za vysoké vítězství.

Domácí si tak na svém hřišti připsali druhou vysokou letošní výhru a rádi by stejným způsobem navázali na svůj výkon i v dalším utkání, tentokráte na hřišti v Kropáčově Vrutici, kde se s místním A týmem střetnou v neděli 14.10.2012 od 16:00 hodin.

Krátké články z Boleslavského deníku k zápasům naleznete ZDE!

VÝSLEDKY 7. kola okresního přeboru :

  • SK Benátky "B" – Březno 6:1 (2:0)
  • Krnsko – Čejetice 5:1 (4:0) článek
  • Bezno – Kr.Vrutice 2:3 (0:0)
  • Kosořice – Akuma 0:4 (0:0) článek
  • Řepov – MSK "B" 3:5 (2:2)
  • K.Hlavno – Horky 2:2 (2:0)
  • Kosmonosy – Kněžmost 1:1 (0:0)

Příští 8. kolo v 16:00 hod., SOBOTA: Březno – K.Hlavno, Horky – Krnsko, Čejetice – Řepov, MSK "B" – Kosořice, Kosmonosy – Bezno, NEDĚLE: Kr.Vrutice – Benátky "B", Kněžmost – Akuma.